Skirma Liepienė liepė išsišluoti spyglius ir išsikratyti konfeti

Šventės baigėsi, metas grįžti prie įprasto gyvenimo ritmo. Šią savaitę teks išsišluoti spyglius ir iškratyti iš šlepečių pribyrėjusius konfeti. Pateikiame astrologės Skirmos Liepienės prognozes sausio 5–11 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 5, 2016, 12:29 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 9:22 PM

Avinas (03 21–04 19)

Atostogos baigiasi ir reikia kibti į darbus. Keista, bet aplinkiniams atrodo, kad jūs – darbinis arklys ir galite ne tik darbų, bet ir svetimų pažadų vežimą tempti. Išsisukti nepavyks – kuo greičiau viską atliksite, tuo greičiau laisvesni būsite.

Pykti nepatartina, nes užkulisiuose bus žaidėjų. Nepaprasta, labai darbinga savaitė.

Jautis (04 20–05 20)

Niekas ir nežadėjo, kad visą laiką bus šventė. Prasideda labai rimtas suvaržymų laikotarpis. Atsiranda papildomų pareigų, bet visa tai dėl ateities, geresnių santykių.

Gali būti, kad jums teks dalyvauti sprendžiant finansinius reikalus, kurie jūsų visai neliečia. Bet pasislėpti, pasitraukti tikrai nepavyks. Jums tai nepatiks, nes dėmesys bus nukreiptas nuo namų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Greitai, tvirtai ir net griežtokai sprendžiami šeimos finansiniai klausimai. Gali būti, kad kai kam nepatiks jūsų požiūris, kai kas nebus nusiteikęs prisitaikyti prie besikeičiančios situacijos. Tačiau įvedus tvarką gali paaiškėti, kad atsiranda srautas pinigų, apie kuriuos net nebuvote pagalvoję. To, ką pavyks iškovoti, nepaleiskite.

Norėsis atsipūsti, tačiau vienintelė vieta, kurioje jaučiatės patogiai, – darbas, bent jau savaitės pradžioje.

Vėžys (06 21–07 22)

Spyglius sušluoti viena, o susigrąžinti gerus, šiltus santykius – visai kas kita. Gali būti, kad jūs net nesuvokiate, kur padarėte klaidą, kur ką apėjote ar kam ką pamiršote pasakyti. Labai tikėtina, kad viską ištaisyti turėsite patys, niekas kitas nežengs pirmo žingsnio.

Santykiai komplikuosis ir darbe, ir pasirašant įsipareigojimus. Atrodo, kad dabar jūs – tikras spyglys visiems. Palengvės tik pirmadienį.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai sunku išlaikyti subordinaciją, nes visai neseniai vakarėlyje kartu su viršininku punšą gėrėte, apie meilės nuotykius kalbėjote. Tačiau tai, kas buvo, praėjo, dabar gyvenimas grįžta į senas vėžes, o kartu – ir įprastas darbų krūvis.

Jums neramu, jog per trumpą laiką turite tiek daug nuveikti, tačiau gali būti, kad pasiliksite viršvalandžių arba nešitės darbą į namus savaitgaliui. Yra pliusų, yra minusų.

Mergelė (08 23–09 22)

Nieko stebėtina, kad jūs dabar esate susirūpinę savo meilės reikalais. Tai nuostabus laikas meilei, ypač visoms mieloms intrigoms ir paslaptims. Aišku, labai tikėtina, kad visa tai nebus paslaptis, bet kol kas tai žavi ir kaitina kraują.

Sunku derinti namus ir pramogas, bet jums tai pavyks. Ar liks laiko darbui? Liks, bet tai labiau pareiga nei malonumas. Į savaitės pabaigą viskas pasidarys kur kas blyškiau.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Daug energijos, idėjų ir kalbų namuose. Viskas sukasi apie buitinius dalykus, tėvus, rūpesčius ir pareigas. Aišku, viskas priklauso nuo jūsų gebėjimo prisitaikyti ir bendrauti su vyresniais žmonėmis bei kolektyvinės visuomeninės dvasios. Čia negali būti jokių novatoriškų pasiūlymų, ko nors keista ar neįprasta.

Šių problemų sprendimo būdas visiems žinomas, patikimas ir be permainų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Artimiausiame rate. Jūsų draugai, bičiuliai, pažįstami tampa tarsi šeima, reikalaujanti įsipareigojimų, pagalbos ir jūs negalite atsisakyti, nes esate draugas ar giminaitis. Ir jų rūpesčiai tampa jūsų rūpesčiais, nebeturite laiko sau.

Darbai nustumiami tolyn, laiko nelieka net pavalgyti. Gerai apsvarstykite, ar privalote, galite padėti, gal kas nors jūsų dėka puikiai leis laiką ar tiesiog snaus.

Šaulys (11 22–12 21)

Finansinių problemų sprendimas – ne tik šios savaitės, jau greičiau mėnesio klausimas. Ir padėti nelabai kas gali. Visi bandymai apkarpyti biudžetą, įvesti griežtą taupymą nedavė jokių rezultatų. Jums reikia pakeisti požiūrį, pabandyti save realizuoti visai kitoje plotmėje. Gal tai nauja darbo sritis. O greičiausiai tai žmonių iš jūsų aplinkos pagalba.

Priimkite ją, tai nesugriaus jūsų reputacijos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai jūsų laikas – visus sprendimus, kitų likimus dėliojate jūs. Daug netikrumo, baimių, tačiau visa tai jūs galite ir privalote. Nieko nuostabaus, kad darbai šiek tiek lėtėja, nėra naujienų ar džiaugsmo šūksnių. Jūsų gyvenimas yra kur kas svarbiau nei tai, kas vyksta darbe.

Jei nematote priekyje nieko šviesaus, išvalykite namus, sujudinkite kampuose užsistovėjusią energiją ir po savaitgalio viskas pašviesės.

Vandenis (01 20–02 18)

Iš šlepetės išbyra konfeti, šypsotės, nes tai primena šventes, kurios praėjo. Priekyje – visai naujas etapas. Jūs nematote to, kas vyksta už uždarų durų, ką apie jus kalba, ką sprendžia. Tačiau labai tikėtina, kad sprendimai jums palankūs, atveriantys naujas įsipareigojimų ir pareigų skrynias.

Asmeninis gyvenimas ir poilsis tolsta, tačiau perspektyvos džiugina.

Žuvys (02 19–03 20)

Draugai, bendramoksliai tampa ta visuomenės dalimi, kuri reikalauja jūsų dėmesio. Taip pat visuomeninė veikla ir anksčiau duoti pažadai įsuka aukotis dėl kitų. Jūs nesijaučiate labai patogiai, bet tai leidžia pasijusti reikalingam, nepakeičiamam.

Įvykdę tai, ką pažadėjote, galite didžiuotis savimi. Savaitė gera, harmoninga, be didesnių nesėkmių, su poilsiu darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.