Astrologė Palmira: šiandien nepriimkite lemtingų sprendimų

Tai fatališkas metas po Saulės užtemimo Žuvų ženkle, kai pasidaro sunku kontroliuoti situaciją ir vyksta tai, kas turi vykti. Saugiausia būtų šiandien nesiimti nieko atsakingo, nepriiminėti lemtingų sprendimų, susijusių su meile, su partnerio, darbo ar gyvenamos vietos pakeitimu.

Palmira Kelertienė.
Palmira Kelertienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 7:21 AM

Tiesa, puiku būtų kurti planus, pasvajoti apie ateitį žiūrint į ugnį – vėliau tai pavyks lengviau įgyvendinti.

Kaip žinoma, užtemimai veikia ne vieną dieną – poveikis juntamas mėnesį iki jam įvykstant ir mėnesį po jo. Geriausia, ko galima tikėtis iš šio užtemimo, – tai paslapčių, susijusių su apgaule, klasta, melu, su įstatymų, teisingumo pažeidimu politikos, verslo, sporto srityse, atskleidimas. Dabar patogus laikas aiškintis, kas kaltas. Nori nenori, bet yla iš maišo išlįs, kaukės nukris...

Itin svarbus šiuo aspektu laikas – tarp abiejų užtemimų (kitas bus Mėnulio užtemimas Svarstyklių ženkle kovo 23 d.). Labiau pažeidžiami bus tie, kurie užsiima nelegaliais verslais (ypač narkotinėmis medžiagomis, vaistais), šnipinėjimu. Ne pats geriausias laikas ir keliautojams. Kovas bus nepalankus ir alpinizmui.

Deja, šis užtemimas gali panardinti ir į iliuzijas, skatinti nerealias svajones, kelti liūdesį, nenorą pakovoti už save, gyvybiškai svarbų reikalą, susilpninti valią, gebėjimą priešintis. Kai kam užtemimas sujauks įprastą tvarką, laikinai pavers gyvenimą tam tikru chaosu. Užtemimas didins sentimentalumą, atjautą, o tuo, deja, gali pasinaudoti savanaudiški asmenys, kad užvaldytų jus, jūsų širdį, turtą ir pan.

Esant didelei užtemimo įtakai patartina vengti svaigalų, rizikingų kelionių ar pramogų, susijusių su jūra. Svarbiausia būti atidesniems artimųjų nuotaikoms – jiems gali labai pritrūkti jūsų palaikymo.

Ši diena palanki dovanoms, labdarai teikti. Tėvai turėtų daugiau dėmesio skirti vaikams (tai karminių tėvų skolų vaikams grąžinimo metas). Stenkitės labiau padėti kitiems – tikrai yra tokių, kuriems blogiau nei jums.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų namuose(ypač susijusių su vandentiekiu, kanalizacija), kelyje tikimybė. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai (ypač svaigalais, vaistais).

Sapnai antradienio į trečiadienį reiškia įspėjimą apie galimus nemalonumus darbe, ligą. Net geri sapnai nieko gero nežada. Vieni blogiausių – erotiniai sapnai. Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą – prisiimsite atpildą už svetimas nuodėmes, atsisakyti padėti prašantiems – jums patiems lemtingu momentu bus atsakyta šį mėnesį, jei namuose nuvystų gėlė – gresia nesantaika su mylimu, artimu žmogumi.

Geras ženklas: ką nors pamesti – išvengsite gresiančių nemalonumų, gauti dovanų gėlę – laimė, ramybė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – nepalanki diena svarbiems susitikimams, susitarimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 21). Ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti – viskas gali atsigręžti prieš jus. Būtina vadovauti nuojauta. Atidžiau analizuokite sapnus.

Jautis (04 21–05 21). Nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme jėga. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Dvyniai (05 21–06 22). Gali slėgti neatlikti, užvilkinti darbai ar neįvykdyti įsipareigojimai šeimai. Iš tiesų derėtų pirma grąžinti skolas (pirmiausia šeimai, artimiesiems), po to taisyti klaidas darbe. Venkite kategoriškų sprendimų ir saugokite darbo vietą.

Vėžys (06 22–07 22). Nemanykite, kad užgriuvusios problemos taip lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius. Galimos subtilios apgaulės per užsieniečius, įtakingus asmenis ar pareigūnus.

Liūtas (07 22–08 23). Įtempta, pavojinga diena – deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos narių nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą. Nerizikuokite kelyje.

Mergelė (08 23–09 23). Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite be jų sutikimo. Gindami savo pozicijas turite būti ne tik lankstūs, bet ir sąžiningi, todėl, kaip pasakyta Evangelijoje pagal Matą, būkite gudrūs kaip žalčiai ir nekalti kaip balandžiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas išsisukinėti nuo pareigų, darbų, ypač neatliktų anksčiau. Būkite nuoširdūs bei sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas, – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Ir mokėkite išgirsti, ką jums sako vaikai.

Šaulys (11 23–12 22). Likimas gali nublokšti atgal, jei labai veršitės pirmyn. Nenuliūskite, tai į naudą, nes dabar – kaip tik tas laikas, kai derėtų užsiimti senų problemų sprendimu, nieko nauja nepradėti, nieko neskubinti. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač savo mama.

Ožiaragis (12 22–01 21). Derėtų neskubant viską apgalvoti ir ieškoti būdų, kaip nuosekliai išspręsti susidariusią painiavą. Atidžiai tikrinkite jus pasiekiančias žinias ir siekite būti kuo geriau informuoti. Ne laikas pasirašinėti svarbius dokumentus, pirkti vertingus daiktus, skolinti pinigus. Nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 21–02 20). Nedėkite daug vilčių į naujus pasiūlymus, ypač finansinius, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigus ar juos investuoti – palikite sau daugiau laisvės šioje srityje. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti.

Žuvys (02 20–03 21). Reikalai vystysis kiek kitaip, nei planavote, – gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas – tiesa, būkite atsargūs, ypač jei dar neatėjo gimtadienio laikas. Venkite ir konkrečių asmeninių įsipareigojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.