Astrologė Skirma Liepienė: jau atūžia pavasariniai vėjai

Ar jaučiate artėjantį pavasarį? Astrologė Skirma Liepienė pranašauja: šią savaitę pavasariniai vėjai tikrai praūš. O ką jie jums atneš? Skaitykite prognozes vasario 23–29 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 23, 2016, 11:46 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 10:26 PM

Avinas (03 21–04 19)

Mūza aplankys kiekvieną neramią širdį. Nuoseklumo, kantrybės reikalingi darbai eisis sunkiai. Todėl kartkartėmis darykite mažas pertraukėles, atsipūskite, išgerkite kavos. Venkite pernelyg dėmesingų kolegų, atsisakykite pagalbos.

Užsiimkite tik tais darbais, kurie būtini ir kuriuos galite padaryti patys. Tačiau jėgas reikia pasverti ir daryti tik tiek, kiek pajėgiate. Laikas toks, kad lankymasis valdiškose įstaigose bus tik dar vienas išbandymas.

Jautis (04 20–05 20)

Pavasariniai vėjai labai sujaukia gyvenimą. Gal ne dėl meilės, labiau dėl įtarimų. Įtariamieji šiuo atveju esate jūs. Gal kiek per aštriai, gal kiek per šiurkščiai ar įkyriai esate mylimi. Tai jums tikrai trukdo.

Raskite laiko ramiai pakalbėti, išsklaidyti įtarimus ir užtikrinti saugumą tų, kurie greta. Jei jūsų pomėgiai duoda jums pajamų, plėtokite savo veiklą. Juk tai geras laikas rasti malonių ir pelningų versliukų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Savotiškas atgimimas. Nors ir skausmingas, per nuostolius ir praradimus, tačiau būtinas. Kiek tai paveiks jūsų nuotaikas ir darbingumą, labai priklausys ir nuo debesuotumo. Niūrią dieną labai sunku tikėtis, kad iš pat ryto viskas eisis puikiai.

Žinokite, kad tai tik debesys ar kolegų nuotaikos. Jūs visada randate išeitį, o geri žmonės patys jus susiranda. Penktadienį jūsų lauks staigmena.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai svarbu, kiek uždirbate ir kiek turite pasidėję. Mat piniginiai reikalai labai nestabilūs. Daug netikėtų išlaidų ir greičiausiai tai dėl noro pasirodyti, sužibėti, o gal patikti tam, kuris į jus nekreipia dėmesio.

Darbuose kaip visada: vadovaudami, reikalaudami ir viską bandydami atlikti patys, išlaikysite esamą poziciją, bet nebūsite patenkinti. Šiek tiek laimės gali padovanoti muzika, dailė, menas.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasinaudodami savo žavesiu galite užkariauti pasaulį. Tik netempkite visų aplinkinių į savąją geldą. Sugebėjimas prisitaikyti gali jums pagelbėti bandant gauti naujus darbus.

Nebijokite būti mažesni, prisipažinkite, jei ko nors nesugebate. Bet mokytis nesinorės, o gal to ir nereikės. Ankstyvi pavasario darbai padės pagrindą visos vasaros sėkmei. Todėl gerai apgalvokite, kas svarbu, o kas tik šalutiniai dalykai.

Mergelė (08 23–09 22)

Nedidelis smūgis, kuris sudrebins dvasinį gyvenimą, leis susivokti, kad esate paprastas mirtingasis. Suprasite, kad egzistuoja ir visai kasdienės problemos, kurios neturi nieko bendra su filosofija ar fantastika.

Ir tas problemas teks spręsti neatidėliojant. Tai pakeis jūsų nuostatas bei pavasario planus. Bet jei nepastebėsite lemtingų ženklų dabar, vėliau juos pamatysite kaip ryškius žaibus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Naujos pažintys labiau slegia, nei džiugina. Atrodytų, kad viskas, kas vyksta, jau buvo ir dabar tereikia pakartoti. Savotiškos praeities skolos. Daugybė betikslių darbų, sumaišties.

Visame šitame košmare norėsis išsaugoti šeimą ir ramybę, todėl teks apkarpyti vizitus, sumažinti pasilinksminimus ir galvoti, ką veikti visiems drauge. Darbuose taip pat nieko nauja: nei naujų perspektyvų, nei atostogų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atverkite ne tik duris, bet ir sielą. Leiskite ten praūžti pavasario vėjui. Būkite atviresni, objektyvesni, pakantesni svetimai nuomonei ir svajonėms. Daugiau laiko praleiskite tarp žmonių, aplankykite draugus. Seni draugai padės rasti teisingus sprendimus, susirasti naujų darbų, uždirbti papildomų pinigų. Tačiau nepamirškite, kad už viską reikia mokėti. Jei ne pinigais, tai dėmesiu būtinai.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimas – ne visada jūsų asmeninė virtuvė. Ir ne viską galite daryti taip, kaip norite. Jums tenka prisitaikyti, pataikauti ir nuolaidžiauti. Jums tai nepatinka. Bet išgyvenę savaitės pradžią, savaitgalį galėsite kalbėti meilės kalba ir sudarinėti troškimų sąrašą.

Ir nesvarbu, kas jame bus: ar abonementas į sporto klubą, ar juodųjų perlų vėrinys. Jūsų norai bus išpildyti. O jei neturite kam pateikti tokio sąrašo, nestresuokite, gyvenimas atsiųs tai, kas viską gali.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nepavyksta taikiai sutarti su tais, su kuriais seniai kariaujama. Nepavyksta sutarti ir su tais, su kuriais tik dabar susitikote kryžkelėje. Negalite nusileisti, jie nenori.

Visa tai nemalonu, nes viename kampe sielos jau norisi ramybės, bet kitame budintis užsispyręs ožys nesutinka su galimais nuostoliais. Skaičiuokite, vertinkite tik tai, kas realu. Atsisakykite menamų pinigų, negalvokite, kas būtų, jeigu būtų.

Vandenis (01 20–02 18)

Svarbu, kaip jaučiatės patys, kaip save vertinate, kaip norite, kad jus matytų kiti. Tai puikus laikas keisti savo įvaizdį, bandyti įsitvirtinti ar siekti, kad žmonės jus pamatytų ant žurnalo viršelio. Tačiau visa tai tik blizgesys, momentinis pasirodymas.

Atsargiau vertinkite išgirstus gandus, saugokite savo reputaciją. Skirkite daugiau dėmesio šeimos nariams. Leisdamiesi į kelionę viską gerai apgalvokite, nepalikite vietos netikėtumams.

Žuvys (02 19–03 20)

Net jei legenda sako, kad visi surišti raudonu siūlu ir tai, kas turi susitikti, tikrai susitiks, vis tiek ieškokite savo kelių. Savo kelių sutikti tuos žmones, kurie jums reikalingi.

Nespausdami, nesiblaškydami, bet vis tiek ieškokite, kaip atverti tas duris, pro kurias ateis jums reikalingas žmogus. Per bendravimą, dialogą jūsų gyvenime vyksta permainos ir postūmis į priekį. Ir dabar galima dar kartą viską pastumti į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.