Astrologė Skirma Liepienė žada romantikos ir intrigų

Ši savaitė bus gana audringa. Sulauksite ne tik romantiškų dovanų, bet ir kovų bei intrigų. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės vasario 9–15 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Feb 9, 2016, 3:01 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:41 PM

Avinas (03 21–04 19)

Lengviau kvėpuoti. Viskas remiasi nuoširdumu, bendravimu. Kūrybinės mintys, lengvai įgyvendinamos idėjos – visko tiek daug, norisi išsipasakoti, pasidalinti. Bet tik su tais, kurie supranta, apie ką kalbama.

Patys sunkiausi darbai judės į priekį, bet nereikės tiek daug pastangų, kaip anksčiau. Bet viską nesunkiai galima sugriauti pykčiu, agresyvumu, pavydu. Vakarus praleiskite su draugais, dažniau išeikite į žmones, lankykitės įvairiuose renginiuose, degustacijose, mokymuose.

Jautis (04 20–05 20)

Savaitė nėra eilinė. Audringos emocijos, meilės protrūkiai, rausvų dovanų kalnai, prisipažinimai ir atsiprašymai. Šį jausmų antplūdį nukreipkite gerų darbų link. Ne tik patys būkite geri ir malonūs, bet ir to paties reikalaukite iš aplinkinių.

Juk dviese ar net trise galima labai daug nuveikti. Aišku, būtų naivu tikėti, kad šv.Valentinas viską pakeis, tačiau tai puiki proga susikurti šventę iš nieko.

Dvyniai (05 21–06 20)

Dovanokite dovanas, kad ir mažytes, simbolines, pasakykite gerą žodį. Pasėtas grūdas išaugs į gražų medį, kurio vaisiai bus skirti jums. O jei jūs labai rimti ir jums nerūpi nei meilės diena, nei blynai, vis tiek labai daug nenuveiksite: savaitė nelabai palanki sudėtingiems, sunkiai sprendžiamiems reikalams.

Finansiniai, juridiniai klausimai turėtų būti atidėti, nes labai daug painiavos.

Vėžys (06 21–07 22)

Nauja partnerystė kelia nerimą. Galima slapta Lašininio ir Kanapinio kova. Tačiau labai tikėtina, kad net ir tada niekas neišsispręs, teks dirbti, o kai kam ir gyventi kartu. Didesnių permainų dar nebus, nors pagrindas joms ganėtinai ryškus.

Nors bus daug rūpesčių, nesusipratimų, raskite laiko, draugams. Draugiškas palaikymas, kandžios pastabos ir pašvilpavimai paskatins naujas mintis.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasistenkite išsisukti nuo labai svarbių darbų ir įsipareigojimų. Šis laikas kupinas apgaulių, melo intrigų. Nieko tvirto ir patikimo.

Noras ką nors įrodyti bus nesėkmingas, o jei dar bandysite pasinaudoti turima valdžia, niekas nenorės vadintis jūsų draugu dar ir kitą trečiadienį.

Būkite švelnesni, geresni. Grįždami namo nepamirškite gėlių ir saldumynų.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimas juda į priekį, gal net lėkte lekia, bet jūs nematote. Nematote nieko gražaus, kas vyksta greta. Ir nesvarbu naujos pažintys, naujos atsiveriančios durys, gautos rekomendacijos ir begalinė laisvė.

Jums norisi to, ko nėra. Jums reikia meilės, tikros aistros ir visai nesvarbu, kad jūs jau viską turite, bet jums reikia naujos. Meilė – ne blynai, naujos tešlos neužmaišysite, deja.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Norisi ritmo ir tvarkos. Ne tik darbe, bet ir namuose, ir jausmuose, ir santykiuose. Deja, tai susipina su noru veikti greitai, daryti praktiškus, drastiškus sprendimus ir nesuteikia pasitenkinimo. Nors nuveikiama labai daug, nėra tikimybės, kad atlygis ateis dabar. Todėl tai dar vienas aitrus pipiras deserte.

Jei įsivesite bent minimalią tvarką, būsite laimingesni. Puikus metas norintiems gyventi sveikiau – laikas mažinti vakarienės porcijas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Energija trykšte trykšta, gyvenimas virte verda. Negi aukosite savaitgalį poilsiui, kai jis gali atnešti sėkmę visam mėnesiui? Labai sėkmingas laikotarpis tiems, kurie užsiima verslu, turi ryšių su užsieniu, daug keliauja. Šis veržimasis gali virsti ir agresyvumu, norai – grandioziniais planais.

Reikia prisiminti, kad šio laikotarpio avantiūras sunku užmaskuoti. Gerai pasverkite, kiek ir kada galite rizikuoti.

Šaulys (11 22–12 21)

Nebandykite užbėgti įvykiams į priekį. Nieko neskubinkite, atsargiai imkitės naujovių, neleiskite, kad kas nors nuspręstų už jus. Noras skirtis didelis, tačiau nutraukti santykius lengva, sumegzti iš naujo – sudėtinga.

Nemeluokite sau, neieškokite keistų pasiteisinimų, neapgaudinėkite. Tai atsigręš prieš jus pačius. Dirbkite įprastus kasdienius darbus. Tai padės išvengti nesėkmių.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Klausimas „Kas vakarienei?“ irgi gali būti graži ilgų romantiškų santykių preliudija. Aišku, viskas priklausys nuo to, kas klausia ir ko nori. Tačiau pokalbio tema yra.

Savaitgalis nebus labai reikšmingas, nes daugiausia laiko atims buitiniai, įprasti reikalai ir nedideli pataisymai, lopymai namuose. Darbo savaitė bus kiek praskiesta romantikos, bet ji bus darbinga. Gerai apsvarstykite didelių ir svarbių susitikimų datas.

Vandenis (01 20–02 18)

Kartais maršai skamba visai be progos ir visai ne ta tema, kaip norėtųsi. Greičiausiai taip ir bus. Bet geras ritmas padės darbe, neleis atsipalaiduoti ir galėsite padaryti daug daugiau, nei suplanavote. Juo labiau kad šios savaitės planai nėra nei labai dideli, nei labai reikšmingi. Tačiau galvoti ir planuoti didelio verslo galimybes patartina.

Geriausias laikas meilei ne Valentino diena, o sekmadienis.

Žuvys (02 19–03 20)

Šią savaitę neturėsite laiko sustoti ir svarstyti, ar tikrai viskas gerai, ar taip ir turėjo būti. Tempas didelis, nesvarbu, kiek darbų, kokia nuotaika ar savijauta. Jūs negalite daryti pauzės ar nukelti į ateitį savo įsipareigojimų.

Už tinginiavimą gyvenimas baus: perkelti darbai ištirps, prarasite reputaciją ir galimybę eiti į priekį. Todėl, Valentinas ar ne, jūsų meilė – darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.