Ramunės horoskopas vasariui: 29-dienas turintis mėnuo bus įdomus

Prasideda antrasis metų mėnuo. Kuo jis nustebins? Kokių permainų atneš? Astrologė Ramunė įsitikinusi, kad vasaris, nors ir ne pats lengviausias, tačiau žada būti įdomus ir nenuspėjamas. Visai tikėtina – juk jis turės net 29 dienas. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 8:50 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:00 PM

Jūsų laukia tikrai geras mėnuo. Nors darbų tempas sulėtės, karjera klostysis puikiai. Galite tikėtis ir atlyginimo pakėlimo. Jūsų finansinė situacija bus stabili.

Bet jeigu kartais prireiktų pasiskolinti pinigų, šis laikas tam palankus. Šiuo laikotarpiu jums turėtų sektis visi reikalai, susiję su pinigais. Galbūt verta išbandyti savo laimę loterijoje?

Šį mėnesį būsite kaip niekada aistringi. Trokšite meilės ir jos gausite. Nestigs ir romantiškų akimirkų. Net ir vienišiems Avinams nusišypsos laimė.

Laukia ne viena linksma pažintis, galėsianti virsti romantiškais santykiais. Labai tikėtina, kad šias pažintis užmegsite ne realiame, o virtualiame pasaulyje.

Mėnesio pradžioje jums gali būti sunku rasti bendrą kalbą su vaikais. Būkite su jais kantresni.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų laukia įdomus ir ne pats lengviausias mėnuo. Visiškai netikėtai galite atsidurti pačiame painių situacijų centre. Susidoroti su jomis teks vieniems, nesitikint kitų pagalbos.

Būkite apdairūs ir elkitės protingai. Klaidingas žingsnis gali sugriauti jūsų planus ir pelenais paversti viską, ką jau pasiekėte.

Iniciatyva, kontrolė ir darbštumas jums padės to išvengti. Tad pamirškite valandas, praleistas priešais televizorių, ir jokiu būdu nenuleiskite rankų pirma laiko. Vasarį teks suktis kaip voverei rate.

Paprasčiau bus tiems, kurie turi stabilų darbą ir kruopščiai atlieka savo užduotis. Jei jūs patys vadovaujate savo verslui ar užimate vadovaujamas pozicijas, pasiraitokite rankoves ir pasiruoškite prisiimti kaltę be kaltės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sveikatos, energijos ir pasitikėjimo šį mėnesį turėtų būti tikrai daugiau nei ankstesniais. Tačiau reikalinga viena sąlyga – kuo daugiau kokybiško poilsio. Reikalai darbe klostosi gerai, tad persitempti tikrai nėra ko.

Tiesa, paskutinę savaitę gali tekti daugiau paplušėti. Bet įtemptas laikotarpis neturėtų trukti ilgai. Paskutinėmis vasario dienomis galite sulaukti labai puikios progos pagerinti savo padėtį darbe.

Jūsų idėjos tomis dienomis bus labai palankiai įvertintos. Vasarį gali pasitaikyti puiki proga išvykti į užsienį. Tikėtina, kad tai bus susiję su studijomis, tobulinimosi kursais.

Jei trokštate atsikratyti kelių papildomų kilogramų, dabar – tinkamiausias metas tai daryti. Būsite užsispyrę ir susitelkę į tikslą.

Vėžys (06 21–07 22)

Šiomis dienomis galvoje suksis daugybė klausimų. Ypač jei turite vaikų. Kas teisinga, o kas ne? Jums gali tekti rinktis tarp besąlygiškos meilės ir griežtų auklėjimo principų.

Jums gali tekti persvarstyti visą savo vertybių sistemą ir principus. Šį mėnesį kaip niekada norėsis pažinti, išbandyti naujus dalykus, tačiau jausitės varžomi aplinkos, finansų ir galimybių.

Pasistenkite neprarasti optimizmo. Juk kai labai nori ir tiki, viskas įmanoma. Kūrybiškas požiūris taip pat visada praverčia. Būkite labai atidūs tvarkydami finansinius reikalus, pasirašydami sutartis. Venkite pernelyg rizikingų sprendimų.

