Ramunės horoskopas sausio mėnesiui: kokia bus metų pradžia?

Pirmasis metų mėnuo – lyg naujas, švarus atverstas puslapis. Kuo šis puslapis bus užpildytas – priklauso visų pirma nuo jūsų pačių. Bet nevalia pamiršti ir likimo – tų aplinkybių, kurios nepriklauso nuo mūsų. Astrologė Ramunė siūlo pažvelgti, ką sausio mėnesį jums žada žvaigždės.

Pirmasis metų mėnuo – lyg naujas, švarus atverstas puslapis.<br>123rf nuotr.
Pirmasis metų mėnuo – lyg naujas, švarus atverstas puslapis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-01 11:06, atnaujinta 2017-06-12 04:16

Avinas (03-21-04 19)

Stebuklų būna. Tuo įsitikinti turėsite progų jau šį mėnesį. Metų pradžia visiems šio ženklo atstovams žada būti labai palanki. Darbe reikalai klostysis kaip niekada gerai.

Jūs netgi turėsite laiko atsikvėpti nuo įtemptos dienotvarkės. Sausis – palankus metas ilgoms atostogoms.

Net jei neketinate niekur vykti, kodėl nepasinaudojus proga pasidžiaugti jaukių namų atmosfera? Skirkite daugiau laiko sau ir savo šeimai.

Galbūt dabar pats metas sėsti rašyti knygos, kurios siužetas seniai sukasi jūsų galvoje, ar pradėti lankyti nardymo pamokas.

Vienišiems Avinams – puiki proga užmegzti artimus santykius. Tai, kas, rodos, prasidės kaip vienadienis nuotykis, pasibaigs tuo, jog jus sies tvirtas ryšys.

Jautis (04 20-05 20)

Metų pradžia – geras laikas peržvelgti nuveiktus darbus ir nusibrėžti naujus tikslus. Vienas jų – pagerinti savo bendravimo įgūdžius.

Bendradarbiaudami su kitais galite nuveikti kur kas daugiau.

Nebijokite kartais supainioti darbo reikalų su pramogomis. Geri asmeniniai santykiai su kolegomis ar klientais dar niekam nepakenkė.

Atidžiai tvarkykite finansinius reikalus. Nepasiduokite pesimistinėms nuotaikoms.

Jei elgsitės protingai, reikalai ne tik stabilizuosis, bet ir pagerės.

Bendraudami su antrąja puse būkite atviri. Nebijokite išreikšti savo jausmų ir troškimų. Antroji pusė jus gali maloniai nustebinti spontanišku elgesiu ir pasiūlymais.

Dvyniai (05 21-06 20)

Naujųjų metų pradžia gali būti įtempta ir chaotiška.

Pirmiausia jums reikėtų susitvarkyti finansinius reikalus, antraip gali laukti nemalonios staigmenos.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – nepainiokite draugystės ir pinigų. Neskolinkite ir nesiskolinkite iš draugų, nes susikursite papildomo streso ir įtampos gyvenime.

Šiuo laikotarpiu nesiimkite jokios veiklos, kuri tik dar labiau jauks jūsų įprastą kasdienį gyvenimą.

Sausį būsite gana impulsyvūs – stenkitės save suvaldyti.

Priimdami svarbius sprendimus tarkitės su savo gyvenimo partneriu. Judu kartu sudarysite puikią komandą, bet vadovauti leiskite antrajai pusei. Sausio mėnuo palankus organizmui valyti.

Vėžys (06 21-07 22)

Naujų metų pradžia turėtų būti tikrai įsimintina. Bet kad sausį galėtumėte minėti kaip gerą mėnesį, turėsite iš peties paplušėti.

Jums reikės labiau pasistengti norint išspręsti susidariusias problemas namuose. Darbe taip pat teks sunkiai dirbti. Bus nelengva, tačiau tai nereiškia, kad bus blogas metas.

Svarbiausia yra aiškiai žinoti, ko norite, o tada ir visi sunkumai atrodys ne tokie dideli.

