Ramunės horoskopas kovui: ar pavasario pradžia bus sėkminga?

Prasidėjęs naujas mėnuo žymi naują metų laiką – žiemą keičia pavasaris. Kokių pokyčių tai atneš jums, ar žvaigždės bus dosnios? Skaitykite astrologės Ramunės horoskopą kovo mėnesiui.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-01 09:01, atnaujinta 2017-06-06 00:53

Avinas (03 21–04 19)

Pavasario pradžia tikrai daug žada. Puikiai suvoksite savo stiprybes ir sugebėsite jomis pasinaudoti. Tačiau ne mažiau svarbu pripažinti savo klaidas ir iš jų pasimokyti.

Klaidas priimkite ne kaip pralaimėjimą, o kaip vertingas gyvenimo pamokas. Jokiu būdu nebauskite savęs ir pernelyg nekritikuokite. Koncentruokitės į pasiekimus, kurie išties nemaži.

Šiuo laikotarpiu susipažinsite su daug naujų įdomių žmonių. Jei esate vieniši, geresnio meto sutikti savo antrąją pusę kažin ar šiemet sulauksite. Pamirškite blogas patirtis ir išgyvenimus – atverkite širdį naujiems jausmams.

Kovas – palankus metas keisti darbą, gyvenamąją vietą. Galbūt jums teks pakeisti ne tik namus, bet ir miestą ar net šalį.

Jautis (04 20–05 20)

Jums pavasario pradžia turėtų būti sėkminga. Darbe reikalai eisis kaip iš pypkės. Jums netgi gali būti pasiūlytos aukštesnės pareigos.

Atrodo, kad su pavasarinės saulės spinduliais pajusite tikrą energijos antplūdį, nenustygsite vietoje. Norėsis kuo daugiau laiko praleisti gamtoje – vaikščioti, bėgioti, minti dviratį.

Tik užsiimdami šia veikla saugokite savo kelius ir blauzdas. Jums labai norėsis atrodyti pritrenkiamai, todėl kur kas daugiau nei įprastai laiko ir dėmesio skirsite savo išvaizdai.

Jūsų artimųjų gyvenime gali būti tikrų dramų. Būtų idealu, jei sugebėtumėte likti jų nuošalyje.

Paskutinėmis kovo dienomis jūsų širdį galutinai gali pavergti vienas atkaklus gerbėjas ar gerbėja.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pavasario pradžia palanki pradėti viską, kas nauja. Jūs pasitikite savimi, esate sveiki, energingi ir kūrybingi, todėl jums puikiai pavyks įgyvendinti visus kūrybinius projektus.

Šiuo laikotarpiu labiau nei įprastai rūpės, ką apie jus mano kiti. Jums norėsis įtvirtinti savo statusą ir reputaciją. Atrodo, kad tai pavyks.

Tiesa, reikės surasti naują auditoriją ir save atskleisti kitu nei iki šiol amplua. Galbūt vertėtų prisidėti prie labdaros projektų ar savanorių organizacijų. Ten turėtumėte progą nevaržomi atskleisti savo talentus, o bendro tikslo siekimas jums suteiktų didžiulį pasitenkinimą.

Jei turite vaikų, pasiruoškite, kad kovą jiems dažnai prireiks jūsų pagalbos. Apsiribokite patarimais. Jokiu būdu nesistenkite jų kontroliuoti ir varžyti.

Vėžys (06 21–07 22)

Pirmasis pavasario mėnuo bus ypač palankus tiems, kurie mokosi. Jums pavyks pasiekti puikių rezultatų ir net pranokti pačius save. Šį mėnesį jus džiugins ir akivaizdžiai pagerėjusi finansinė situacija. Galbūt bus pakeltas atlyginimas, o gal netikėtai laimėsite loterijoje.

Tam tikri įvykiai gali supurtyti jūsų santykius su pačiais artimiausiais žmonėmis. Todėl jums norėsis nuo visko pabėgti – išjungti telefoną, pakeisti gyvenamąją vietą, miestą ar net šalį.

