Astrologė Skirma Liepienė: paskutinė sausio savaitė bus įdomi

Kokia bus paskutinė sausio savaitė? Kai kuriems Zodiako ženklams jau pakvips pavasariu, mat permainos ir nauji vėjai gali atverti naujus kelius, kuriais teks žygiuoti ilgai. Neišvengsite ir sunkumų, dviprasmybių bei nemalonių iš praeities atslinkusių šešėlių.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 24, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 9:08 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Permainos. Tikslingai, konkrečiai ir apie reikalus. Nelabai panašu į jus, bet toks jau laikas. Norisi, kad viskas būtų kontroliuojama. Na, bent tai, kas priklauso jums. Deja, ne visada tai įmanoma. Laiškai pasiklysta, naujamečiai sveikinimai tik dabar sukrinta į pašto dėžutę. Tik sąskaitos atėjo laiku ir neduoda ramybės. Kita vertus, tai smulkmenos, palyginti su tuo, kad yra permainų ten, kur jų neturėtų būti. Kaip to išvengti? Tiesiog nebijokite rizikuoti ir džiaukitės naujais vėjais.

JAUTIS (04 21–05 21)

Skolos. Geriausias būdas sapnus paversti realybe – atsibusti. Tai ir teks padaryti, nes miego etapas baigėsi. Prasideda naujas ratas, bendras visiems. Nemanykite, kad neliko skolų, įsipareigojimų ir kad juos visi užmirš. Viską vis tiek teks baigti, atsiskaityti ir atiduoti. Kitaip tariant, nors eglės jau nupuoštos, dekoracijos saugiai padėtos, bet spygliai išlieka ilgai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sunkumai. Nereikia uždaryti durų tiems, kas dar gali grįžti. Žinoma, jei išėjo savo noru. Jei buvo išvaryti, grįžti gali būti sunkiau. Sunku bus ne tik bendrauti. Per vargus judės viskas, kas susiję su malonumais ir komfortu. Ne todėl, kad neturite nuomonės, tiesiog ne visada norite ir mokate ją apginti. Nors įrodinėti savo tiesos ir taškytis sniegu nereikės, nenusileiskite, jei galima išsaugoti poziciją.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Apskaita. Esate priversti skaičiuoti ne tik pinigus ir investicijas. Skaičiuoti teks viską, kas verta jūsų dėmesio. Atsiras poreikis atiduoti nereikalingus daiktus, iškuopti namus, atlaisvinti erdvę pokyčiams. Tik tos permainos dar ne dabar. Todėl tuščioje erdvėje garsiai skambanti sena muzika gali tapti ne tik pramoga, bet ir atsipalaidavimo forma. Juk turite apie ką pagalvoti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šešėliai. Nežiūrėkite ilgai į šešėlius, jie pradeda judėti ir gali bauginti. Laimė, šį kartą tie šešėliai balti – panašūs į nerimą, o ne į rimtas bėdas. Gal susikaupė daug darbų, gal kai kas žaidžia linksmus žaidimus be jūsų, gal tiesiog jaučiatės nustumti į kampą. Tai tik šešėliai. Imkitės to, kas būtina, o savaitgalį skirkite laisvalaikiui. Pasivaikščiojimus su nepažįstamaisiais ir aklus pasimatymus atidėkite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pastangos. Norite, kad namuose viskas būtų savo vietose ir niekas neardytų nusistovėjusios dermės. Taip ir bus savaitės pradžioje, o vėliau imsite ant visų burbėti, sukelsite įtampą ir jausitės nelaimingi. Visi ir taip stengiasi, todėl nereikia perlenkti lazdos. Darbų nebus daug, viskas bus atlikta laiku. Todėl planuokite savaitgalį, džiaukitės tuo, kas vyksta, ir nesigirkite, kad žinote, kaip užkariauti pasaulį.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Apmatai. Viskas priklausys nuo to, kaip vertinsite savo pareigas. Gal šiek tiek sureikšminote darbus, pernelyg daug skiriate laiko visuomeniniam gyvenimui. Reikia iš naujo viską pasverti. Sausis neturėtų būti ilgų maratonų, ilgalaikių projektų metas. Patartina ramiai planuoti, susidėlioti tai, kas pajudės pavasarį. Ir nepamirškite, kad tai tik pagrindiniai apmatai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Paslaptys. Dviprasmybių daug kalbant ne tik apie finansus, santykius, bet ir apie ilgalaikius planus. Norėdami apsisaugoti nuo neigiamų emocijų bijote visa tai judinti, bet taip paprastai išsisukti nepavyks. Todėl tai, kas neskanu, nemalonu, geriau iš karto praryti, užgerti skaniomis sultimis ir žinoti, kokioje vietoje esate. Jei norite išlaikyti paslaptis, labiau jas saugokite nuo namiškių.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tikslas. Jei turite tikslų, dabar puikus metas jų siekti negalvojant, nesitariant, pasitikint vien savimi. Tiesa, gali nutikti ir taip, kad pamiršite savo sumanymus ir pasinersite į darbus negalvodami, kaip patobulinti ir pakeisti gyvenimą. Gal tik vaidinsite, kad esate svarbūs, o pabėgę nuo rutinos sode lipdysite besmegenį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Uždarbis. Laikotarpis, susijęs su puikiomis galimybėmis uždirbti. Nors kartais ir atrodo, kad neverta tiek stengtis, rezultatas nebus menkas, jei nesusipančiosite skolomis ar nerealiais įsipareigojimais. Poreikis įsigyti gražių daiktų neslops, todėl tikėtina, kad papuošalų ir batų dėžės bus pilnos naujų lobių. Ar turėsite laiko galvoti apie meilę? Jei apsidairysite, suprasite, kad ji pasimetė kažkur tarp blizgučių.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pasirinkimas. Viskas atrodo paprasta ir stabilu, bet taip negali būti nuolat. Jūs tai suprantate, bet permainų laikotarpį stumiate tolyn. Vis dėlto gali būti, kad dar šį savaitgalį gyvenimas pasuks kitu keliu. Tas kelias ne tik stebins pasiūlymais, galimybėmis tobulėti, bet ir šokiruos jūsų pažįstamus. Jei esate drąsūs, eisite nauju keliu, o jei tingūs, liksite ten pat.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Spygliai. Gal vertėtų prisiminti, nuo ko pradėjote, įvertinti tai, ką turite, ir tik tada berti priekaištus. Žodis – kaip spyglys. Jį ištrauki, bet dilgčiojimas juntamas ilgai. Gerai pasverkite, ką sakote. Vertėtų dažniau patylėti, atsisakyti pašaipių komentarų, juokelių kitų žmonių atžvilgiu. Viskas gerai, kol gerai, bet savaitės viduryje kilsiantis konfliktas gali nuvesti iki itin sudėtingų situacijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.