Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 5 d.

Intriguojantis metas, žadantis netikėtumų, skatinantis vidaus permainas, laisvės atgavimą. Šiandien gali nutikti tai, ko tikrai nelaukėte. Tiks imtis anksčiau nepavykusių, atidėtų darbų, palanku ir mėginti ką nors perdaryti.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 11:02 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 5:29 AM

Diena žada ir netikėtą pasipriešinimą, tad būkite pasiruošę kompromisui, ypač su vyresniais, viršesniais žmonėmis. Netinka nieko keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų. Tiesa, gerai kurti planus.

Patartina ieškoti naujos informacijos, gerai užmegzti naujas pažintis – daugiau bendraukite. Beje, vėlaus vakaro (po 21val.) susitikimai išskirtiniai – gali užsimegzti ilgalaikis ryšys, kuris lems geras permainas veikloje.

Tinka įsigyti ir nešioti kepures, skrybėles, skareles.

Diena nepalanki avantiūroms, azartiniams lošimams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei atsirastų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną lydėtų gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, tiesa, šeštadienis kiek palankesnis, tinkamas šventimams, susibūrimams, sekmadieniui nieko svarbaus ir atsakingo neplanuokite – tai nuostolių, traumų, nelaimingų atsitiktinumų, konfliktų, avarijų laikas.

Avinas (03 21–04 21). Esate linkę į avantiūras, tačiau dabar tai nepasiteisins. Na, o kategoriškumas bendraujant bus naudingas – pats laikas prieš prasidedant Naujiesiems metams nusipurtyti iliuzijas ir pasirinkti ką nors viena. Nebloga diena pokalbiui su vadovybe apie seną, neišspręstą problemą, tiesa, jei reikia, leiskitės į kompromisą.

Jautis (04 21–05 21). Staigmenų laikas, kai netikėtai tai, kas buvo blogai, tampa gerai. Kita vertus, jei būsite labai užsispyrę, gerą reikalą, puikius santykius (ypač meilės) irgi sugadinsite. Verta tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais, kelionėmis. Vakaras palankus priimti svečius ar patiems išvykti paviešėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Mažiau nervinkitės – viskas geriau, nei manote. Nelauktai aplinkybės susiklostys palankiai, liks tik spėti tuo pasinaudoti. Toli nuo namų, svečiuose, kelyje galite patirti meilės nuotykį.

Vėžys (06 22–07 22). Viskas gali apsiversti: artimas žmogus nepadės, draugas nepateisins vilčių, o svetimas ims ir išties pagalbos ranką. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu.

Liūtas (07 22–08 23). Palankus metas užvilkintiems reikalams tvarkyti, atidėtiems darbams atlikti, skoloms grąžinti (beje, netikėtai ir jūsų skolininkas gali jus nudžiuginti). Pasistenkite labiau suprasti sutuoktinio rūpesčius, atjausti, padėti – tai savo ruožtu įžiebs naujus jausmus.

Mergelė (08 23–09 23). Sėkminga diena, jei nebūsite labai patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus ir užsispyrę kilus ginčui. Galite įgyti puikių draugų, sąjungininkų, tad neatsisakykite bendrauti. Ir pasistenkite kuo nors nustebinti mylimą asmenį, stenkitės jam pagelbėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas pykti ant tėvų bei šefo, verčiau pamąstykite, ką gera galite nuveikti šeimai, kuo ir kaip sudominti savo viršininką. Verta atidėti dalykinių reikalų tvarkymą. Netikėtai gali užsimegzti tarnybinis ar sanatorinis romanas.

Skorpionas (10 23–11 23). Nuoširdus dėmesys, naujos pažintys (romantiškos irgi) – aplinkiniai norės su jums bendrauti. Tiesa, geriausiai jausitės savo namuose, tad vakare suruoškite šventę artimiesiems, bičiuliams. Tik venkite neapgalvoję ką nors žadėti tvarkydami piniginius, turto reikalus, juolab įsipareigoti.

Šaulys (11 23–12 22). Gerų idėjų, pagalbos, intriguojamų naujienų bei pažinčių metas – nuobodžiauti neteks. Palanku tvarkyti keblius reikalus per draugus – šiandien jie tikrai padės. Puikus laikas siekiantiems pasiteisinti, atsiprašyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Staigmenų pakaks, tad daug kas priklausys nuo jūsų mokėjimo priimti staigius ir tikslius sprendimus. Ir nebijokite būti ne visada išgirsti, suprasti – vis vien po kiek laiko viskas susiklostys palankiai. Beje, aplinkiniai bus jumis sužavėti ir tai padės rasti rėmėjų bei pagalbininkų. Galima ir intriguojama asmeninė pažintis.

Vandenis (01 21–02 20). Pasistenkite atsitraukti nuo darbų, nuo reikalų, bent jau iniciatyvos nerodykite nei darbe, nei asmeniniuose santykiuose. Kadangi staigmenos šiandien sunkiai išvengiamos, gali tekti ne tik susitaikyti su kokio nors seno plano (finansinio) pasikeitimu, suirimu, bet ir netikėtai atrasti naujų galimybių. Būkite lankstesni, tolerantiškesni mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu.

Žuvys (02 20–03 21). Draugai padės kai ką svarbaus suprasti ir pakeisti savyje, asmeniniame gyvenime, veikloje. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite: jei iš pirmo karto nepavyks, neužsispirkite – vadinasi, reikia atsitraukti. Gresia įsimylėti iš pirmo žvilgsnio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.