Astrologė Palmira: šiandien būtina atsižvelgti į moterų valią

Nereikėtų griežtai planuoti šios dienos darbų – veikdami pagal įkvėpimą daugiau laimėsite: apskritai gerai daryti tai, kas patinka, teikia džiaugsmą, ką mėgstate, nes tai moteriškos energijos vyravimo metas.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 10:39 PM

Diena tinkama įvairiems reikalams tvarkyti, tiesa, stenkitės dažniau atsipalaiduoti. Vyrams būtina labiau atsižvelgti į moterų valią, nuomonę, pageidavimus ir vengti ginčų, konfliktų su jomis – labai nepatartina vyrams moterį užgauti, nuskriausti.

Moterims palanku tvarkyti svarbius reikalus, priimti atsakingus sprendimus ne tik dėl veiklos, bet ir asmeninio gyvenimo. Joms tiks ir nutraukti nereikalingą meilės ryšį. (Vyrams atvirkščiai: nutraukti romantiško ryšio prieš moters valią nedera – pasekmės bus liūdnos.)

Gera diena gausiems susibūrimams, bendrauti, pramogauti, švęsti. Puikus laikas romantiškoms pažintims ir meilės pasimatymams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo svarbūs. Nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštinis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis puikus įvairiems susitikimams, šventėms, sekmadienis sudėtingas, nepalankus kelionėms, švęsti.

Avinas (03 21–04 21). Ieškokite draugų, sąjungininkų, paisykite priešininkų nuomonės, vyrai turi būti atidūs išgirstai kritikai, ypač moterų (ji turės racionalų grūdą). Vis dėlto ši diena – puiki proga taikytis tiek su kolega, partneriais, draugu, tiek su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Žmonės, su kuriais šiandien netikėtai suves likimas, gali pakeisti jūsų asmeninį gyvenimą.

Jautis (04 21–05 21). Sutelkite visas jėgas kokiam nors svarbiam darbą namuose ar užvilkintai užduočiai darbe atlikti – reikalai pajudės greičiau. Aiškinkitės ir šalinkite keblumus, trūkumus savo veikloje. Gera proga pakovoti už darbo vietą, aukštesnes pareigas.

Dvyniai (05 21–06 22). Pasinaudokite palankia diena pakovoti už įtaką, pripažinimą, sėkmę, mylimą žmogų. Energingos pastangos nenueis veltui. Puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą – tai įkvėpimo metas. Tinka ginti vaikų interesus.

Vėžys (06 22–07 22). Seni nuopelnai ir seniai užmegzti ryšiai šiuo metu duos naudos, tad semkitės jėgų iš praeities. Profesinius reikalus geriau atidėti į šalį ir iš esmės užsiimti reikalais, susijusiais su namais, namų ir turto saugumu, buitiniu komfortu.

Liūtas (07 22–08 23). Sutuoktinis ar aplinkiniai gali padėti išspręsti sudėtingą klausimą, beje, ši tendencija vyraus mėnesį. Tad neužsisklęskite, atidžiai vertinkite gaunamą informaciją, pasiūlymus bendradarbiauti ar tiesiog draugauti.

Mergelė (08 23–09 23). Likite kantrūs ir diplomatiški: nuo jūsų taktiškumo priklausys, ar nesugadinsite santykių su partneriais, sutuoktiniu, jums brangiu žmogumi. Būkite dosnūs artimiesiems – puikus laikas bent antrąją pusę nudžiuginti netikėta dovana. Palanku su šefu aptarti jūsų darbo sąlygas ir finansines perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei ilgai brendote ryžtingam apsisprendimui dėl veiklos ar asmeninio gyvenimo ir esate viską gerai pagalvoję, šiandien – jūsų laikas. Tai bus tinkama proga greitai bei naudingai sutvarkyti skubius reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Savarankiškai nepriimkite jokių rimtų sprendimų. Gera proga konfidencialiems reikalams tvarkyti, taip pat neoficialiems susitikimams ir slaptiems meilės pasimatymas. Nesivelkite į intrigas, nesiduokite įtraukiami į svetimus reikalus, svetimą konkurencinę kovą.

Šaulys (11 23–12 22). Rizikuoti nederėtų, jei jūsų neremia partneriai, kolektyvas, sutuoktinis. Netikėtai galite susitikti su svarbiu žmogumi, kurio dėmesio seniai siekėte, gauti gerą pasiūlymą ar naudingą patarimą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su šefu ar aukštu, įtakingu asmeniu – pakovokite už savo interesus. Palanku spręsti karjeros problemas, susijusios su finansine perspektyva. Jei gausite pasiūlymą laikinai eiti kokias nors pareigas, atlikti nedidelį darbą – verta jį priimti.

Vandenis (01 21–02 20). Netikėtas susitikimas, nelaukta žinia, gera naujiena ar pasiūlymas gali daug ką pakeisti. Šiandien reikia būti ryžtingiems, tiesa, jei tai laikas iki gimtadienio, gali stigti teisingos nuovokos, objektyvumo – tuomet neskubėkite, venkite priimti atsakingus sprendimus.

Žuvys (02 20–03 21). Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Palanki proga skolintis. Būkite atidesni tiems, kuriems blogiau nei jums. Šiandien bus svarbu duoti, o ne imti, tad verta užsiimti labdara.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.