2016 metų finansų horoskopas: kas praturtės, o kam pataupyti?

Smalsu, kuris mėnuo 2016 metais tinkamiausias įsigyti ilgai planuotą pirkinį? O gal įdomiau, kada vertėtų pataupyti? Pasidomėkite, kokios gi finansinės peripetijos laukia jūsų Zodiako ženklo 2016 metais ir nesuklysite.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-02 09:35, atnaujinta 2017-06-12 02:24

Avinas

2016 metų finansinis horoskopas gimusiems po Avino Zodiako ženklu – nuteikiantis optimistiškai. Nors pirmieji metų mėnesiai piniginiu klausimu gali būti kiek kebloki, tačiau ilgainiui viskas susitvarkys.

Jei gegužės mėnesį jums vis dar bus neramu, tai gruodžio mėnesį turėsite būti visiškai ramūs – jus lydės absoliuti finansinė sėkmė. Spalio mėnuo puikus verslininkams – jūsų verslas įgaus pagreitį ir jūs sulauksite tokios sėkmės, apie kurią negalėjote net pasvajoti ir tikėtis.

Jautis

Ateinantys metai Jaučiams bus itin stabilūs, o finansų sritis – ne išimtis. Palankiausias metas piniginiu atžvilgiu – du vasaros mėnesiai birželis ir rugpjūtis.

Lapkričio mėnesį teks dirbti kiek intensyviau, labiau pasistengti, tačiau pastangos nenueis veltui – sėkmingas rezultatas sugrįš su kaupu.

Dvyniai

Finansinė sėkmė Dvynių ženklo atstovų laukia birželio, liepos ir spalio mėnesiais. Rugsėjį galimos didžiulės investicijos, tačiau gan greitai jos jums suteiks tvirtą pamatą po kojomis. Tai bus puiki naujiena, tačiau prieš priimdami bet kokį sprendimą viską turite itin atidžiai apsvarstyti.

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovams finansinis horoskopas – itin dvejopas. Iš vienos pusės – jūsų laukia itin vertingos dovanos, tačiau tuo pačiu turėsite išmokti save kontroliuoti.

Palankiausi metų mėnesiai – kovas ir liepa. Būkite itin budrūs paskutinėmis gegužės mėnesio dienomis. Neleiskite, kad emocijos nugalėtų sveiką protą.

Liūtas

Finansiniu atžvilgiu ateinantys metai Liūtams bus patys sėkmingiausi. Didžiausia sėkmė aplankys rugpjūčio ir rugsėjo mėnesį, tad būkite budrūs.

Tačiau pasistenkite išlikti sveiko proto ir gavę dideles pajamas, tinkamai jas investuokite, o prireikus pasinaudokite ir skaičiuotuvu, ir buhalterio pagalba, kuris žymėtų jūsų pajamas ir išlaidas.

Sėkmingai sudėliota strategija finansiniu klausimu 2016 metais užtikrins sėkmę ir 2017 metams.

Mergelė

2016 metų finansiniai reikalai jums klosis taip pat, kaip klojosi netolimoje praeityje. Kitaip tariant, kadangi Jupiteris buvo ir tebėra jūsų Zodiako ženkle, vadinasi viskas klojasi sklandžiai ir be didesnių spragų.

2016 metais nuo jūsų niekas nepriklausys – tiesiog dėl nieko nesijaudinkite ir viskas klosis sėkmingai.

Svarstyklės

Pirmaisiais 2016 metų mėnesiais jūsų finansinė padėtis bus stabili. Tačiau situacija pasikeis pavasarį – balandžio ir gegužės mėnesiais.

Nepanikuokite ir jokiu būdu neužmirškite pradėtų projektų, nes vasaros pradžioje įsivyraus stabilumas, situacija pagerės, o rugsėjo mėnesį ramiai galėsite mėgautis darbo vaisiais, nes finansinė sėkmė ir vėl ilgam įsitvirtins jūsų gyvenime.

Skorpionas

Ateinančiais metais su pinigais privalėsite elgtis itin apdairiai ir atsargiai. Ypač tai svarbu vasarą. Spalio ir lapkričio mėnesį pajusite šiokį tokį palengvėjimą piniginiu klausimu, tačiau nurimti negalėsite bet kokiu atveju – jūsų lauks nuolatinės permainos ir staigmenos, todėl išlaikykite budrumą.

Pagrindinė jūsų 2016 metų užduotis – stabilizuoti pajamas.

Šaulys

Tai sėkmingi metai, kai pavyks kopti karjeros laiptais ir gauti didesnį atlygį. Jūsų pastangos nenueis perniek, būsite įvertinti.

Didelį pelną atneš piniginiai sandoriai, pasirašyti kovo ir birželio mėnesiais. Taip pat sėkmingas bus lapkričio mėnuo. Žvaigždės žada, kad kitus Naujuosius metus galėsite sutikti gerokai prabangiau nei šiuos.

Ožiaragis

Pirmoji sausio mėnesio savaitė jums atneš didžiulę sėkmę ir finansinį stabilumą. Dar vienas toks palankus ir sėkmingas periodas jūsų lauks tik liepos mėnesį, vasaros viduryje.

2016 metų daugeliui Ožiaragių primins žaidimą – jums reikės labai pasistengti ir viską gerai apskaičiuoti, kad sukurtumėte finansinę gerovę ir neliktumėte nevykėlio pozicijoje.

Vandenis

Jums patinka staigmenos, todėl ir 2016 metais jų tikrai sulauksite. Jus nuolat lydės finansinė sėkmė. Ypač seksis tiems, kurie pasiryš investuoti pinigus ne į užtikrintą darbą, bet į naujas sritis, netikėtus ir įkvepiančius projektus.

2016 metus leiskite žaismingai, tačiau budrūs ir atsargūs turite būti gegužės ir rugpjūčio mėnesiais.

Žuvys

Didingasis Saturnas 2016 metais išbandys jūsų verslo įgūdžius. Privalėsite ginti savo sugebėjimus ir interesus, įrodyti sau ir aplinkiniams, kad galite būti sėkmingi.

Nors patirsite nemažai neramių akimirkų, vis dėlto sulauksite nemažai naudos ir pelno. Didžiausia finansinė sėkmė jus lydės kovo, balandžio ir rugsėjo mėnesiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.