Astrologė Skirma Liepienė: laukia daug painiavos ir praradimų

Savaitė, paženklinta Saulės užtemimo, bus nelengva. Kils daug painiavos, reikalai strigs, emocijos – ne pačios geriausios. Tačiau kai kam ši savaitė gali atnešti puikaus kūrybinio įkvėpimo. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės kovo 8–14 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 3:07 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 8:28 AM

Avinas (03 21–04 19)

Reikia, kad kas nors atidarytų jums duris, o paskui jau turėsite patys viską padaryti, įsukti, įgyvendinti. Todėl jei jaučiate, kad kas nors atlaisvino įėjimą, nerkite pirmyn.

Tik pasitikėdami savimi, turėdami tikslą galite ką nors nuveikti. Nesnauskite.

Jautis (04 20–05 20)

Praradimai, skausmas yra dalis naujo augimo. Todėl ką nors praradę ar pametę, ko nors atsisakę neverkite. Kurkite naujus santykius, draugystę. O sudužusios smulkmenos gali būti pakeistos naujomis.

Gal kiek daugiau tamsių debesų darbe, tačiau ir ten viską galima atnaujinti. Visa kita – detalės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Planai, svajonės, troškimai, kurie nesipildo, nejuda į priekį. Ar tikrai esate pasiruošę kai ką aukoti dėl savo noro? Pagalvokite, kiek tai kainuos, kaip atsilieps santykiams, pomėgiams, vaikams. Jei visa tai jūsų negąsdina, kodėl nieko nedarote?

Gal tai tik svajos. Atskirkite tai, ko norite ir ko tik norėtumėte. Ir pradėkite įgyvendinti, jei tai svarbu.

Vėžys (06 21–07 22)

Patausokite savas emocijas, nežiūrėkite siaubo filmų, kriminalinės kronikos pranešimų. Ieškokite to, kas gera, gražu, malonu. Nesiginčykite darbe, nesivelkite į debatus namie, tiesiog atsitraukite.

Neturite su kuo pasikalbėti apie gyvenimą, žvejybą, keliones? Paskambinkite draugams, pagaliau parašykite kam nors. Nereikia būti uždaru indu, leiskite mintims sklęsti ten, kur jos bus suprastos, priimtos.

Liūtas (07 23–08 22)

Geriausias ėjimas – tiesiai. Nereikia jokių užuolankų, nuklydimų, nutylėjimų. Turite klausimų – klauskite. Nesirinkite variantų, negalvokite, kaip būtų patogiau. Darykite tai, ką turite daryti, ir jums pasiseks.

Būsite pastebėti, apie jus bus kalbama kaip apie teisingą, išmintingą žmogų. Namie tai nepatiks, sakys, kad kišate nosį ten, kur nereikia. Bet jūs žinosite, kad padarėte tai, ką reikėjo.

Mergelė (08 23–09 22)

Neplanuokite toli ir daug. Pradėkite nuo nedidelių gyvenimo eskizų. Nebandykite nieko nuveikti spontaniškai, nepasiruošę. Reikia nuorodų, plano, kad didelis darbas ar didelis įvykis įvyktų.

Jūs viską galite padaryti puikiai, gal net idealiai, jei neskubėsite ir neskubinsite kitų. Tai, kas svarbu tik jums, paslėpkite labai giliai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Neatstumkite žmogaus, išklausykite, skirkite jam bent porą minučių. Dėmesys kitam žmogui, jo problemoms ir pagalba – svarbiausia šią savaitę. Gali būti, kad nebus jokio noro ar galimybių padėti, bet išklausykite. Tai labai svarbu.

O kas vyks jūsų gyvenime ir namuose, priklauso tik nuo jūsų gebėjimų būti tolerantiškiems, pakantiems. Jokio diktato ir bausmių.

Skorpionas (10 23–11 21)

Bandydami išnarplioti susiraizgiusią situaciją galite ją dar labiau supainioti, todėl patartina pirmiausia viską apsvarstyti, išsiaiškinti ir tik po to rastą siūlo galą truktelėti. Tai, ko nepavyksta padaryti dabar, pavyks po Saulės užtemimo.

Tačiau nesureikšminkite smulkmenų, nesuverskite visko karmai ir būkite pakantesni kitaip mąstantiems ar kitaip valgantiems.

Šaulys (11 22–12 21)

Kiekvienai rimtai pergalei reikia jos vertos kovos. Labai gaila, bet kovos lauku tampa namai. Ir čia ginklas ne ginčai, priekaištai, o tylėjimas, ignoravimas, bandymas paspausti, kad suprastų, – psichologinis smurtas.

Gerai pagalvokite prieš taip elgdamiesi, nes gali būti, kad kitą kartą nukentėsite jūs. Vaikų problemas tenka spręsti jums, ir visai nesvarbu, kiek tiems vaikams metų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Atrodo, planus kažkas supainioja, suniokoja pačią tyriausią mintį. Viskas užsisuka, ir jūs čia niekuo dėti. Tai ne vien darbo reikalai. Atrodo, kad ir šeimoje, ir tarp artimiausių draugų ne viskas aišku ir skaidru.

Jūs galite bendrauti, kur nors trumpam išvykti, bet situacija greitai nepasikeis. Šaltos vietos verdančiame katile nėra, bet pabandykite bent nekunkuliuoti drauge su kitais.

Vandenis (01 20–02 18)

Norite parodyti, ką galite, ko esate verti. Tačiau aplinkybės retokai susiklosto palankiai ir negalite pasiekti tokio rezultato, apie kurį svajojate. O kūrybinėje srityje tai viena geriausių savaičių. Pavyksta ne tik atsiriboti nuo racionalaus ir logiško požiūrio į gyvenimą, bet ir pasiekti intuityviuosius klodus.

Tačiau jei jūsų darbams reikia tikslumo ir susikaupimo, reikalai judės vangiai.

Žuvys (02 19–03 20)

Labai svarbu suvokti šios savaitės įvykių svarbą. Dabar sutikti žmonės nėra atsitiktiniai – viskas turi priežastį ir tąsą. Todėl būkite atidūs imdamiesi naujų įsipareigojimų, žadėdami ar apkalbėdami.

Jūsų didieji sumanymai gali būti nieko verti, nes ne visada matote galimybes, pernelyg daug norite ir per mažai dirbate ta linkme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.