Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 28 d.

Tai gana pasyvus metas, kai nereikia skubinti įvykių, kai svarbu stebėti, klausytis, gilintis į tai, kas nepasakyta. Sustiprės intuicija – mėginkite situaciją pajusti, o ne suprasti, ir tuomet tikrai neapsiriksite.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 1:12 AM

Nederėtų imtis skubių reikalų ar apskritai skubėti. Diena žada susitikimų su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis, kurie jus išgirs, supras, atjaus, naudingai patars. Bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų, tačiau šiandien nedera ko nors iš esmės keisti, priimti atsakingų sprendimų (finansinių ypač). Kita vertus, tiks ieškoti naujų uždarbio šaltinių, spręsti socialines problemas. Tiesa, neverta skolinti ir grąžinti pinigų.

Šiandien netiks ir badauti, griežtai laikytis dietos. Atvirkščiai – gerai sočiai pavalgyti to, ko norisi. Palanku net reikalus aptarti prie pietų stalo. Tai ideali diena ir romantiškai vakarienei... Kitaip kalbant, visus svarbius susitikimus – tiek dalykinius, tiek asmeninius – skirkite prie vaišių stalo, ir sulauksite gerų rezultatų!

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti ugnį, šviesą – apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, atgausite pasitikėjimą savimi. Knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su išrinktuoju ar išrinktąja, o žuvis – sėkmė. Blogai vandeniu plaukioti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – gresia prarasti apsaugą, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgtųsi ramiai, nebūtų agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti, tai itin sėkminga diena moterims; palankios oranžinė, sidabrinė spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Net ir nesklandumai nesugadins jums nuotaikos, nepakenks reikalams tvarkyti. Tik venkite griežtai įsipareigoti – niekam nieko nežadėkite, neduokite, neskolinkite ir patys nesiskolinkite.

Jautis (04 21–05 21). Būsite išradingi, kūrybingi, patrauklūs, ir tai padės sprendžiant ankstesnes problemas. Nors jums ši diena ir sėkminga (ypač iki 17 val.), skubėti vis vien nepatartina.

Dvyniai (05 21–06 22). Aplinkybės jus spaudžia iš visų pusių ir darbe, ir namie... Nenuliūskite, nepanikuokite – tiesiog reikalai laikinai kiek įstrigę – jau ryt viskas bus kitaip. Tiesa, jums palankus laikas prasidės nuo 17 val., tad vakaro naujienos bei susitikimai bus džiugūs!

Vėžys (06 22–07 22). Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos. Beje, vakarą geriausia praleisti namie. Eikite anksčiau ilsėtis.

Liūtas (07 22–08 23). Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų gerų sumanymų – šiuo metu gali ateiti išganinga mintis, susidaryti jūsų reikalui palankios aplinkybės. Tiesa, konkretiems žingsniams ši diena netinkama – atidėkite juos rytdienai.

Mergelė (08 23–09 23). Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių laimėjimų, senų draugų (kurie išdavė ar tiesiog nepateisino jūsų pasitikėjimo). Vakare gali aplankyti geros nuojautos – ir jos išsipildys, tik šiandien dėl to nieko nedarykite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramus laikas, geras svajoti, – susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite vakarą skirti tik tiems, kuriuos mylite. Reikalų tvarkyti šiandien netinka – atidėkite rytdienai, dėl to jie nenukentės.

Skorpionas (10 23–11 23). Norėsis permainų, tačiau jėga nieko nekeiskite. Dabar permainos bus naudingos tik tuomet, jei įvyks savaime, be jūsų pastangų. Tad neskubinkite įvykių, siekite sulaukti savo valandos. Kita vertus, svarbių susitikimų bei skubių reikalų tvarkymo rytdienai atidėti nereikėtų.

Šaulys (11 23–12 22). Esate gana kategoriški – tai šiuo metu gerai, nes padės suvokti, kur slypi iliuzija, ir pasirinkti ką nors viena. Tinka su vadovybe aptarti savo socialines garantijas, atlyginimo kilimo perspektyvas (ar bent jau stabilumą).

Ožiaragis (12 22–01 21). Imkitės to, kas kažkada nepavyko, – šiandien pasiseks. Palanku bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, gerai vykti į viešnagę. Nepraleiskite progos nuvykti į meilės pasimatymą.

Vandenis (01 21–02 20). Įtemptas metas, tačiau nervinatės labiau, nei reikia. Jei nesate dėl ko nors tikri, nesiimkite nieko svarbaus iki 17 val., atidėkite rytdienai. Vakaras visai smagus, pagaliau galėsite nusiraminti, atsipalaiduoti, mat viskas ims dėliotis taip, kaip jums reikia.

Žuvys (02 20–03 21). Nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Beje, šiandien pakaks norinčių jums padėti. Taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite jiems skirti kuo daugiau dėmesio, šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.