Astrologė Skirma Liepienė: norai ne visada pildosi

Pavasariniai norai pildysis ne visiems. Kai kuriuos net ir aplinkkeliai nuves prie tikslo, kitiems teks įveikti stačias viršukalnes, treti suksi laike lyg spiralėje. Tokią ateinančią savaitę žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Avinas
Avinas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 1, 2016, 5:00 AM, atnaujinta May 30, 2017, 10:59 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Aplinkkelis. Gražios svajonės ir didingi tikslai. Esate pasirengę nuveikti daug, kad rastumėte savo Eldoradą. Tikėtina, kad šiuo metu klysite, eisite ne ten, kita vertus, net ir aplinkkeliai nuves iki tikslo. Namiškiai į jūsų siekius žiūrės ne itin palankiai. Netrukdys, bet ir nepuls padėti. Nieko baisaus. Jie vėliau viską supras ir įvertins.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pertvarka. Pavasariniai norai ne visada pildosi. Ir ne todėl, kad mažai dirbate. Tiesiog šis laikotarpis nepalankus dideliems užmojams. Laimė, yra sričių, kuriose viskas einasi lengvai, lyg pasišokėjant per balas. Pirmiausia tai pertvarkos namuose, pramoginės kelionės ir kūrybiniai darbai. Visi dalykai, kurie gali tapti gražūs ir tobuli, tokie ir taps. Daugės susitikimų, pasimatymų ir trumpų kelionių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Viršukalnė. Kiekvienas turi savo kalnus ir nesvarbu, kaip jie vadinami. Juos dabar reikia įveikti. Tikėtina, kad stačiausios viršukalnės laukia aiškinantis santykius, bandant suprasti, kas ir kur negerai, kaip viską ištaisyti. Čia jau niekas nepadės, jei peržengėte padorumo normas, taupote ten, kur nereikia, ar bandote apgauti tuos, kuriuos anksčiau mylėjote. Pasistenkite suprasti, kaip gyvena tie, kurie priklauso nuo jūsų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pinigai. Gyvenimas – ne pasiansas. Kad ir kaip dėliosite, viskas bus taip, kaip turi būti. Tikėtina, kad permainos namuose tik į gera, o visi jūsų spėjimai ir rizika pasiteisins. Kita vertus, daug kas priklausys nuo to, ar rizikuojate savomis lėšomis, ar svetimomis. Tiems, kas suksis su savo turtais, pavyks juos padidinti. O tiems, kas norės būti gudresni ir manipuliuos svetimais pinigais, seksis mažiau.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pyragas. Didelė tikimybė, kad pirmas įspūdis bus klaidingas. Nedarykite skubotų išvadų, o ypač vertindami naujus pažįstamus. Asmeniniuose santykiuose išlįs netikėto melo, šiek tiek apgaulės. Laimė, tai ne kriminaliniai dalykai, greičiau nesusipratimai ar nutylėjimai. Viską bus galima ištaisyti sekmadienį prie skanaus obuolių pyrago su ledais. Nepatingėkite jo iškepti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Žinojimas. Turite lengvai pasiekiamą tikslą. Todėl būkite išmintingi – galvokite, ką darote, ir neskubėkite ten, kur galima neskubėti. Nesupainiokite gyvenimo siūlų vien tam, kad laimėtumėte akimirką. Trūks miego, darbai vys vienas kitą, bet jūs žinote, dėl ko tai darote ir kam to reikia. Tai suprasdami tiesiog ištverkite šią savaitę.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Atsakomybė. Jums atrodo, kad gyvenimo vingiai tėra prasimanymas, kad jokių laiko spiralių, jokių pasikartojimų nebūna. Dabar gyvenimas parodys, kad klydote. Vėl užgrius neišspręstos problemos, aplinkiniai lauks sprendimų, susijusių su vaikų, šeimos ateitimi. Ir tik jūs galėsite nuspręsti, kas yra geriausia visiems.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nerimas. Dviprasmiški jausmai sujaukia jaukumą, nors iš tikrųjų nieko nevyksta. Nors ir suprantate, kad neturite jaustis kalti dėl savo minčių ar norų, nerimas išlieka. Bandydami atkurti pusiausvyrą dalysite dovanas, juokausite, kursite planus. Šiuo metu nelengva rasti partnerių ne vien darbe, bet ir namuose. Tai laikina, viskas susitvarkys. Tiesa, dar negreitai. Todėl džiaukitės ir kuo mažiau galvokite apie tai, kas niekada neišsipildys.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Šventė. Nuobodu? Užmiegate darbe? Nieko baisaus. Dar truputį – ir gyvenimas taps įdomus, spalvingas, nenuspėjamas. Tos šventės sumanytojas būsite jūs. Aplinkiniams ne visada tai patiks, bet jie privalės susitaikyti. Juk negalite paversti pasaulio pilkšvu vien todėl, kad kam nors to norisi. Tik nepamirškite, kad ir po savo surengtų švenčių turėsite eiti į darbą, gyventi tuose pačiuose namuose.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pokalbiai. Visai nesvarbu, kad kai kas sako, jog balandį situacija bus nestabili. Jums svarbu, kas vyksta čia ir dabar. O dabar viskas kaip visada: šeimos šventės baigsis rietenomis, derybose sunkiai pasieksite kompromisą, o pokalbiai su buvusiaisiais ves į neviltį. Todėl sumažinkite konfliktų riziką – kur nors išvykite savaitei. O sugrįžus norėsis tik pailsėti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nuolankumas. Viskas vyks lengvai ir paprastai bent jau iki penktadienio. Savaitgalio pradžia bus kupina įtampos, nesusipratimų ir konfliktų. Viską galima užglostyti, jei neskubėsite reikalauti, teisti ar įsakinėti. Svarbiausia pasirašyti taikos sutartį, o paskui bus galima įvairiais keliais siekti tikslo. Gyvenimas dabar baudžia nekantriuosius, o nuolankiuosius myli. Kad ir kaip nenorite atidėti savo troškimų, teks tai padaryti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Iššūkis. Turėsite daryti ne tik tai, kas malonu, bet ir kas būtina. Nenoromis, ožiuodamiesi pradėsite naujus darbus. Gali būti, kad pats nelabasis jus prikalbino prisiimti sunkiai atliekamą užduotį. Kita vertus, viskas eisis gerai, sėkmingai, nors sveikatos pagadins nemažai. Priimkite tai kaip iššūkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.