Ramunės horoskopas: 2016-ieji – meilės ir pokyčių metai

Kokių pokyčių jums atneš naujieji metai? Ar seksis meilėje, kaip klostysis karjera? Astrologė Ramunė 2016 metais žada daug nuotykių, romantikos ir likimo dovanų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 3, 2016, 2:46 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 12:25 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jūsų laukia produktyvūs metai. Bus nemažai pokyčių, bet jūs jų laukiate ir visi jie – į naudą. Naujaisiais 2016 metais jums pavyks atrasti savyje tokių savybių ir jėgų, kurių nė neįtarėte turintys.

Jums derėtų išmokti labiau gerbti kitų nuomonę, net jei ji ir visiškai skiriasi nuo jūsiškės.

Profesinių tikslų pasieksite dirbdami išvien su kitais. 2016-ųjų raktas į sėkmę – komandinis darbas. Dėl komandos, partnerystės jums gali netgi tekti paaukoti kai ką labai svarbaus.

Bendraudami su artimaisiais būkite kantresni – nesitikėkite darnių ir harmoningų santykių su antrąja puse neįdėję jokio darbo ir pastangų.

Priimdami bet kokius sprendimus kliaukitės širdies balsu. Intuicija šiais metais bus itin stipri ir jūsų neapgaus.

Jautis (04 20–05 20)

2016-ieji bus svarbių pokyčių metai. Nors jūs patys nepasikeisite, aplinkiniai į jus žiūrės visai kitomis akimis. Beje, žmonių vertinimai dažniausiai jums bus kur kas palankesni, nei galbūt nusipelnėte.

2016-uosius galima pavadinti ir meilės metais. Romantiška nuotaika tvyros ore. Darbas ir karjera šiemet jums rūpės kur kas mažiau nei paprastai.

Nepaisant to, ateinančiais metais galite sulaukti net kelių labai gerų ir įdomių darbo pasiūlymų, padėsiančių užkopti į karjeros aukštumas. Vis dėlto jus labiausiai jaudins gerbėjų rodomas dėmesys, meilės prisipažinimai ir pasiūlymai, kuriems bus sunku atsispirti.

Bet jei esate įsipareigoję kitam žmogui, būkite atsargūs. Naujų gerbėjų rodomas dėmesys jus gali išmušti iš vėžių, tad gali žlugti ilgai puoselėti santykiai.

Dvyniai (05 21–06 20)

2016-aisiais jus į priekį stums santykiai su artimaisiais ir naujos pažintys. Vienas ar net keli naujaisiais metais sutikti protingi, aktyvūs ir įdomūs žmonės taps artimais draugais, su kuriais drąsiai galima eiti į žvalgybą.

Visus metus galėsite džiaugtis pagerėjusia sveikata. Būsite energingi, jums nestigs ambicijų. Tačiau reikalai ne visuomet klostysis taip, kaip norėtumėte.

Dažnai jums norėsis to, kas labai sunkiai įgyjama ar padaroma. Bet kuriuo atveju saugokite save nuo įtampos – tiek vidinės, tiek tvyrančios aplink.

Skųstis profesiniu gyvenimu neturėsite priežasčių, tačiau jums gali tekti iš naujo kitiems įrodinėti, ką sugebate ir ko esate verti. Kad ir kaip būtų, nepamirškite, kad užsivėrus vienoms durims visada atsiveria kitos.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų laukia be galo įdomūs, nuotykių kupini metai. Dabar nė negalite įsivaizduoti, kaip pasisuks tam tikri reikalai.

Vis dėlto didžiausios įdomybės vyks profesiniame gyvenime. Čia jums seksis. Pirmąją metų pusę pavyks pasiekti tai, ko norėjote, ir trokšite dar didesnių iššūkių. Finansiniai reikalai nekels galvos skausmo, priešingai nei didėjančios atsakomybės našta asmeniniame gyvenime.

Tačiau neišsigąskite – gerų progų švęsti taip pat nestigs. Tiesą sakant, turėsite daugiau laiko sau. Tai bus puiki proga atrasti naujų pomėgių. Skirkite laiko sportui ir labiau rūpinkitės sveikata.

