Palmira įspėja: sudėtingas metas, kai galima labai apsigauti

Nepalanki diena, gali stigti jėgų ar bent jau pasitikėjimo savimi, tiesiog optimizmo. Nieko svarbaus nesiimkite, niekur nepersistenkite. Naujų darbų irgi nepradėkite ir venkite įsipareigoti: tai sudėtingas laikas, kai galima labai apsigauti, norimus dalykus palaikant esamais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:12 PM

Ne laikas kompromisams, juolab kad sąžinė šiandien nebus budri – nepajusite, kad jau peržengiate leistinas ribas. Ir nepataikaukite nei sau, nei kitiems, nemėginkite ko nors paveikti brangia dovana ar daug žadančiu jausmingumu. Bus svarbu nepainioti meilės žaidimų su dalykiniais reikalais.

Ši diena netinkama atsakingiems sprendimams, susijusiems su veikla bei asmeniniu gyvenimu, priimti. Galimi rimti nesutarimai tarp partnerių politikoje, taip pat versle. Nepalanku aiškintis teisybės, pradėti bylinėjimosi. Stenkitės nepažeisti taisyklių, susitarimų, įstatymų – tai pirmiausia atsigręš prieš jus. Tikėtinos baudos, ypač kelyje. Tai blogas laikas politikams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, pedagogams, dvasininkams, teisininkams, na, ir sergantiems kepenų ligomis.

Deja, ne tik šiandiena – nepalankus metas truks iki ketvirtadienio. Jis bus netinkamas ir veiklai plėtoti, tolimoms kelionėms, emigruoti, iš esmės naujai veiklai pradėti.

Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, traumos, avarijos. Itin pažeidžiami bus vaikai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su įspėjimais, net jei buvo malonūs. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: rytą pieną išlieti, įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl jūsų meilės; jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės dalykinės veiklos sferoje; jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys; jei iš rankų iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose; rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė jausmų srityje; prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, netinkamas įsipareigoti, pasirašyti svarbius susitarimus; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 21). Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus, ypač susijusius su išlaidavimu ar neištikimybe.

Jautis (04 21–05 21). Avantiūros palankios tik tada, jei esate nuojautų žmogus, jei jūsų reikalai nesusiję su kelione, užsieniečiais, jei nesiruošiate piktnaudžiauti įstatymų sergėtojų kantrybe. Ypač meilės, nors tai ir tai meilės diena, avantiūros gali blogai baigtis.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, tačiau neverta kovoti su nepalankiomis aplinkybėmis (pasiduokite srautui). Verta užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni prie vairo, nepažeidinėkite taisyklių – galimos avarijos, netikėtos baudos.

Vėžys (06 22–07 22). Jus gali suklaidinti ir sąmoningai priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti – stigs teisingos informacijos bei jūsų pačių objektyvumo. Ir nesivelkite į politinius, religinius debatus, ginčus dėl vaikų auklėjimo Nerizikuokite vairuodami. Pasisaugokite vagių.

Liūtas (07 22–08 23). Jums gali būti priminta sena skola, o patiems priminti skolininkui jo pareigą nepatartina. Šiandien nekurkite ir finansinių planų, taip pat nesiskolinkite, venkite įsipareigoti pinigų, turto klausimais – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23 –09 23). Nebūkite tikri, jog viską žinote, jog jums viskas suprantama. Labiau pasikliaukite nuojauta, senų draugų nuomone. Nerizikuokite dora reputacija tvarkydami verslo, taip pat finansinius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geriausia atsiriboti nuo viso pasaulio ir ramiai ilsėtis. Beje, aplinkiniai gali mėginti manipuliuoti jūsų silpnybėmis, kurias slepiate. Venkite stipriųjų svaigalų. Pasisaugokite vagių.

Skorpionas (10 23–11 23). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jūs sutiksite galinčių pagelbėti, pabūti jums tarpininkais – į pagalbą ateis seni draugai.

Šaulys (11 23–12 22). Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tik būkite apdairūs su bendrais pinigais. Vakare stenkitės nesuketi įtampos šeimoje – ginčai greitai įsižiebs ir stipriai įžeis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Ir prisiminkite praeities pamokas – tai padės rasti visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio – ar pakankamai suvokiate jo elgesio motyvus?

Vandenis (01 21–02 20). Nesiduokite įtraukiami į aplinkinių problemas, konfliktus. Jei sugalvosite padėti, pamąstykite, ar dėl to nenukentės jūsų reputacija. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų. Labai tikėtinos traumos, avarijos.

Žuvys (02 20–03 21). Galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas su jumis, kas prieš jus. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų – jums trūks objektyvios informacijos bei geros valios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.