Astrologė Skirma Liepienė: ką atneš pirmoji pavasario savaitė?

Kas laukia ateinančią savaitę? Na žinoma, prasidės pavasaris. O ką jis jums atneš? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės horoskopą.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Žuvys
Žuvys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 28, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 6:43 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Laikrodininkas. Negalite pasprukti nei nuo sprendimų, nei nuo jų pasekmių. Tiesiog nėra laiko svarstymams, apmąstymams. Tenka veikti greitai. Nors tai kertasi su jūsų prigimtimi ir atrodo neteisinga, gyvenimo laikrodininkas žino, ką daro, – taupo jūsų laiką. Gali būti, kad dabar sudarysite pačius sėkmingiausius metų sandorius, išspręsite šeimines problemas ir tapsite šiek tiek laimingesni.

JAUTIS (04 21–05 21)

Finansai. Pinigai – pagrindinė visos savaitės tema. Svarstysite, kiek ir kaip uždirbti, kur investuoti, kam duoti, o kam ne. Teks pasukti galvą, kaip geriau viską susidėlioti, kad neprarastumėte didesnės jų dalies. Atsiras patarėjų, kurie norės padėti, bet neprisiims atsakomybės. Kad ir apie ką galvotumėte, tai jūsų problema. Flirtas savaitės pradžioje gali virsti labai meiliais santykiais.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Nesusipratimai. Šiek tiek nerimo ir baimės, o gal tiesiog nesusipratimų, kurie gali išmušti iš vėžių net pačius stipriausius. Laimė, viskas išsirutulios į gera. Darbo savaitė prasidės įprastai, be didesnių netikėtumų. Noras pakeisti nusistovėjusią tvarką, išplėsti įtakos sferą bus lengvai įgyvendinamas, kita vertus, viskas priklausys nuo jūsų ryžto. Nesižavėkite penktadienio pobūviais – viskas ne taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Atlaidumas. Kalbėti atvirai, tiesiai yra sudėtinga. O kai negalite išsikalbėti, nemokate atleisti. Nors ir norite, kad visi nesusipratimai ir pykčiai baigtųsi dabar, mažai tikėtina, kad pasieksite tikslą, nes bet kokia jūsų iniciatyva taikytis bus nustumta į šalį. Jei nepavyks iš pirmo bandymo, numokite ranka ir imkitės veiklos, kuri teikia malonumą. Prie šios temos pabandykite grįžti savaitės pabaigoje.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Prisitaikymas. Kartais pasaulį galima valdyti dviese, tik ne visada su tuo sutinkate ar to norite. Dabar atrodo, kad paprasčiau nusileisti nei dalytis sostą. Aišku viena: vien prisitaikydami, paklusdami aplinkybėms mažai ką pasieksite. Atrodo, esate pasmerkti nuolatinėms kompromisų paieškoms ir darbe, ir namuose. Kita vertus, jei kartu linksminsitės, aplankysite draugus, išeitį rasite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Sugrįžimas. Tai, kas buvo, grįžo, tad tenka spręsti problemas, kurias jau gvildenote. Nors to tikrai nenorite, taip iškrito korta. Neturite galimybės pasitraukti. Pašnekesius apie meilę, kaip ir priminimus, kad galite daug ir dar parodysite, pamirškite. Pabandykite visus konfliktus spręsti taikiai, nekvieskite į pagalbą antrosios pusės. Išsisukę iš keblių situacijų suprasite, kad savaitė prabėgo saugant reputaciją.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Smulkmenos. Atrodo, kad mažai kas priklauso nuo jūsų ir jau baigėsi periodas, kai galėjote kontroliuoti savo darbus. Tai nereiškia, kad nereikia dirbti. Turite taikytis prie aplinkybių. Visą savaitę nedidelės smulkmenos virs svarbiomis, susidursite su daug pasikartojančių situacijų, įvykių, kuriems būtinas paaiškinimas. Vienintelis patarimas – daugiau analizuokite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Patarimai. Taktiniai žaidimai, diplomatija ir reveransai nėra jūsų stiprioji pusė, bet kitos išeities neturėsite. Teks įvaldyti šį naują meną, jei norite uždirbti, susidraugauti ar ką nors naudingo gauti. Kitaip tariant, būkite slidi žuvis. Atmeskite visas nuojautas ir bandykite rasti logišką variantą. Jeigu nepavyks, klauskite patarimo Avino, Liūto ar Šaulio.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atsakomybė. Jausite pernelyg didelę atsakomybę. Atrodys, kad nuo jūsų žodžių priklauso kitų žmonių gyvenimas. Tai nėra visiška tiesa. Tiesiog reikia galvoti, ką sakote, ką ir kur siunčiate. O pasimokyti iš jūsų yra ko. Todėl mokykite, dalykitės žiniomis, retsykiais išklausykite kitus. Trumpos kelionės, ekstremalios pramogos tiesiog traukte trauks. Nesipriešinkite, pasiduokite pagundoms.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Šeima. Stebėtina, kaip kartais gyvenimas pakiša koją. Nesavanaudiškai, geranoriškai nusiteikę prisiimate įsipareigojimus, kuriuos įgyvendinti pernelyg sudėtinga. Niekas nekaltas, tiesiog tai atrodo teisingiausia. Trečiadienis – ta diena, kai reikia viską gerai apgalvoti. Šeimos reikalai svarbiausi, o darbas – tik galimybė užsidirbti.

VANDENIS (02 21–02 19)

Draugai. Ne viskas klostysis taip, kaip norite. Neišsipildę norai dar labiau pablogins padėtį, o atradimų nebus. Gal kiek geriau tiems, kurie susiję su gamtos paslaptimis, fotografija ar spauda. Jų laukia ne tik finansinė sėkmė, bet ir pripažinimas. Didesnę dalį šios savaitės vakarų pasisavins draugai, ir gerai. Šaunioje kompanijoje užplūsta originalios mintys. Laukia nuoširdus pašnekesys, gero vyno šlakelis, sūrio gabalėlis. Jei norite, kad nebūtų konfliktų, nepirškite savo nuomonės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pabaigtuvės. Kad ir koks romantiškas sumanymas būtų, neturėdami griežtų ribų ir termino nebaigsite to, ką pradėjote. O baigti reikia iki ketvirtadienio ryto, nes kitaip viskas užstrigs. Naujiems darbams, sumanymams prastas laikas, priešingai nei seniems. Nepamirškite, kad penktadienis skirtas linksmybėms, pasisėdėjimui su bičiuliais. Tik svarbu neprarasti kontrolės ir nepadauginti alkoholio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.