Astrologė Skirma Liepienė: ten, kur balta, ne visada švaru

Kaip atrodo jūsų po švenčių įsibėgėjantys darbai? Juda aiškia linija, lyg karavanas, ar tiktai bando stotis į vėžes? O gal kaip tik daugiau dėmesio reikia skirti namams ir mylimiems žmonėms? skaitykite astrologės Skirmos Liepienės prognozes sausio 12–18 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 12, 2016, 1:24 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 8:21 AM

Avinas (03 21–04 19)

Kažkas keičia jūsų planus. Kartais aplinkybės, kartais namiškiai, o retsykiais ir tingulys. Jūs negalite labai daug prižadėti, nes viskas kinta. Stabilu tik darbe, nes ten be jūsų iniciatyvos nieko nevyksta. Atsiranda planų, naujų galimybių išvykti darbo reikalais į pramoginę kelionę. Neatsisakykite tokios progos, nes tai taptų nauja kryptimi, naujomis galimybėmis tobulėti.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų darbų virtinė ramiai žirglioja lyg karavanas. Nukritus vienam ryšuliui niekas nesikeičia: nei tempas, nei darbų pobūdis. Jūs prisiėmėte pernelyg daug įsipareigojimų. Maža vilties, kad namiškiai nors kiek sutrumpins šią vilkstinę. Tačiau yra galimybė, kad nauja pažintis ar žmogus iš senų laikų jus pradžiugins, surengs šventę ar tiesiog jus išgriebs iš lakaus smėlio. Visada yra išeitis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūsų sujauktas gyvenimas pradeda keistis: tai vienoje, tai kitoje vietoje viskas susitvarko, stoja į savo vėžes. Tai neatsitinka savaime, tai jūsų įdėtas darbas duoda rezultatą. Ne visiems vienodu lygmeniu atsiranda tvarka: kai kam normalizuojasi santykiai namuose, kas gauna premiją ir finansinė padėtis tampa stabilesnė, o treti pagaliau užbaigs ilgalaikius projektus ir jie nebekvaršins galvos.

Vėžys (06 21–07 22)

Vis dar pagrindinė tema išlieka partnerystė. Vieniems tai naujos darbo sutartys, kiti ieško naujų galimybių, o treti bando išsiaiškinti santykius namuose. Kad ir kaip būtų, viskas einasi palankia linkme, visose situacijose jūs sulaukiate tiek, kiek esate verti, ir dar šiek tiek viršaus. Tačiau atsipalaiduoti neverta – tai, ką pažadate, turėsite tesėti, nes kitaip atsiras, kas jus prieš plauką pašukuos.

Liūtas (07 23–08 22)

Jokių neapgalvotų sprendimų. Tinkamai įvertinkite savo galimybes, gabumus. Nesutikite su tuo minimumu, kuris jums dabar siūlomas. Siekite maksimaliai tiek, kiek esate verti. Ir jums pasiseks, tereikia išlaukti, o kartu ir tinkamai pasireklamuoti. Galimybių yra, visata jūsų nepaliks nuošalyje, tačiau jūs turite žinoti, ko norite ir kiek esate pasiryžę už tai atiduoti savo laisvalaikio, pramogų, poilsio.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų norai vis dar išlieka dideli. Nieko stebėtina, nes jūs galite sau tai leisti. Jūsų iš vėžių neišmuša niekas: nei nesėkmės darbe, nei pernelyg didelės išlaidos ir net apkalbos. Susitvarkykite tai, kas būtina, nes sėkmės juosta nebus tokia ilga, kaip kartais gali atrodyti. Naujai veiklai nepalankus metas, tačiau kai ką pakeisti ar patobulinti itin tinka. Viskas gerai, kas neperžengia padorumo ribų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Naujamečiai fejerverkai atpokšėjo, prišiukšlino ne tik gatvėse, bet ir sieloje. O gal šventinis laikotarpis joje sukėlė drumzlių. Atrodo, kad sekasi visai ne jums, kad likimas myli kitus. Bet tai netiesa, jūs turite angelą sargą, kuris sėdi ant peties ir visus jūsų sunkumus paverčia migla. Todėl džiaukitės tuo, kas vyksta jūsų gyvenime, įvertinkite visus gerus dalykus, pabandykite suprasti, kodėl dabar namams reikia daugiau dėmesio. Išspręsite tai – viskas išsispręs.

Skorpionas (10 23–11 21)

Labai tikėtina, kad nerandate sau vietos, negalite užsiimti tuo, kuo norite. Tai, kas jus džiugintų, jums nepasiekiama, neprieinama dėl įvairių priežasčių (sveikatos, finansų). Todėl reikia naujos veiklos, kuri galėtų užimti jūsų laisvalaikį, leistų jums atsipūsti nuo kasdienių darbų. Būtų smagu, jei tai būtų bendras šeimos ar draugų projektas. Jei nepavyks, visada galėsite išsirėkti ant tų, kurie neprisidėjo.

Šaulys (11 22–12 21)

Ten, kur balta, ne visada švaru. Kartais tai tiesiog balta marška užklota tiesa. Geras laikas dabar maršką patraukti, tiesą pamatyti. Nebus malonu ar smagu, tačiau yra dalykų, kuriuos reikia pripažinti ir pradėti keisti situaciją, nes nuo jūsų sprendimų priklauso kitų žmonių gyvenimas. Finansų srityje reikia griežtų skaičiavimų: kai ką teks apkarpyti, o kai ką ir uždaryti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Maži džiaugsmai, atskiesti artimųjų laime. Viskas, kas vyksta savame rate, pas vaikus, draugus, tėvus, jus džiugina. Gal todėl lieka tiek mažai laiko savam gyvenimui? Tačiau tai teikia džiaugsmą, leidžia jaustis reikalingam, nepakeičiamam, mylimam. Tai irgi gerai, juk ne kasdien sėdėti vienumoje ir tortą kirsti. Darbai? Jei esate samdomi darbuotojai, tada viskas kaip visada. O jei vadovaujate ar turite savo ūkį, – laikas sudėtingas.

Vandenis (01 20–02 18)

Šiame gyvenime nebūna atsitiktinumų. Viskas, kas kartojasi, nutinka, turi savo reikšmę, svarbą ir galbūt yra ženklas jums. Negalima ranka numoti į pasikartojančias situacijas – jas būtina spręsti. Labai tikėtina, kad sprendimų prireiks dėl kolektyvinių darbų. Lemiamas bus jūsų žodis, kai bus sprendžiami labdaros, pagalbos klausimai. O namie niekas nesikeičia – jūs jiems neturite laiko.

Žuvys (02 19–03 20)

Nesvarbu, kokia žiema ir koks ledo storis, jums dabar gyvenimo sėja. Tenka imtis tokių darbų, kokių lig šiol niekada nedarėte. Galite tai priimti kaip iššūkį. Svarbu, nes tai ilgalaikiai įsipareigojimai ir atsakomybė. Tikėtina, kad tai ne tik jūsų, bet ir viso kolektyvo, o gal net ir jūsų miesto reikalas. Tiems, kurie pabijos, teks tyliai sėdėti be pergalių, nerimo ir tikimybės tapti įžymiam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.