Nors sakoma, kad geriau į praeitį nesigręžioti, jums ši taisyklė negalioja. Bent jau ne šiais metais. Praeities įvykių analizavimas motyvuos judėti į priekį ir užkariauti naujas sritis.

Liūtas (07 23–08 22)

Tai turėtų būti nepaprastai sėkmingi metai – bus daug galimybių augti ir tobulėti tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime. 2016-ieji bus palankūs pradėti savo verslą ar imtis naujų pareigų.

Aplinkinius žavėsite teigiamu požiūriu į viską, kas aplink jus vyksta. Todėl apie jus suksis daug įdomių žmonių, niekada nesijausite vieniši.

Naujos pažintys gali būti labai reikšmingos jūsų ateičiai, o šiemet prasidėjęs romanas gali baigtis amžinos meilės priesaika. Vedyboms palankiausi rugpjūčio ir lapkričio mėnesiai.

Mėgstate paišlaidauti ir ši savybė naujaisiais metais niekur nedings. Vis dėlto derėtų su pinigais elgtis atsakingiau. Taupykite, o kad nekiltų pagunda išleisti pinigų, investuokite juos į nekilnojamąjį turtą. Tam ypač palankus rugsėjis.

Mergelė (08 23–09 22)

2016-ieji bus audringi metai, emocijos liesis per kraštus. Teks įveikti ne vieną kliūtį, kad galėtumėte atrasti dvasinę ramybę. Jūsų asmeniniame gyvenime laukia labai didžiulės permainos.

Greičiausiai jas paskatins skaudus įvykis, galbūt netektis.

Šiemet jums teks priimti svarbius, gal net drastiškus sprendimus, susijusius su asmeniniais santykiais.

Vietos abejonėms neliks. Turėsite veikti ir sutvarkyti galvoje ir širdyje tvyrančią netvarką. Tai nebus lengva, nes labai dažnai patys nesuvoksite savo jausmų.

Galbūt dėl to dažnai norėsite pabūti vieni, patys su savimi, tačiau neįkalinkite savęs. Priimdami sprendimus kliaukitės savo nuojauta. Jūs turite stiprų šeštąjį jausmą ir jis šiemet jūsų neturėtų apgauti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jei iki šiol sunkiai sekdavosi iki galo baigti prisiimtus darbus, naujaisiais metais tai pasikeis. Jums lengviau seksis įgyvendinti idėjas ir užsibrėžtus siekius.

Nors jums tai nebūdinga, atrodo, kad šiais metais labai gerai žinosite, ko norite. Jei tik netingėsite, nieko nebus neįmanoma ir šiuos metus galėsite laikyti labai sėkmingais.

Laiko sau ir savo malonumams šiemet turėsite mažai. Padidėjusi atsakomybė darbe, šeimos reikalai pareikalaus daug dėmesio ir jėgų. Laimė, energijos nestigs. Sulauksite ir kolegų paramos.

Beje, vienas jų gali jums skirti gerokai daugiau dėmesio nei iki šiol. Kvepia tarnybiniu romanu? Galbūt.

Pasaugokite tokius asmeninius daiktus kaip telefonas, kompiuteris. Galite jų netekti – kartu ir svarbios informacijos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nors jūsų laukia įdomių įvykių kupini metai, visą laiką ilgėsitės tikros, nuoširdžios meilės. Būsite linkę lengvai susižavėti kitais ir per greitai įsisvajoti apie ilgus, darnius ir laimingus santykius.

Pasistenkite likti išmintingi, nepasitikėkite pirmuoju įspūdžiu. Neskubėkite priimti jokių svarbių sprendimų, susijusių su naujomis draugystėmis, ypač jei jau turite antrąją pusę ar net šeimą.

Darbe galite sulaukti staigmenų. Ne visos jos bus džiuginančios, bet dėl to kaltinti galėsite tik save. Jums vertėtų išmokti geriau planuoti savo darbus ir dėmesį sutelkti į svarbiausias užduotis.

Atidžiai rinkitės žmones, kuriais galite pasitikėti ir atverti savo širdį. Taip pat patys neįkliūkite į melo pinkles.

Šie metai palankūs siekti mokslo aukštumų.