Šį mėnesį galėsite džiaugtis darna ir romantiškomis staigmenomis, kurios paįvairins santykius su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22)

Paskutinį žiemos mėnesį jums gali tekti ne kartą bandyti kitiems paaiškinti, kad, nepaisant jūsų pastangų, trokštamų rezultatų tiesiog negalite pasiekti.

Elkitės protingiau. Liaukitės save plakę ir neleiskite to daryti kitiems. Pats laikas priimti svarbius sprendimus. Jokių kompromisų ir nuolaidų.

Nepaisant visko, jūsų nuotaika bus gera. Tikėsite, kad ateinanti diena bus geresnė ir šviesesnė.

Taip, beje, ir bus. Šis nelengvas laikotarpis tikrai laikinas.

Širdį džiugins visokeriopa antrosios pusės parama ir atsidavimas. Problemos, su kuriomis susidoroti imsitės kartu, išsispręs labai greitai.

Maloniai nustebins ir draugų palaikymas. Netgi tų, iš kurių mažiausiai tikėsitės.

Mergelė (08 23–09 22)

Paskutinis žiemos mėnuo bus tikrai geras ir sėkmingas. Darbe viskas klostysis skubiu tempu, todėl jums teks greitai prisitaikyti prie naujovių.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – nebijokite laužyti normų ir rizikuokite. Juk kas nerizikuoja, tas negeria šampano, tiesa? Jums ypač seksis projektai, kuriuos įgyvendinsite su komanda.

Prie jų jūs svariai prisidėsite savo originaliomis idėjomis. Tokio pat užsidegimo tikėsitės ir iš kitų komandos narių. O jei to pasigesite, nusivilsite.

Atrodo, kad su vienu kolega jus pradės sieti ne tik darbas, bet ir asmeniniai santykiai. Nebūtinai romantiški – galėsite džiaugtis darbe atradę tikrą draugą.

Šis metas palankus pradėti keisti gyvenimo būdą. Sportas ir sveika mityba jus turėtų dominti vis labiau.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Vasaris jums bus pokyčių metas. Ne, šis laikas nebus sunkus ir varginantis. Tiesiog dažnai įvykiai pasisuks ne ta linkme, kuria tikėjotės. Tačiau nerimauti nėra ko. Dažniausiai tai tik išeis į gera.

Darbe jūsų pasitikėjimo savimi nenumalšins net ir iškilę nesusipratimai. Juos priimsite kaip iššūkį ir lengvai pašalinsite. Svarbiausia – koncentruokitės į savo tikslą ir nepamirškite dar vieno patarimo – nepervertinkite savo jėgų.

Jums pavyks gauti naujų projektų, kurie jums leis atskleisti visus geriausius savo gebėjimus. Retkarčiais su artimaisiais kylantys barniai jauks ne tik namų ramybę, bet ir jūsų mintis.

Jei tik numanote, kokia gali būti šių barnių priežastis, pasistenkite ją išspręsti prieš laiką. Neleiskite uraganui įsisiautėti, nes jo padariniai gali būti skaudūs.

Skorpionas (10 23–11 21)

Šį mėnesį jums gali būti pasiūlyta imtis naujos veiklos.

Pasiūlymas labai vilios. Tik nuo jūsų paskatų ir sprendimų priklausys, kaip viskas pasisuks.

Koncentruokitės į savo tikslus ir nieko nepaisydami jų siekite. Neleiskite sau nukrypti į šoną ir nė negalvokite apie pasitraukimą pirma laiko.

Išmokite sutelkti dėmesį ir ugdykite valią. Tai jums padės įveikti visas kliūtis ir pasiekti taip trokštamą pergalę. Jei tikslo siekiate ne vienas, o su komanda, būkite atsargūs.

Kai kurie jos nariai gali jums už nugaros bandyti sukelti maištą. Protingiausia būtų išklausyti visų jų patarimų – jie gali būti labai naudingi. Nepamirškite, kad raktas, atrakinantis visų širdis, – nuoširdumas.