Svarbiausia, nepriimkite jokių reikšmingų sprendimų gerai neapgalvoję. Spontaniškumui dabar ne laikas ir ne vieta. Taip pat šį mėnesį verčiau atidėkite planus keliauti. Palaukite vasaros.

Dabar susitelkite į save, daugiau laiko praleiskite namuose skaitydami knygas ar žiūrėdami įkvepiančius filmus.

Liūtas (07 23–08 22)

Pavasario pradžia bus daug žadanti. Jums gerai klosis darbo reikalai, ypač jei patys vadovaujate savo verslui. Siekdami palankių sprendimų būtinai pasinaudokite savo žavesiu ir gebėjimu prisitaikyti prie bet kokių žmonių ar bet kokių situacijų.

Priimdami sprendimus būsite drąsūs, bet ir sugebėsite išlikti diplomatiški. Tai turbūt jūsų pagrindinė sėkmės formulė.

Namų reikalai kovo mėnesį jums rūpės mažiausiai. Jei turite šeimą, greičiausiai jos nariams vieniems teks tvarkytis su kylančiais rūpesčiais ir problemomis. Tačiau skundų dėl to kažin ar išgirsite. Artimieji vertins jūsų pastangas užtikrinti šeimos finansinę gerovę.

Šiuo laikotarpiu jums kils noras pakeisti išvaizdą, galbūt atnaujinti drabužių spintą ar tiesiog atsikratyti kelių papildomų kilogramų.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų gyvenime jokių didelių pokyčių neturėtų būti, bet mažų tikrai bus. Viskas prasidės nuo to, kad jausite didžiulį energijos antplūdį, rasite naujų gebėjimų ir talentų. Į darbą eisite kaip į šventę.

Šį mėnesį gali pasitaikyti ne viena proga įtvirtinti savo pozicijas darbe. Jums gali būti pasiūlytos naujos svarbios pareigos.

Neįsivelkite į jokias intrigas, tiesiog gerai darykite savo darbą ir pasinaudokite visomis palankiomis situacijomis kuo geriau, nes nežinia, kaip bus ateityje.

Jums gali kilti įvairių klausimų dėl santykių su pačiais artimiausiais žmonėmis. Pastebėsite ir dalykų, kurių iki šiol nematydavote. Bet kokiu atveju tol, kol neįsitikinsite, kaip jaučiatės dėl šių pokyčių, nepriimkite jokių neapgalvotų sprendimų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Pavasario pradžia turėtų būti intensyvi ir įdomi. Vos spėsite į visus renginius, susitikimus, vakarėlius, į kuriuos būsite kviečiami. Šis mėnuo gali būti labai sėkmingas.

Bet daug kas priklauso nuo aplinkinių. Jums reikės jų pagalbos, tad būkite pasirengę viskam norėdami jos sulaukti.

Didelė tikimybė, kad skaisčiau sušvitusi saulė sužadins naujus jausmus. Gali būti, kad užmegsite romantiškus santykius. Tuomet į antrą planą pasitrauks ir noras visą save sutelkti tik į karjerą.

Jūsų požiūris stipriai keisis – norėsis kuo daugiau padėti savo naujajai antrai pusei pasiekti jos užsibrėžtų tikslų. Be to, jūs tik dabar geriausiai suvoksite, kad ne vien darbas žmogų daro laimingą.

Beje, šį mėnesį visai netikėtai galite surasti naują darbą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pirmasis pavasario mėnuo bus labai įdomus, įvairiapusiškas. Jei nemesite kelio dėl takelio, tai turėtų būti sėkmingas mėnuo. Juolab kad būsite energingi, savimi pasitikėsite. Tiesa, gal net per daug.

Projektai darbe sparčiu tempu judės į priekį tarsi savaime, todėl galite pervertinti savo galias ir gebėjimus. Jums atrodys, kad nėra nieko neįmanomo.

Taip galvoti nėra blogai, tačiau būkite atsargūs, kad paskui nereikėtų stipriai nusivilti. Nesukurkite pagrindo abejonėms savimi ar apgailestavimams dėl to, kas jau įvyko.

