Astrologė Skirma Liepienė žada norų išsipildymo savaitę

Norų išsipildymas, romantika, aistros, idėjų blyksniai – ateinanti savaitė žada būti graži. Ar pasinaudosite likimo suteiktomis progomis – čia jau jūsų reikalas. O štai ką jums žada astrologės Skirmos Liepienės horoskopas.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 3:07 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Pasikartojimas. Tai jau buvo arba bent jau atrodo, kad tai buvo jums ir čia. Ką tik sutikti žmonės – lyg seni pažįstami. Nesistenkite atsiminti to, ko neįmanoma. Tiesiog mėgaukitės tuo jausmu. Savaitgalis nebus stebuklingas, bet atsiras stumiančių pirmyn, verčiančių ieškoti naujovių. Yra tikimybė, kad rasite naują gyvenimo sritį, kuri atrodys kaip pakartojimas to, kas jau matyta.

JAUTIS (04 21–05 21)

Troškimai. Ar būna, kad ko nors trokštate, bet negalite pasiekti? Išsakykite šį norą visatai. Norėkite ir toliau – visata taip sudėlios aplinkybes, kad jūsų noras išsipildytų. Tai nereiškia, kad nereikės nieko daryti, bet šansą turėsite. O kol norai neišsipildė, teks dirbti, būti geriems, nuolankiems ir leistis į kompromisus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Idėjos. Kartais blyksteli gera idėja, kurią būtina įgyvendinti. Neatidėkite to geresniems laikams. Reikia veikti šiuo metu. O jei idėja neįgyvendinama čia ir dabar, užsirašykite mintis, veiksmų planą ir viską, kas su tuo susiję. Vėliau tai labai pravers. Darbo savaitę neliks laiko pramogoms, bet vieną kitą vakarą vertėtų skirti kinui, teatrui ar gerai knygai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Santykiai. Jei vienam patinka kalnai ir sniegas, o kitam saulė ir šiluma, tai nereiškia, kad turite atostogauti atskirai. Gal geriau ieškoti kompromiso ir būti drauge? Bet kuriuo atveju santykiai namuose ir su artimiausiais kolegomis dabar yra labai svarbūs. Tik svarbiau tai, ką nutylite, o ne ką pasakote. Atrodo, kad dviprasmiškos situacijos kaupiasi ir po truputį virsta dvigalviu slibinu. Jokios pasakos ar mergelių aukojimai čia nepadės, reikia viską išsiaiškinti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ritualas. Net jei kiekvieną rytą prikelia žadintuvas, o lauke tamsu, tai nereiškia, kad diena bus prasta. Rytinis ritualas gali daug ką pakeisti. Dabar jį susikurti nebus sunku. Kaip ir nesunku ugdyti naujus įpročius, imtis neįprastos veiklos ar versti gyvenimą aukštyn kojomis. Naujovių troškimas – pagrindinis variklis. Meilės nuotykių nesitikėkite, nebent paprastų romantiškų pasisėdėjimų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Aistra. Kartais galima pažadinti tai, ko niekam nepavyks užmigdyti. Gali būti, kad tai ne alkio jausmas, o aistra, meilė. Gerai, jei viskas vyksta pagal taisykles, viešai. Tai gali trukti ne itin ilgai, bet džiugins, prablaškys. Jei pirmadienį neišplepėsite paslapčių, antradienį sugebėsite nutylėti. Taip ir nugyvensite savaitę. Grožio procedūroms, masažams ar kirpyklai išleisite per daug.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Žinios. Nereikia sėdėti sudėjus rankų, nes kuo toliau, tuo įdomiau stebėti besikeičiantį gyvenimą. Likdami nuošalyje ir apsišarvavę kantrybe galite sužinoti tikrai daug. O įgytas žinias turėsite kur pritaikyti. Gal kiek per sunku valdyti emocijas, nuotaikos kaitą. Laimė, taip bus tik pirmadienį, kai visi ves jus iš proto. Kūrybingiems žmonėms tai geras laikas, kai pavyksta įgyvendinti netikėtus sumanymus, o mintis veja mintį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Romantika. Ką jau ką, o Skorpionų romantika ir gražios kalbos šią savaitę neaplenks. Vilios mintys apie malonius santykius, pasimatymus ir pasakas. Tiesos nebus daug, bet viskas saldu ir žaisminga. Trečiadienio popietę visa tai išsisklaidys ir teks imtis veiklos. Bus liūdna, nesmagu, bet pakenčiama. Todėl ketvirtadienis ir penktadienis – realių darbų dienos. Tik namų remonto dar neverta pradėti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pokyčiai. Atsiranda galimybė keisti gyvenimą, bet arba nesate tam pasirengę, arba nesuprantate, kur pasukti. Kai patys nesuprantate, nerandate kelio, gyvenimas stumteli ten, kur reikia. O kai ir to nesuprantate, niukteli taip, kad skauda ir einate reikiamu keliu. Tai gyvenimo pamokos. Būkite atidūs, tinkamai įvertinkite situacijas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Iššūkiai. Gera kava nebūtinai ta, kuri pirkta su nuolaida. Tai, kas lengvai gaunama, tampa nereikalinga. Reikia iššūkių. Jei jų ieškosite, rasite. Nemalonumų – taip pat. Ši savaitė įsimins, jei nesugebėsite apeiti kliūčių, susirinkti dovanų ir būti malonūs. Tai, kas vyksta, pavyksta arba ne, priklauso tik nuo jūsų užsispyrimo ir norų. Aplinkiniai nelabai gali padėti, ne itin ir nori to daryti.

VANDENIS (02 21–02 19)

Našta. Tai, ką kaupiate, kas atrodo svarbu, tampa akmeniu po kaklu – ir išmesti gaila, ir į dugną traukia. Todėl, jei turite žinių, minčių, dalykitės jomis. Vieni to nepanaudosite. Todėl dėstymas, rašymas, pasakojimai ar kita panaši veikla atveria naujų kelių, padeda užmegzti pažinčių. Noras pasigirti, pasirodyti tiesiog nenumaldomas. Gerai pagalvokite, ar turite kuo pasigirti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Šventės. Laikas reikšmingas, nes po Kaziuko mugės laukia ir Kovo 11-oji. Todėl tikėtis ramaus gyvenimo neverta. Šiaip ar taip, darbus atlikti teks, o ir šeiminių pareigų niekas neatšaukė. Todėl gyvendami nuo renginio iki renginio pernelyg nepasiduokite kasdienių darbų rutinai. Nekaltinkite kitų dėl neišsipildžiusių svajonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.