Sprendimus priimkite labai gerai juos apgalvoję. Elkitės apdairiai.

Nesimėtykite nuo vieno darbo prie kito. Tas pats patarimas galioja ir kalbant apie žmones.

Jūsų antroji pusė gali nustebinti visiškai pasikeitusiu elgesiu ir požiūriu. Jums tie pokyčiai bus tik į naudą.

Liūtas (07 23-08 22)

Metų pradžia bus labai įvairiapusė, nestigs veiklos. Būsite produktyvūs, kupini aistros, dinamikos. Troškimai skatins imtis neįprastų veiksmų. Norėsite pasijusti pasaulio užkariautojai.

Tačiau jums stigs pakantumo ir diplomatijos. Elgsitės pernelyg impulsyviai, kartais nervingai ir dėl to gali kilti konfliktų su kolegomis, šeimos nariais ir antrąja puse.

Rodos, dėl smulkmenų prasidėję barniai gali netgi baigtis skyrybomis. Jei norite to išvengti, būkite lankstesni. Šį mėnesį jums teks labai pasistengti kontroliuojant savo emocijas.

Mąstykite racionaliai ir neįsivelkite į galimas bendradarbių sukurtas provokacijas. Darykite tai, ką geriausiai išmanote, ir nebijokite pasinaudoti savo asmenybės žavesiu, kurio tikrai turite.

Mergelė (08 23-09 22)

Norint pasiekti trokštamų rezultatų, jums šį mėnesį reikės labai stipriai pasistengti. Bet net ir juodas darbas, milžiniškos pastangos negarantuos sėkmės. Bet tik kol kas.

Tad nepasiduokite ir nenuleiskite rankų pirma laiko.

Visi sunkumai ir nesklandumai ne tik gali būti, bet ir bus įveikti. Darbe pasiruoškite netikėtiems atvejams, galbūt net krizinėms situacijoms.

Turėsite priimti greitus ir drąsius sprendimus, bet po to jausite palengvėjimą. Mėnesio pabaigoje galėsite atsikvėpti ir pasidžiaugti savo laimėjimais.

Sausį verčiau nepriimkite rizikingų sprendimų, susijusių su asmeniniais finansais.

Šiuo laikotarpiu venkite plačiai atverti piniginę. Pataupykite.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Bus sunku sugrįžti į darbus po audringo šventinio periodo, tad nesusiplanuokite svarbių susitikimų ir darbų. Tegul šis mėnuo praeina ramiai ir be didelių iššūkių.

Ne viskas sukasi apie pinigus. Ir ne visi vertina žmones pagal tai, kiek jie uždirba. Nelyginkite savęs su kitais, labiau pasitikėkite savimi. Išmokite save vertinti ir neieškokite kitų paramos bei užtarimo.

Elkitės taip, kaip jums atrodo teisingiausia. Laisvo laiko nešvaistykite priešais televizoriaus ekraną. Išeikite susitikti su draugais, dažniau užsukite į sporto salę.

Vienišoms Svarstyklėms šis laikotarpis palankus sutikti širdžiai mielą žmogų, kuris jus vertins tokius, kokie esate iš tikrųjų.

Skorpionas (10 23-11 21)

Nuo to, kaip pradėsite 2016-uosius, priklausys visi metai. Jūsų gyvenime pirmąjį mėnesį pasitaikys daug puikių progų, jums tik liks jomis pasinaudoti.

Atrodo, kad visą sausį būsite dėmesio centre, sulauksite kvietimų į įdomius renginius ir susitikimus. Darbe ryškiai pasireikš jūsų lyderio savybės.

Žmonės pasitikės jumis ir jūsų sprendimais. Aplink jus noriai bursis be galo įdomūs ir protingi žmonės.

Tačiau jums, tiesą sakant, labiausiai norėsis pabėgti nuo visko ir visų į negyvenamą salą. Vieniems.

