Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 3 d.

Nebus lengva susikalbėti, teisingai kitą suprasti, priimti racionalius sprendimus, nors šiandien svarbu būtent taip elgtis. Iki pat 17 val. 40 min. tęsis vakarykštis painiavos, apgaulių, nesusipratimų laikas.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2016, 11:05 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:11 AM

Tad nieko nevertinkite, nepriimkite atsakingų sprendimų, juolab ant nieko nepykite, nieko nebauskite, apskritai venkite konfliktuoti. Niekam nieko nežadėkite, už nieką nelaiduokite.

Atidžiai analizuokite jus pasiekiančią informaciją – gresia sugedusio telefono efektas, esminį dėmesį skirkite savo ir tų, su kuriais atliekate vieną darbą, klaidoms ieškoti. Beje, melagiai, sukčiai šiandien bus aktyvesni.

Tai netinkamas laikas ir įvairiems susitikimams, pasitarimams, keistis informacija, net naujoms pažintims užmegzti bei kelionėms, ypač komandiruotėms. Tikėtinos klaidos, dvilypės situacijos, iš kurių išeitį galite rasti nebent vakare ir kitomis dienomis.

Nepalanki diena transporto, informacijos tarnyboms, taip pat besimokantiems bei jų pedagogams, prekybininkams, asmenims, dirbantiems protinį darbą. Nemenka nelaimingų atsitikimų einant, važiuojant tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus – galite arba ką nors svarbaus pamesti, arba vagiui patikti. Dirbant su aštriais, pavojingais instrumentais svarbu labiau pasaugoti rankas, pirštus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daiktų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant reikalus ir jausmų srityje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus įvairiems susitikimams, kelionėms; patartina vilkėti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Rūpesčiai dėl kelionių, užsieniečių. Svarbiems susitikimams, pokalbiams, kelionėms palankesnis metas nebent po 17 val. 40 min. Iki to laiko nieko svarbaus neplanuokite, nepriimkite sprendimų, susijusių su veikla, karjera, net jei jie iš pirmo žvilgsnio atrodys patikimi, naudingi.

Jautis (04 21–05 21). Nepalankus metas – gresia kliuviniai, įtampa. Nesiimkite atsakingos veiklos ir iki pavakarės atsisakykite neprivalomo bendravimo, kelionių, labiau pasirūpinkite savo sveikata ir ramybe. Beje, šiandien nevertėtų tvarkyti reikalų net per tarpininkus (nebūkite patiklūs, ypač bendraudami su aukštais pareigūnais ar užsieniečiais).

Dvyniai (05 21–06 22). Nors dėl nieko negalite savęs kaltinti, būtent taip mėginsite galvoti. Vis dėlto pasistenkite apie tai, kas bloga, neprisiminti, su niekuo nesiaiškinti santykių, netvarkyti atsakingų reikalų. Nereaguokite į provokacijas – tai gali būti priešų, konkurentų ar sutuoktinio gudrybė.

Vėžys (06 22–07 22). Imkitės tik to, kas privalu, neskubėkite, viską darykite ramiai, apgalvodami. Bus didesnė nesėkmių, klaidų, traumų dirbant (darbe ir namie), vairuojant automobilį ar tiesiog einant gatve tikimybė. Ne laikas ginčams su antrąja puse.

Liūtas (07 22–08 23). Jus bus galima suklaidinti, apgauti sprendžiant piniginius klausimus, jausmų srityje – nesivelkite į avantiūras (finansines bei meilės), nes jos neišdegs. Nieko nedarykite, nepriimkite sprendimų spaudžiami, verčiami ar iš smalsumo. Labiau pasaugokite vaikus – jų žaidimai gali tapti pavojingi sveikatai. Ne laikas ir aiškintis santykius su kolegomis, mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 23). Gali stigti jėgų bei optimizmo. Tiesa, jei jūsų sutuoktinio reikalai klostysis puikiai ir jo nuotaika bus šauni, ši diena nebus sudėtinga. Vis dėlto iki 17 val. 40 min. patartina vengti bet kokių santykių aiškinimosi ne tik šeimoje, bet ir darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau kontroliuokite savo mintis bei žodžius – negalvokite ir nekalbėkite blogai apie artimuosius, draugus ir kolegas – iki 17 val. 40 min. tai itin svarbu, nes žodžiu tuo metu bus galima daug ką sugadinti.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite kuklesni, paprastesni ir nesureikšminkite to, ką išgirsite. Neįsižeiskite, nenuliūskite, bet ir labai neapsidžiaukite – iki 17 val. 40 min. išgirstos naujienos gali nepasitvirtinti, o duoti pažadai gali būti neįvykdyti.

Šaulys (11 23–12 22). Jei kas nors pareikš pretenzijas, mėgins aiškintis santykius, atidėkite tai po 17 val. 40 min. Pasistenkite iki to laiko kuo ramiau reaguoti į bet kokias pastabas, nepasiduoti provokacijoms.

Ožiaragis (12 22–01 21). Iki 17 val. 40 min. itin nepalankus metas – tylėkite: ištartas žodis gali atsisukti prieš jus. Daug nesitikėkite nei iš artimųjų, nei iš draugų ar kolegų: vargu ar kas nors nuoširdžiai stengsis jus suprasti, atjausti, padėti. Nerizikuokite savo sveikata, gyvybe, taip pat pinigais bei turtu ir jums neteks nusivilti, patirti nuostolių.

Vandenis (01 21–02 20). Tyla – gera byla. Ne laikas reikšti savo nuomonę, bent jau iki vakaro. Nekurkite veiklos planų – dabartiniams jūsų ketinimams nebus lemta išsipildyti. Būkite atidūs, kam padedate, – netikęs draugas gali pakenkti jūsų ateičiai.

Žuvys (02 20–03 21). Pavojinga įsižeisti ir netekti kantrybės. Būkite atidūs, kad patys kitų neerzintumėte, neprovokuotumėte. Netinka su šefu aptarti ir jūsų veiklos bei algos perspektyvų. Labai nepasikliaukite draugų pažadais – ne viskas vyks pagal planą ir jiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.