Palmiros horoskopas savaitgaliui, sausio 30-31 d

Šeštadienio nuotaikos smagios – būsite užvaldyti entuziazmo, kupini tikėjimo, kad viskas bus gerai! Bet kokie susitikimai taps laimingi, o naujienos – geros.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2016, 11:02 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 8:16 PM

Susitikinėkite, lankykitės svečiuose, priimkite pas save draugus, nepraleiskite progos atnaujinti nutrūkusius ryšius – draugiškus, dalykinius ar romantiškus. Šeštadienį bendravimas ne tik suteiks daug džiaugsmo – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų.

Tarkitės su bičiuliais, prašykite pagalbos – jie padės išspręsti jus varginančią problemą.

Siekiantys užmegzti naujus ryšius, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, užsieniečiais, ar pagerinti savo prestižą visuomenės akyse neturėtų snausti – šios dienos puikios kuo šauniau pasirodyti ir ilgam palikti gerą įspūdį.

Sekmadienis labiau įtemptas ir sudėtingas – gali kilti ginčų, tad mokėkite nusileisti, pripažinti kitų nuomonę. Sekmadienis jau nebus palankus kelionėms, išaugs traumų, avarijų tikimybė. Bendraujant bus svarbu tolerancija. Mokėkite pasirinkti aplinką, bendraukite tik su tais, kuriuos iš tiesų mėgstate. Naujų pažinčių užmegzti nepatartina. Nepalanku pirkti ir vertingų daiktų, ypač telefonų, transporto priemonių.

Pirmadienis įtemptas, konfliktinis. Gali pablogėti savijauta, be priežasties atsirasti irzlumas. Nesivelkite į intrigas darbe. Tai sunkus laikas protiniam darbui, reikia būti atidesniems rašant, skaičiuojant, atsargesniems su kompiuteriais. Labiau tikrinkite pasiekiančią informaciją. Tai bloga diena transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Nemenka autoavarijų, traumų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Suaktyvės telefoniniai ir kiti sukčiai, kurie naudojasi moderniomis technologijomis.

Tiesa, moterys jausis geriau, joms labiau seksis.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – pinigai, turtas, maistą – gera žinia, dangų, žvaigždes – sveikata, drabužius – kelionė, kraustymasis. Blogai – gyvūnus, paukščius. Šunį glostyti – draugo išdavystė, katė – apgaulė, vagystė, paukščiai – bloga žinia. Regėti kraują, ką nors laužyti – atsisakyti ko nors bloga savo gyvenime.

Blogas ženklas: jei veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sudužtų, kas nors langą išdaužtų, akmuo iš žiedo iškristų, laikrodis sustotų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmegztą, – išvengsite pavojaus, rasti žiedą su akmeniu – draugų pagalba, apsauga, užtarimas, rasti pasagą, kokį nors indą (nesuskilusį) – pinigai, pelnytas apdovanojimas.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, matyti gyvūnus – laukia atpildas už negerus dalykus.

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kristų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei nukristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant reikalus, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su įspėjimais, net jei jie malonūs. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: rytą pieną išlieti, įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – laimė, sėkmė meilėje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti, netinkamas įsipareigoti, pasirašyti svarbius susitarimus; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienis geras taikytis, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys, – nesunkiai rasite kompromisą. Šeštadienis tinkamas aptarti meilės santykių perspektyvas. Sekmadienį būsite linkę veltis į trumpalaikius romantiškus nuotykius. Sekmadienį ir pirmadienį tikėtini stresai, nenumatytos išlaidos.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį būsite itin darbingi – tai puiki proga imtis didelio tvarkymosi, ką nors iš esmės pakeisti savo namuose. Sekmadienį daugiau šilto dėmesio reikėtų parodyti antrajai pusei. Beje, šiomis dienomis galimos lemtingos pažintys – galite susitikti su žmogumi, kuris pakeis jūsų ateitį. Pirmadienis dvilypis – nors teks nemenkai pasinervinti, įveiksite didelę problemą.