Šaulys (11 22–12 21)

Šie metai prasidės gana ramiai ir lėtai. Bet neapsigaukite, tokia tik jų pradžia. Metams įsibėgėjant sparčiu tempu pajudės ir jūsų reikalai. Būsite energingi, ryžtingi ir užsispyrę, todėl nieko nuostabaus, kad jus lydės sėkmė.

Tai metai, kai turėtumėte atskleisti savo iki šiol užslėptus talentus. Nors ypatingų progų suspindėti visu grožiu ir gebėjimais nebus itin daug, bet tikrai bus. Svarbiausia užduotis – nepražiopsoti jų.

Taip pat mokykitės iš kitų. Nebijokite klausti patarimų ir prašyti pagalbos. Būtent jūsų paprastumas ir nuoširdumas labiausiai žavės aplinkinius.

Jei jūsų širdis neužimta, šiemet situacija gali pasikeisti – ją gali užkariauti kitos tautybės žmogus. Tikėtina, kad jį sutiksite per atostogas egzotiškoje šalyje. Palankiausias tam metas – rugsėjis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Naujieji metai bus ramesni nei praėjusieji. Bet tai nereiškia, kad laikas sustos, o kartu – jūsų tobulėjimas bei augimas.

Turėsite pakankamai laiko susidėlioti mintis, galėsite apgalvoti naujus gyvenimo tikslus ir siekius. Išnaudokite šiuos metus teisingai – tai laikas, kai galite pasėti geras sėklas sėkmingai ateičiai.

Kruopščiai apgalvotas planas padės pasiekti tokią karjerą, apie kokią svajojate. Tačiau net jei pokyčiai šioje srityje laukia tik tolimesnėje ateityje, jūsų finansinė situacija nekels jokių rūpesčių.

Jūsų pajamos padidės. Antroje metų pusėje norėsite pokyčių ir asmeniniame gyvenime, tačiau bus sunku įvardyti, ką norėtumėte pakeisti ir kaip.

Vien dėl to jums gali kilti abejonių, susijusių su šeimos gyvenimu ir namais. Ramiai išlaukite šį laikotarpį.

Vandenis (01 20–02 18)

2016-aisiais jūsų žvaigždė nebešvies taip ryškiai kaip iki šiol. Tai laikas, kai patys savo noru pasitrauksite į šalį ir viską stebėsite iš šalies.

Dabar bus ypač palankus metas mokytis. Ir visai nesvarbu, koks jūsų amžius. Naujos žinios jums padės praplėsti akiratį ir siekti profesinių aukštumų. Galbūt visiškai kitoje srityje, nei iki šiol.

Šiemet bus nemažai trumpų kelionių, susitikimų su įdomiais žmonėmis. Būtent jie, kai mažiausiai tikėsitės, gali sukurti keletą puikių progų pasireikšti ten, kur nė nemanėte galintys ką nors pasiekti.

Tai nebus pats geriausias laikas finansiniu aspektu, pinigai taip lengvai nebeplauks į jūsų kišenę. Būkite labai atsargūs imdamiesi naujų projektų, į kuriuos reikės investuoti asmeninių lėšų. Galite juos visus prarasti.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei tik nežiopsosite ir pasinaudosite visomis likimo jums siunčiamomis progomis, šie metai bus geri. Svarbiausias patarimas – mažiau skraidykite padebesiais, nusileiskite ant žemės. Į viską, kas vyksta aplinkui, turite žiūrėti praktiškai, o visas situacijas vertinti realistiškai.

Jūsų kūrybiškumas ir polėkis šiemet turės palaukti. Imkitės tik tų darbų, su kuriais susidorosite. Nežadėkite to, ko jokiais būdais negalėsite ištesėti.

Meilės fronte – džiugios žinios. Mylėsite ir būsite mylimi. Jeigu paskutiniais senųjų metų mėnesiais turėjote asmeninių santykių problemų, jų nebeliks.

Namuose galėsite džiaugtis ramybe. Tik metų viduryje į jūsų akiratį vėl pateks žmogus iš praeities. Protingiausia būtų nepasiduoti impulsams ir likti ištikimiems dabartinei savo antrajai pusei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.