Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 2 d.

Sunkoka diena, ypač po 11 val. Problemos kol kas nesispręs, o jei mėginsite ką nors aiškinti, kovoti, gali ir dar labiau susipainioti. Jei turite keblumų, ne laikas juos spręsti: atidėkite tai ketvirtadieniui. Šiandien geriau mažiau bendrauti (jei bendrausite – pagarba būtina, įžeidinėti venkite), neužmegzti naujų pažinčių.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 11:02 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 1:47 PM

Netiks pradėti naujų darbų, priimti atsakingų sprendimų dėl veiklos ir asmeninio gyvenimo. Taip pat ko nors planuoti, žadėti, įsipareigoti, juolab pasirašinėti atsakingų dokumentų.

Atsargiau vertinkite gaunamą informaciją – ji bus svarbi, tačiau neskubėkite ja pasinaudoti, daryti kokių nors išvadų, priimti svarbių sprendimų. Tiks dirbti su sena informacija, ieškoti klaidų ir jas taisyti.

Šiandien patartina daugiau laiko praleisti namuose su šeima. Derėtų prisiminti mirusius protėvius. Gerai daryti tai, ką jie mėgo. Likite budresni ir prie vairo. Išlieka ne tik autoavarijų, bet ir vagysčių, apgaulių, taip pat rankų traumų tikimybė. Labiau tikėtinos baudos, ypač kelyje. Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas. Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pasimetusį šunį, pas jus atėjusį, jei savas šuo staugtų, stikliniai indai trūkinėtų, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia). Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu. Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus iki 17 val. 40 min. nei svarbiems susitikimams, susitarimams, nei kelionėms; patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos. Avinas (03 21–04 21). Didesnė nelaimingų atsitikimų, nesusipratimų su artimaisiais tikimybė. Tad daug neužsimokite, tuomet nesugaišite tuščiai laiko, neturėsite pagrindo nusivilti savimi, šefu ir artimaisiais. Stenkitės, kad jūsų namuose įsivyrautų taikios, ramios nuotaikos. Nuo 18 val. pasijusite kiek geriau, bent jau pusiausvyrą pavyks atgauti.

Jautis (04 21–05 21). Keblus laikas, ypač vakare, – galite įkliūti į pinkles. Mažiau pasitikėkite, saugokite savo paslaptis, nesidalinkite ateities planais – nei dalykiniais, nei meilės. Siekite taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 22). Kuo mažiau – tuo geriau. Niekur neskubėkite, labiau paisykite artimųjų skundų – mėginkite suprasti jų nepasitenkinimo priežastis. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, tuščios išlaidos, nuostoliai. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą, įvairius susitarimus atidėkite ketvirtadieniui.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite žadėti, juolab pasirašinėti dokumentų, viską tikrinkite – ar tai ne avantiūra? Svarbius susitikimus atidėkite ketvirtadieniui. Šiandien labiau tinka tvarkyti šeimos, vaikų reikalus nei spręsti dalykines problemas. Netiks barti vaikų.

Liūtas (07 22–08 23). Atsipalaiduokite, niekuo rimtu neužsiimkite – bent naujų problemų sau nesukursite. Nesiimkite atsakingų darbų, nevarginkite savęs bendravimu su nemaloniais žmonėmis. Kiek palankesnis metas po 18 val.

Mergelė (08 23–09 23). Neskubėkite džiaugtis naujienomis ar gautais pasiūlymais. Nepatartina žadėti, įsipareigoti – vargu ar pavyks tesėti šiandien duotą žodį. Didesnė traumų, apgaulių, vagysčių tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors jums maga kalnus darbe nuversti, nepersistenkite – kokybė neturi nukentėti, o ir pats darbas neturi atimti jėgų ir entuziazmo, kurių jums prireiks bendraujant su artimaisiais, ypač sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Venkite didelių išlaidų, nepatartina ir pinigų skolintis.

Skorpionas (10 23–11 23). Neverta rizikuoti ar piktuoju ko nors siekti. Būkite kantresni su aplinkiniais, ypač antrąja puse. Nesiimkite naujų sumanymų, nepriimkite jokių staigių sprendimų.

Šaulys (11 23–12 22). Nepervarkite, dažniau ilsėkitės, imkitės nedidelių darbų, kuriuos galima greitai baigti, kurie suteikia nusiraminimą. Verčiau šiuo metu neatnaujinti meilės ryšių, neužmegzti naujo romano – tai sukels rūpesčių.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasistenkite atsiriboti nuo įkyrių žmonių, bandančių jums ką nors įpiršti, įkalbėti. Būkite principingi, sąžiningi darbe ir atlaidūs, geranoriški šeimoje. Siekite taikytis.

Vandenis (01 21–02 20). Sudėtingas laikas tęsiasi. Reikėtų vengti atsakingų darbų, nereikalingos rizikos – tai pakenks jūsų karjerai. Rūpinkitės savo sveikata. Svarbius dalykinius reikalus atidėkite ketvirtadieniui.

Žuvys (02 20–03 21). Gali išryškėti slapti nesklandumai, paaiškėti užslėptos problemos jūsų veikloje, santykiuose su partneriais. Tvarkydami reikalus siekite konkretumo, aiškumo. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio – ar pakankamai suvokiate jo elgesio motyvus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.