Dvyniai (05 21–06 22). Romantiški ir puikiai nusiteikę būsite beveik visą šeštadienį. Puikus ir sekmadienis bei pirmadienis, jei nesistengsite pastebėti visų artimųjų trūkumų, – nepamirškite ir apie jų nuopelnus, gerąsias savybes. Pirmadienį galite patirti traumų – būkite atidūs kelyje, darbe, buityje. Venkite ginčų su kolegomis, klientais, bendrakeleiviais – nesiimkite nieko mokyti, nes jūsų pastangos bus neįvertintos.

Vėžys (06 22–07 22). Intriguosite, žavėsite, trauksite kitus! Jums bus skirtos aplinkinių simpatijos. Neišsisuksite ir nuo karštų meilės prisipažinimų... Tik neskubėkite tarti „taip“ – dabar esate linkę pernelyg rizikuoti, veltis į avantiūras ne tik jausmų srityje, bet ir tvarkant reikalus.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienis puikus įvairiems reikalams tvarkyti ir susitikimams. Sekmadienį geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ar mylimo žmogaus pražangų. Pirmadienis nepalankus reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienis tinkamas tvarkyti buitines ir pinigines, turto problemas, įsigyti vertingų daiktų. Sekmadienį laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir naujas romanas, galbūt ir su senu draugu ar drauge (tik nedėkite daug vilčių į bendrą ateitį). Pirmadienį jūsų planai pasikeis – gali tekti staigiai spręsti nenumatytą problemą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir ketinimai skiriasi (taip dažnai nutinka, kai Juodasis Mėnulis juda jūsų ženklu). Tiesa, darbai, buitiniai rūpesčiai gali suartinti, sutaikyti. Pirmadienį gali tekti atsisakyti ankstesnių planų ir tik vėliau paaiškės, kad tai naudinga.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį geriau praleisti vieniems, tačiau sekmadienis – jūsų laikas: tapsite iškalbingi ir linksmi, nestigs pasitikėjimo savimi. Tik neperlenkite lazdos – būkite atidūs, kad neįžeistumėte, neužgautumėte kieno nors jausmų, ambicijų. Pirmadienį labai norėsis išmėginti likimą – moterims tam tikra rizika pasiteisins. Vyrams reikėtų likti atsargesniems.

Šaulys (11 23–12 22). Ramios dienos, jas geriausia praleisti tarp artimųjų ir gerų draugų. Sekmadieniui, pirmadieniui neplanuokite jokių atsakingų susitikimų, nepriimkite jokių svarbių sprendimų, kad ir ką išgirsite, – ne viskas bus taip blogai, kaip gali pasirodyti (nepasiduokite tomis dienomis gąsdinimui, spaudimui).

Ožiaragis (12 22–01 21). Pats laikas šeštadienį priimti atsakingą sprendimą veikloje arba asmeniniame gyvenime, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote, arba atsisakyti žalingo įpročio (sekmadienį, pirmadienį). Pirmadienį gali iškilti nenumatytų kliūčių, tad daug darbų neplanuokite – galite nė pusės nesuspėti įveikti.

Vandenis (01 21–02 20). Kelionėms, susitikimams tinkamesnis šeštadienis. Tądien galimi jūsų veiklai, karjerai naudingi susitikimai, tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar oficialius susitikimus. Sekmadienį nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių: sekmadienis turi būti skirtas poilsiui. Pirmadienį gali kilti rūpesčių darbe – kad ir ką sužinosite, neskubėkite reaguoti. Tai išsprendžiama.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalį būsite linkę karščiuotis, be reikalo nervintis. Vis dėlto šios dienos palankios susitikimams, pasimatymams, tik likite atidesni kito nuomonei, nepraraskite saiko juokaudami. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu. Pirmadienį galimi rūpesčiai per žmones iš toli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.