Astrologė Skirma Liepienė: raktas į sėkmę – bendravimas

Jei turite kuo pasigirti, neslėpkite, papasakokite visam pasauliui apie savo pasiekimus ir potyrius. Jei planuojate įsigyti naują būstą ar automobilį, papasakokite apie tai artimiesiems – bus gerokai daugiau naudos nei žalos. Netylėkite, kalbėkitės, bendraukite – toks ateinančios savaitės raktas į sėkmę. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-02-07 04:00, atnaujinta 2017-06-08 23:36

AVINAS (03 21–04 20)

Pokyčiai. Jūsų gyvenime atsiras naujovių. Pirmiausia tai bus susiję su bendrais finansais, įvairiais ginčytinais klausimais, be to, prisiliesite prie gyvybės ir mirties temos. Filosofija, glaudžiai susijusi su gyvenimu. Neaišku, ką su tuo darysite, bet viskas gali pasikeisti staiga ir net iki galo neapgalvojus. Tai, kas savaitgalį kels įtampą, nuo trečiadienio atrodys neaktualu ir net juokinga. Todėl negadinkite savaitgalio.

JAUTIS (04 21–05 21)

Nuolaidžiavimas. Lendate ten, kur nepriklauso, kur niekas nelaukia ir nekviečia. Manote, kad esate svarbūs, reikšmingi ir be jūsų nieko negali įvykti? Netiesa. Dabar turite nusileisti valdžiai ir būti malonūs namuose. Apgailėtinas variantas, tačiau būtina palaukti akimirkos, kai vėl galėsite visiems diriguoti. Vaikų veiklos nepaverskite giminės religija.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Atsargumas. Tenka pastovėti nuošalyje, atsiranda kitų, kurie dabar nori ir gali pasirodyti. Jums lieka bendradarbiauti, žarstyti komplimentus, dalyti dovanėles. Netrukus vėl galėsite žibėti. Tik turite suprasti, kad ne visus domina politika, ne visi nusiteikę keisti valdžią. Gerai pagalvokite, kam ir ką sakote. Namuose to niekas nevertins.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Meilės paslaptys. Gali būti atvertos naujos durys – užmegsite pažinčių, pažinsite kitokią aplinką. Tik tai ne jūsų nuopelnas. Tas duris greičiausiai atidaro moteris (mama, dukra, žmona ar draugė). Turintiems meilės paslapčių reikia būti atidesniems. Rizika kaitins kraują, galite prarasti budrumą ir ne juokais įklimpti. Mėgaukitės meile, nes tai netruks amžinai.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Sėkmė. Jei turite ką parodyti, kuo pasigirti, pirmyn. Neslėpkite savo sėkmės ar laimėjimų, tegul aplinkiniai taip pat pasidžiaugia. Kitą kartą jūs džiaugsitės kitų rezultatais. Daug laiko ir pastangų atims papildomo darbo paieškos. Jo ieškosite ne todėl, kad trūktų pinigų, o vien tam, kad išeitumėte iš namų, tobulėtumėte. Gali būti, kad kaip tik dabar apsispręsite pomėgį paversti darbu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Košė. Norite tikėti, kad viskas priklauso nuo jūsų. Tai netiesa. Daug kas priklauso nuo susiklosčiusių aplinkybių, artimųjų požiūrio ir jūsų sąžiningumo. Yra dalykų, kuriuos palankiau baigti, kol neprisivirėte košės. Laimė, darbe jūs – lyderis. Žinote, ką darote, darote tinkamai, laiku ir už tai gaunate atlygį. O ir šiaip negalite skųstis pinigų stygiumi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Žinios ir gandai. Informacija atskrieja skirtingais keliais ir keistu pavidalu. Beveik kaip komikse: su šypsenėlėmis, plakančiomis širdelėmis. Viskas, kas svarbu, ateina per emocijas. Būkite pasirengę tai priimti. Kaip priimsite žinias ir gandus, priklausys ne tik nuo jūsų, bet ir nuo šeimos, įsipareigojimų bankams.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atsipalaidavimas. Nestatykite visko ant meilės kortos. Tai nepatikima ir rizikinga, nors iš pirmo žvilgsnio žavi, atrodo romantiška ir svaigina. Tų, kas nuleis garą, atsisakys rizikos ir sugebės atskirti meilę nuo darbų, laukia sėkmė ne tik dabar, bet ir tolimoje ateityje. Kad savaitė būtų žavingesnė, jau ketvirtadienį planuokite nedideles išvykas į gamtą. Paslidinėkite ar tiesiog pašėliokite su draugais.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Laikas. Nesiveržkite į svečius, savaitgalį neplanuokite susitikimų su draugais. Visa tai jus erzins ir atrodys, kad tik vagia laiką. Laimė, to nebejausite pirmadienio popietę – jaukiame itališkame restorane galėsite ramiai gerti kavą ir šnekučiuotis. Ir laikas taps nebesvarbus. Toks jausmas lydės visą savaitę, Darbams tai neturės įtakos – viskas vyks kaip visada.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Dovanos. Jus myli, lepina dovanomis, sudaro galimybę pamatyti pasaulį, todėl kvatokitės ir mėgaukitės. Bėda ta, kad jums atrodo, jog visos gėrybės savaime suprantamos, jūsų nusipelnytos. Teisingai! Jūs verti viso to, ką gyvenimas dovanoja. Nesvarbu, ar tai puodelis skaniausios kavos, ar ašaros, rūpesčiai.

 VANDENIS (01 21–02 19)

Atsakomybė. Jaučiatės atsakingi ne tik už save, bet ir už tuos, kurie šalia. Kiekvienas suaugęs žmogus turi savo galvą ir nesvarbu, kokie giminystės ar meilės ryšiai jus sieja. Patarimas: mažiau galvokite apie kitus. Darbo krūvis nekinta, nors kolektyve yra nesusipratimų. Nedidelė trintis skatina konkurenciją.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pastangos. Jūsų pozicija šiuo metu nėra palanki, nes atsiranda žmonių, kurie priešinasi jūsų požiūriui, taisyklėms ir nurodymams. Reikia mokėti apsiginti, turite jaustis teisūs, kad galėtumėte kovoti. Tai laikas, kai nuosekliu darbu pasiekiamas rezultatas. Neieškokite slapto plano, nekurkite sąmokslo teorijų. Jų tiesiog nėra, pabandykite žiūrėti realiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.