Jei planuojate šį mėnesį svarbų įvykį, geriau jį atidėti, kai situacija bus palankesnė. Šiomis dienomis būkite pasirengę, kad artimas draugas gali tapti bene didžiausiu jūsų priešu. Aplinkybes ir priežastis labai greitai suprasite.

Šaulys (11 22–12 21)

Pavasario pradžia jums bus išbandymų metas. Meilės fronte suksis sūkuriai. Jums sunkiai seksis su antrąja puse žvelgti viena kryptimi, rasti bendrą kalbą.

Dažnai abu elgsitės neatsižvelgdami vienas į kito poreikius, taip, lyg gyventumėte vieni.

Kaip tai pakeisti? Turbūt geriausiai jus suvienyti galėtų bendras tikslas ar užduotis. Galbūt dabar pats metas pagalvoti apie šeimos pagausėjimą? Be to, jums abiem reikėtų išmokti būti tolerantiškiems vienas kito poreikiams.

Šį mėnesį nepriimkite rizikingų finansinių sprendimų, taip pat pasistenkite suvaldyti norą išlaidauti ir įsigyti nereikalingų pirkinių. Kovą ir kitus artimiausius mėnesius pinigus uždirbti gali sektis sunkiai. Teks įdėti daug darbo ir pastangų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jums atrodys, kad pagaliau pasiekėte viską, ko sunkiai ir ilgai siekėte. Galėsite atsikvėpti, nes finansinė situacija bus stabiliai gera. Profesinėje srityje taip pat būsite užtikrinti.

Todėl dabar galėsite skirti daugiau laiko dvasinei saviugdai. Raskite laiko knygai, filmui, parodai ar net naujiems kursams, treniruotėms. Pavyzdžiui, jogai.

Šį mėnesį pasistenkite dažniau būti namuose. Jei turite atžalų, joms šiuo laikotarpiu reikės ypač daug jūsų dėmesio. Būkite kantrūs ir neskubėkite teisti. Dažniausiai vaikams tik norėsis pajusti jūsų visapusišką meilę.

Santykiai su antrąja puse priklausys nuo jūsų požiūrio.

Prisiminkite posakį – kaip šauksi, taip atsilieps. Šiomis dienomis gali tekti išgirsti liūdnų žinių apie artimą žmogų.

Vandenis (01 20–02 18)

Pajutę pavasarines nuotaikas sunkiai nusėdėsite vietoje. Norėsite keistis, pirkti naujus daiktus ir atrodyti kerimai. Jei jums tai padės jaustis laimingiems, puiku, tačiau nebandykite taip užmaskuoti blogų emocijų ir nerimo dėl ateities.

Vertėtų atidžiau paanalizuoti savo emocinę būseną ir, jei tik reikia, imtis priemonių, kurios ilgam užtikrintų dvasinę harmoniją. Pastaruosius kelis mėnesius jums buvo labai svarbu, ką apie jus mano kiti.

Jūs niekam nieko neprivalote įrodinėti. Svarbiausia, kad būtumėte patenkinti savo gyvenimu ir priimamais sprendimais. Leiskite sau būti savimi!

Jus visapusiškai palaikys antroji pusė. Jausite begalinę jos meilę ir norą padėti. Priimdami svarbius finansinius sprendimus šį mėnesį būkite labai atidūs.

Žuvys (02 19–03 20)

Kovas jums bus labai svarbus mėnuo. Dabar bus puikus metas pradėti naują veiklą, imtis naujų projektų ir užduočių. Tai pakeis jūsų gyvenimą į gera.

Esate pasiruošę pokyčiams ir jų, bent jau pasąmonėje, tikrai trokštate. Tai padės geriau pažinti save, todėl galėsite sutvirtinti ryšius su artimiausiais žmonėmis.

Jei jums tai vis dar nėra pavykę, galbūt pavyks surasti savo tikrąją antrąją pusę. Patikėkite, viskas daug paprasčiau, kai gerai žinai, ko nori. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Pavasario pradžia – idealus metas sureguliuoti savo mitybą, pradėti sportuoti. Nauja sveika gyvensena padės atrodyti ir jaustis geriau. Būsite laimingi, labiau pasitikėsite savimi. Būsite kupini energijos ir jėgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.