Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 8 d.

Nesiimkite nieko svarbaus nei spręsti, nei daryti ir nieko naujo nepradėkite. Būkite atsargūs tvarkydami piniginius ir turto, verslo reikalus, nes galite apsigauti: tai, kas šiandien atrodys puiku, vilios nauda, pelnu, vargu ar pasiteisins. Netinkamas laikas ir santykiams tiek darbe, tiek namie aiškintis – be skandalo neapsieisite, o tai greičiausiai baigsis santykių nutrūkimu.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 11:03 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 4:25 PM

Diena palanki seniems darbams užbaigti, ieškoti klaidų ir joms taisyti, tvarkytis. Tinka tikrintis sveikatą. O štai šventimams, pramogoms, kaip ir romantiškiems pasimatymams ne pats geriausias laikas.

Merkurijus, judėdamas atatupstas, šiandien 21 val. 37 min. grįš į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki sausio 13 d. Kai Merkurijus Ožiaragyje, bendravimas tampa oficialesnis, dalykiškas, racionalus, tad neišvengiamai ir santūrus. Emocijos netrukdys protui, sprendimai bus priimami šalta galva. Bus kritiškiau vertinama aplinkinių nuomonė – greičiau išryškės diletantiškumas. Geras laikas semtis profesinių žinių, megzti ir plėtoti dalykinius ryšius.

Šįryt Jupiteris 5 val. 30 min. pradėjo judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis judėjimas truks iki gegužės 9 d. Kai Jupiteris juda atatupstas, socialiniai, politiniai įvykiai, religinės dogmos, visuomenės moralinės nuostatos ima jaudinti vis mažiau. Atsiranda apribojimų plėsti savo veiklą bei įtaką. Tai yra neigiamas veiksnys ir ryšiams su užsieniu plėtoti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Nebent save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesniųjų jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namie sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors užsiristų, rakštį įsivaryti, išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis kritinis, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, švęsti, romantiškiems pasimatymams – tam palankesnis sekmadienis.

Avinas (03 21–04 21). Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu verčiau atidėti.

Jautis (04 21–05 21). Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą.

Dvyniai (05 21–06 22). Mažiausiai sėkmės teks jums. Diena sunki, todėl būsite linkę ir be priežasties nusiminti – ką jau kalbėti, jei tam bus pagrindo. Nepalanku skolinti pinigų, juolab jų investuoti. Ne laikas įsimylėti, taip pat aiškintis meilės santykius. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis – vakaras bei naktis gali būti sunkūs.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių adekvačios reakcijos bei supratimo. Beje, tai, kas jums svarbu ir reikalinga, kitam (ne sutuoktiniui) šiandien gali būti nesuprantamas dalykas. Neverta dalytis jausmais, svajonėmis, norais.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite atidūs ir atsargūs darbe – galimos traumos. Venkite konfliktų su viršininkais, pasiruoškite priekaištams ar net nuobaudoms – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Mergelė (08 23–09 23). Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai, ir galbūt be paliovos sielositės, nervinsitės – ypač dėl pinigų, dėl santykių su mylimu žmogumi, dėl vaikų elgesio. Tik nesiimkite jokių priemonių padėčiai taisyti – tikrai ją sugadinsite. Pasikliaukite savieiga – jūsų problemos vis vien ilgai netruks.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 17 val. kiek smagesnis, nors ir neprognozuojamas laikas – pavyks kai ką sutvarkyti, tiesa, kitaip nei manėte. Vėliau geriau atsisakyti svarbesnių susitikimų, kelionių, viešnagių. Vakarą verta praleisti namie. Būkite atidesni sveikatai.

Skorpionas (10 23–11 23). Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nesugalvokite ir barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe – nukentėsite, meilės bus dar mažiau, atlyginimas irgi nukentės.

Šaulys (11 23–12 22). Slegiantis metas. Deja, iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su uždarbiu, pelnu ar nesklandžiais meilės santykiais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Iki 17 val. itin nepalankus metas – jausitės prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Kreipkitės į draugus – jie pagelbės. Gimtadienio šventimą geriausia atidėti sekmadieniui.

Vandenis (01 21–02 20). Sunkokas laikas – galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Šiandien neverta niekur skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Vakare geriausia jausitės namie tarp savų – viešnagės nepatartinos.

Žuvys (02 20–03 21). Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kažkieno kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų ir viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.