Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 11 d.

Šis pirmadienis nepateisins savo pasyvios reputacijos. Tai itin aktyvus metas, kai verta imtis svarbių reikalų, tinka pradėti naujus darbus. Dabar atsiras galimybė ištaisyti ankstesnes klaidas (ir bendravimo). Tai palankus metas kelionėms, bendrauti, ypač su žmonėmis iš toli, ieškoti reikalingų žmonių, keistis informacija, pasitarimams, susitarimams, bet netinkamas finansinėms avantiūroms. Patartina imtis aktyvios veiklos. Nepalanku investuoti pinigus, bet gerai išlaidauti.

Dabar itin aktyvus metas, kai verta imtis svarbių reikalų, tinka pradėti naujus darbus.<br>123rf nuotr.
Dabar itin aktyvus metas, kai verta imtis svarbių reikalų, tinka pradėti naujus darbus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:48 AM

Palankus metas pradėti sportuoti, mokytis kovos menų.

Tinka pirkti peilius, taip pat sidabrą, ypač sidabrinius papuošalus su totemų atvaizdas.

Diena nėra gera ir meilės pasimatymams.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme siekiant karjeros. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis sunkių, nemalonių darbų, apibendrinti; patartina vilkėti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nebloga diena, žadanti gerų naujienų bei permainų veikloje. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gauti gerą patarimą. Bendrauti nevenkite. Puiku, jei aplankysite savo bičiulius.

Jautis (04 21–05 21). Nesistenkite greitai sutvarkyti šios dienos reikalų. Verta imtis rimtos veiklos, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu jums keliami itin aukšti reikalavimai, – nedarykite nieko, jei nesate iki gali tikri.

Dvyniai (05 21–06 22). Gera diena – seksis visur, net ir pykstantis. Diena tinkama susitikti su svarbiais žmonėmis, kelionėms. Vakaras palankus priimti svečius ar patiems kur nors išsiruošti.

Vėžys (06 22–07 22). Tik nereikia persistengti – mažiau nervinkitės, kad gali kas nors neišeiti: viskas bus geriau, nei tikitės. Nebloga proga priminti draugams, giminaičiams apie senos skolos grąžinimą, kaip apie būdą sutvirtinti jūsų gerus santykius. Šiandien verta tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Liūtas (07 22–08 23). Prieš reikšdami kam nors nepasitenkinimą pamėginkite tą asmenį pateisinti ir savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka. Gera diena įvairiems susitarimams, bendradarbiauti. Pavyks rasti pagalbininkų, rėmėjų.

Mergelė (08 23–09 23). Imkitės kasdienių darbų, siekite viską atlikti kuo geriau – galite sulaukti priekabių tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą. Palankios vandens procedūros.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vėl gera diena. Tiesa, dabar tas laikas, kai reikia taupyti jėgas, stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima, giminaičiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Itin pasyvi diena – svarbia veikla neužsiimkite, nebent šeimos reikalų tvarkymu. Daugiau laiko praleiskite savo namuose su artimaisiais. Gerai pabūti prie tekančio vandens.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite dėmesingi, analizuokite aplinkos ženklus: netikėtas susitikimas, nelaukta žinia pastūmės priimti tinkamą sprendimą. Puiki proga apie santykių taurinimą pasikalbėti su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 21). Apie darbus galvoti nesinorės, ir iš tiesų daug neplanuokite. Piniginių ir turto reikalų tvarkymą atidėkite rytdienai. Beje, ši diena tinkama paišlaidauti...

Vandenis (01 21–02 20). Sėkmingas metas – imkitės to, kas jums svarbu. Kita vertus, daug iš savęs nereikalaukite – argi jūs neverti atostogų (mėnesį prieš gimtadienį tai naudinga)?

Žuvys (02 20–03 21). Ramybės laikas, kai verta atsiriboti nuo bet kokių rūpesčių, nereikalingo bendravimo, – tai jus išsekins. Jūsų nuojautos dėl finansinių reikalų, taip pat dėl santykių su mylimu žmogumi pasitvirtins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.