Astrologė Skirma Liepienė: ateinanti savaitė nebus itin maloni

Nors kiekvienas iš gyvenimo tikimės tik teigiamų emocijų ir malonių įspūdžių, vis dėlto astrologė Skirma Liepienė linki kantrybės. Ateinanti savaitė nebus emociškai palanki, tačiau reikia tikėtis, kad beprasidedantis naujas mėnuo atneš tik teigiamas permainas, o nemalonius jausmus paliks praeityje. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Vandenis
Vandenis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 31, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:06 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Veržlumas. Energingai, drąsiai, ryžtingai, gal kiek agresyviai, bet į priekį. Ne visi džiaugiasi jūsų veržlumu. Kai ką tai baugina, nes puikiai žinoma, kad niekam neleisite tyliai tūnoti. Šis veiklos sūkurys sukels daug triukšmo, bet rezultatas bus menkesnis, nei tikitės. Kita vertus, vis tiek šį tą nuveiksite, iš mirties taško pajudinsite įstrigusius darbus. Deja, vadovybės tai visai nepradžiugins. Teks ieškoti svaresnių argumentų nei entuziazmas.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pakantumas. Supraskite, įvertinkite tuos, kurie yra šalia. Kita vertus, ir patys stenkitės įrodyti, kad esate tokie, kokie dedatės. Tai laikas, kai viskas išgryninama, kai išryškėja simpatijos ir antipatijos. Tenka iš naujo kurti įvaizdį, stebinti aplinkinius ir būti nuoširdiems. Viskas priklausys nuo to, ar sugebate būti pakantūs, ar mokate išklausyti kritiką ir neįgyti priešų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Filosofavimas. Gyvenimo prasmės ieškojimai, filosofiniai apmąstymai ir bandymai susivokti atveda prie dar didesnių klausimų. Viskas puiku, kol tai netrukdo gyventi. Nuotaikos kaita, bandymai rasti atsakymus pradeda erzinti aplinkinius, todėl turite rinktis visuomeninį arba asmeninį gyvenimą. Kol gyvenate čia, reikia rūpintis savimi ir esančiais greta.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Iliuzija. Kartais atrodo, kad žinote, kaip gyvena draugai, bičiuliai, jų tėvai ir vaikai. Deja, tai tik iliuzija, nes jūs svetimi.Jei reikės, paprašys pagalbos, paklaus patarimų, o jei neklausia, nelįskite, nors ir žinote, kad galite padėti. Tai užgauna jūsų jausmus, žeidžia, bet vis tiek nereikia. Darbe – įtampa ir laukimas permainų, kurios gali ir neateiti. O namuose – kaip visada. Viskas ramu.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pareigos. Atrodo, kad užsimiršote, pamanėte, jog gyvenate vieni ir savo malonumui. O juk turite pareigų ir įsipareigojimų. Jie niekur nedingo. Tai puikiai primins antroji pusė. Daug dėmesio, pastangų ir laiko reikalauja buitis. Net jei namų tvarkytoja jūsų daiktus surankioja, vis tiek yra dalykų, kurių be jūsų niekas neatliks. Kita kalba apie darbus, nes dabar nelabai galite parodyti tai, ką mokate, ko esate verti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Liūdesys. Visada norisi tikėti, kad nepadarėte lemtingų klaidų, neišplepėjote per daug ir savo darbus atlikote iki galo. Bandydami viską suplanuoti praleidžiate svarbiausią dalyką – žmogiškąjį veiksnį. Todėl ne viskas vyksta taip, kaip tikitės. Tai sukelia liūdesį, bet nedidelis pyragėlis ir skani kava su vanile gali išgelbėti situaciją. Pasilepinkite, nes niekas kitas to nepadarys.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Melas. Pastaruoju metu elgiatės nesąžiningai. Kai ką nutylite, nekaltai pameluojate. Visur suspėjate, bet ne visada sėkmingai išsisukate. Reikia keisti gyvenimo tvarką – būti atviresniems, netausoti aplinkinių emocijų. Pasakykite, ko jums reikia, ko norite ir kiek sumokėsite. Jei namuose visi žinos tiesą, nereikės meluoti ir prisiminti, ką kam pasakėte. Geriau vienas kitas barnis nei nuolatinis melas. Darbe tegul viskas lieka taip, kaip buvo. Ten tiesa nebus vertinama.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kritika. Galite daug išgirsti apie save. Ir tai bus nemalonu. Kita vertus, geriau atvira kritika nei netikra draugystė. Jūsų veržlumas, iniciatyva, bandymas vadovauti ir patikrinti aplinkinius ves iš kantrybės. Todėl jie gali pasakyti, ką apie tai mano. Jei darbus darysite patys, kontroliuosite emocijas ir tarsitės su aplinkiniais, savaitė bus sėkminga.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Savarankiškumas. Jei svajojate apie rojų, jį turite susikurti. Gali būti, kad aplinkybės klostysis itin palankiai, atsiras padedančių, pastumiančių ar užtariančių, tačiau visa kita priklausys nuo jūsų. Tai laikas, kai emocijos, džiaugsmai ir nusivylimai turi būti paslėpti. Nereikia, kad kas nors svetimas naudotųsi jūsų silpnybėmis. Namuose palaikymo mažai, nes šiuo metu jūs esate atsvara kitiems.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pokyčiai. Ar esate pasirengę keisti gyvenimą? Jei norite ir nebijote atsisakyti ramybės dėl naujos patirties, tada ši savaitė bus sėkminga, įsimintina ir gal net nepakartojama. O jei nieko nesiimsite, liksite toje pačioje vietoje iki pat pavasario. Svarbiausias klausimas finansų srityje – kaip uždirbti tiek, kad užtektų ne tik duonai, bet ir skaniam pyragui.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kaina. Jei jūsų norai nesipildo, gal už juos nesumokėjote? Kiekvienas troškimas turi kainą. Už kai ką mokate ramybe namuose, už kai ką – laisvomis dienomis. Trečių dalykų kaina – draugai. Kai būsite pasirengę sumokėti, norai išsipildys. O kol kas tenka dirbti, ieškoti naujų kelių į sėkmę. Savaitė nebus sudėtinga, tačiau visus darbus teks nuveikti patiems, o ir pasiskųsti nebus kam.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pasirengimas. Manote, kad ką nors praleidžiate, nematote ar turite slaptų priešų? Netiesa. Viskas yra žymiai paprasčiau. Truputį sulėtėja gyvenimo tempas, reikia pabūti vieniems, kad susikauptumėte, suprastumėte savo troškimus. Gali atrodyti, kad nieko doro nevyksta, bet tai taip pat netiesa. Rengiatės naujam šuoliui. Jūs – kaip sėlinantis tigras ar tūnantis drakonas. Dar savaitė ir bus galimybė judėti pirmyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.