Šaulys (11 22–12 21)

Mažiau galvokite apie rytojų ir dažniau gyvenkite ir džiaugitės šia diena.

Dabar ne pats tinkamiausias laikas planuoti ateitį ir kelti sau dešimtmečio tikslus.

Šis metas – idealus, kad atrastumėte harmoniją savo gyvenime. Išmokite priimti pagalbą, būkite dėkingi ir pasiruošę atsidėkoti tuo pačiu.

Daugiau laiko praleiskite su artimiausiais žmonėmis. Mėgaukitės ramybe ir namų jaukumu. O tam, kam lemta nutikti, tas ir nutiks.

Priimdami sprendimus galite kliautis savo nuojauta. Ji šiuo laikotarpiu labai stipri.

Šiomis dienomis galite sužinoti kai ką naujo ir intriguojamo apie savo gyvenimo partnerį. Keista, kodėl to nepastebėjote anksčiau.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų laukia labai gražus, romantikos kupinas mėnuo. Būsite energingi, turėsite daug paskatų, darbai tiesiog tirps jūsų rankose. Ypač seksis tiems, kurie dirba laisvai samdomą darbą.

Kasdien būkite pasitempę. Nenumokite ranka į savo išvaizdą. Niekada nežinote, ką ir kur sutiksite. Patikėkite, net ir jus pirmiausia žmonės sutinka pagal apdarą ir tik išlydi pagal jūsų aštrų protą.

Bendraudami būtinai atkreipkite dėmesį į kūno kalbą. Ji dažnai gali pasakyti kur kas daugiau nei žodžiai. Šiemet Valentino diena jums bus tikrai ypatinga. Iš antrosios pusės galite sulaukti labai malonios staigmenos.

Vieniši Ožiaragiai šią dieną irgi neliūdės. Būtent tądien galite sužinoti, kad jau kurį laiką turite gerbėją, kuris dėl jūsų pasiryžęs pereiti ugnį ir vandenį.

Vandenis (01 20–02 18)

Vasarį gyvensite taip, kaip visada svajojote. Tai bus laimingas ir turtingas metas. Turėsite visišką laisvę ir galėsite sau leisti prabangą gyvenimą tvarkyti taip, kaip jums norisi. Šia didžiule dovana pasinaudokite protingai.

Šį mėnesį nestigs smagių įvykių ir netikėtų malonumų. Džiugins ir gerėjanti finansinė padėtis. Jei tik prireiks, finansinės bei emocinės paramos galite tikėtis sulaukti iš savo antrosios pusės.

Reikalui esant jums padės ir visa jus supanti aplinka. Mėnesio pradžia palanki svarbiems sprendimams priimti. Šis laikas bus tinkamiausias naujam verslui pradėti ar imtis naujos veiklos.

Būsite energingi, galvoje suksis daug idėjų ir planų. Tačiau nepamirškite namų ir šeimos reikalų. Į šoną nenustumkite ir savo emocinių poreikių.

Žuvys (02 19–03 20)

Šį mėnesį norėsite iš gyvenimo pasiimti viską, ką jis duoda gražiausio. Gera energija ir nuotaika jus užplūs nuo pirmųjų dienų. Tiesa, susidoroti su tomis teigiamomis emocijomis iš pradžių jums gali būti net sunku. Nežinosite, ko griebtis.

Vasaris jums bus labai sėkmingas mėnuo – seksis susidoroti su svarbiomis ir skubiomis užduotimis. Be abejo, be darbštumo ir užsispyrimo to nepasieksite.

Taip pat neapsvaikite nuo savo sėkmės ir žavesio. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti ne vieno prašymo padėti. Neskubėkite sakyti „ne“, tačiau nepamirškite ir to, kad patys turite užduočių ir tikslų.

Kartais reikia pamiršti altruizmą ir elgtis šiek tiek savanaudiškai. Tiesa, tai negalioja kalbant apie santykius su antrąja puse. Būkite dėmesingesni jos poreikiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.