Mėnesio pabaigoje situacija šiuo aspektu pasikeis. Jausitės patenkinti savimi ir savo gyvenimu.

Jums nestigs ambicijų. Sulauksite visokeriopos paramos iš savo šeimos ir artimųjų.

Šaulys (11 22-12 21)

Gyvenimas – tai ne vien darbas. Toks lipdukas turėtų atsirasti ant veidrodžio jūsų vonios kambaryje, ant šaldytuvo virtuvėje ir darbo kabinete ant stalo. Atrodo, kad pastaruoju metu jūs visą savo dėmesį ir laiką skiriate tik karjerai.

Vis dėlto nepamirškite savo jausmų. Nors jums atrodo, kad emocijos jus tik atitrauks nuo svarbiausių tikslų ir išblaškys, klystate. Kiekvienam reikia žmogiškos šilumos ir paramos.

Šis mėnuo palankus sudaryti svarbias sutartis, prisiimti finansinius įsipareigojimus. Jei galvojate apie naujus namus, geresnis laikas įsigyti būstui šiais metais kažin ar pasitaikys.

Vertėtų susirūpinti savo išvaizda. Atraskite laiko pasportuoti. Taip ne tik pagražinsite kūno linijas, bet ir pravalysite galvą nuo įtampos darbe.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Metų pradžia bus gana dviprasmiška. Profesinis ir socialinis gyvenimas bus labai aktyvus ir dinamiškas, tačiau jums nereikės sukti galvos ar priimti reikšmingų sprendimų.

Šiuo laikotarpiu nepasirašykite jokių sutarčių, taip pat geriau nesiimti naujų projektų.

Net ir tų, kurie gerai suplanuoti. Atidėkite juos netolimai ateičiai.

Taip pat venkite situacijų, kai turėsite finansiškai padėti savo bičiuliams. Pasekmės gali būti skausmingos – galite prarasti ir pinigus, ir draugus.

Jausmų sferoje vyraus ramybė. Tai nėra blogai. Atvirkščiai, vidinė ramybė, stabilumas yra kaip tik tai, ko jums dabar labiausiai reikia. Priverstinai neskubinkite jokių procesų šioje gyvenimo srityje.

Vandenis (01 20-02 18)

Metų pradžia – naujų darbų pradžia. Sausis iš tikrųjų bus daug žadantis. Jums pasitaikys ne viena tiesiog nuostabi proga įrodyti, ko esate verti profesinėje srityje.

Nestigs įvairovės, įdomių ir naudingų pažinčių, būsite energingi ir pasiryžę nuversti kalnus. Vis dėlto artėjant gimtadieniui galite pajusti nuovargį ir apatiją.

Tuo metu nesiimkite jokių svarbių darbų ir projektų.

Verčiau pailsėkite – ramiai išlaukite tą paprastai jums visada nelengvą laikotarpį prieš gimtadienį.

Bendraudami su kitais išlikite ramūs, mintis dėstykite tiesiai ir aiškiai. Venkite ginčų dėl nieko.

Sausis palankus sužadėtuvėms ir vedyboms.

Žuvys (02 19-03 20)

Žuvims naujųjų metų pradžia bus apmąstymų laikotarpis. Mokomės iš savo klaidų, tiesa? O kad jų nekartotume naujaisiais metais, pirmiausia jas reikia atpažinti.

Skirkite tam laiko ir nebūkite užsispyrę. Nėra nieko gėdingo prisipažinti suklydus. O tai padarę iškelta galva judėkite pirmyn.

Antroje sausio pusėje visai netikėtai galite užmegzti tarnybinį romaną.

Jau po kelių savaičių jums gali būti sunku įsivaizduoti savo gyvenimą be to žmogaus.

Jei šį mėnesį pradėsite dirbti naujame darbe, liaukitės jaudinęsi. Jums seksis puikiai.

Lengvai susidorosite su naujomis užduotimis ir nesunkiai pelnysite palankius kolegų įvertinimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.