Skirma Liepienė: vaivorykštės gale nebūtinai yra Aukso puodas

Kažkas vyksta ne taip, kaip norėtųsi? Panašu, kad ne jums vieniems. Ši savaitė – iš tų, kuomet reikėtų labiau pasigilinti į save ir paieškoti tikrųjų nesėkmių priežasčių. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės balandžio 5–11 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 5, 2016, 1:01 PM, atnaujinta May 30, 2017, 11:07 AM

Avinas (03 21–04 19)

Susikoncentravę į save, pasinėrę į savianalizę ir asmenines problemas praleidžiate pačius svarbiausius momentus ir žmones, kurie galėtų ne tik padėti išsiaiškinti, kas vyksta, bet ir kartu praleisti laiką, išspręsti jūsų sunkumus.

Viskas priklausys nuo jūsų tolerancijos, pakantumo ir sugebėjimo priimti svetimą, nesutampančią su jūsų nuomonę. Kuri sūpynių pusė bus svarbesnė: jūs patys ar santykiai su kitais žmonėmis?

Jautis (04 20–05 20)

Viskas kur kas paprasčiau, nei kartais jums atrodo. Pykstate, kad nežinote visos situacijos, negalite nuspėti, kas bus, nirštate, jog negalite suplanuoti ateities. Tačiau tokią situaciją patiria daugybė žmonių, nes ne visiems leista krištoliniame rutulyje įžiūrėti likimo ženklus.

Pokyčių yra darbe, bet jie nėra tokie reikšmingi, kaip jums atrodo. Finansinius nesklandumus reikia spręsti čia ir dabar.

Dvyniai (05 21–06 20)

Labai tikėtina, kad dabar, kai jau atrodė, kad viskas stabilizuojasi ir eina taip, kaip jūs norėjote, prasideda smėlio audra. Vienintelis patarimas: nustokite spurdėti, bandyti ką nors spręsti, nesiimkite iniciatyvos ten, kur nereikia.

Visi juridiniai ir teisminiai reikalai sprendžiasi sunkiai, kainuoja labai daug. Todėl įvertinkite savo galimybes prieš ką nors pradėdami.

Vėžys (06 21–07 22)

Daugiausia dėmesio reikėtų skirti darbams, naujoms galimybėms ir perspektyvoms. Viskas puiku, teisinga, bet ten suteka visas jūsų laikas – ne tik darbo, bet ir praleidžiamas namuose. Todėl yra tikimybė, kad pražiopsosite tai, kas svarbiau už karjerą ir pinigus.

Kodėl viskas taip keistai vyksta? Jums nepavyksta visko suderinti, o ir pareigos darbe tampa reikšmingesnės nei pareigos namuose. O tai visiškai neteisinga.

Liūtas (07 23–08 22)

Puiku, jei turite kalną, kuris jus užstoja nuo vėjo gūsių, sulaiko net ir sunkius lietaus ar priekaištų debesis. Tačiau anksčiau ar vėliau debesys prasibraus ir jūsų ramioje įlankoje pradės lyti, atsiras pokyčių.

Kai kam tai bus darbų srityje, kai kam – finansinių įsipareigojimų, o dar kiti suvoks, kad pokyčiai tiesiog būtini. Kad ir kaip būtų, kol galite, džiaukitės ramesniu periodu ir ramiai priimkite pokyčius, kai jie ateis.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei davėte pažadus, juos reikės įvykdyti. Nesvarbu, su kuo derėjotės: su savimi, visata ar kaimynais. Dabar tai – garbės reikalas. Yra tikimybė, kad jūsų prašymas buvo išgirstas.

Gal kiek sunkiau tiems, kurie bus priversti keisti kasdienius įpročius ar nutraukti emocinius ryšius. Tačiau su visu tuo galėsite susitvarkyti. Daugiau laiko skirkite savo pomėgiams, tvarkai ar naujoms kalboms mokytis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nesijauskite nuskriausti, kad neturite laiko sau. Dabar turite laiko kitiems. Reikia suprasti, kuo gyvena kiti, kuo jiems galite padėti, ir padėkite. Tai savaitė, kai jus aplenkia ne tik aplinkinių dėmesys, bet ir nesėkmės ar blogos naujienos.

Nereikia ieškoti tobulo spalvų ar skonių derinio, užsiimkite praktiškesniais dalykais. Šiuo metu jūs beveik nematomi, todėl pasinaudokite tuo laiku ir nuveikite tai, ką ilgai atidėliojote, nes abejojote aplinkinių reakcija.

Skorpionas (10 23–11 21)

Svetimų batų nepanešiosi, kaip ir į svetimą gyvenimą neįlįsi. Todėl būkite tolerantiškesni tiems, kurie mąsto kitaip, turi problemų, kurios jums net ne problemos. Sugebėjimas atsiriboti, nesikišti ten, kur jūsų niekas neprašo, – taip pat menas.

O jį įvaldę turėsite laiko ne tik įdomiam kinui, skaniam maistui, bet ir draugams.

Šaulys (11 22–12 21)

Kitiems atrodys, jog jūs nuėjote tik mažą kelio atkarpą, kad nėra kuo girtis ar didžiuotis. Tačiau jūs puikiai žinote, kad ta gyvenimo atkarpa buvo lyg siauras kalnų keliukas, kuris vingiuoja aukštyn ir žemyn, o šalia žioji skardis.

Nelaukite aplinkinių pagyrų ir pagarbos, darykite tai, kas jums atrodo teisinga ir reikalinga. Jei žinote, ko siekiate, eikite tikslo link. Jei neturite krypties – raskite ją.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Surasti labiau saulėtą vietą sekasi ne visiems. O tie, kurie suras, turės už ją kautis. Gali būti, kad visą šią savaitę teks pratūnoti pavėsyje, kur niekas jūsų nematys, tačiau gali išgirsti. Jei turite ką pasakyti – sakykite garsiai, kitaip jokios naudos iš jūsų idėjų ar nuomonės.

Namuose gal kiek lengviau, bet ir čia viskas gerai, kol jūs nesiimate iniciatyvos, neverčiate aplinkinių imtis veiklos ar atsakomybės.

Vandenis (01 20–02 18)

Kalbėti, pasikalbėti ir pasitarti – labai skirtingi dalykai. Jums atrodo, kad elgiatės mandagiai, maloniai, bet jūsų vis tiek negirdi, nesupranta ar tiesiog nenori suprasti.

Labai tikėtina, kad šią savaitę turėsite daryti sprendimus, kurie nepatiks ne tik jums patiems, bet ir visam jūsų draugų ratui. Tačiau perlipę kandžių pastabų kalvą pasijusite kur kas laisvesni. Todėl darykite tai, kas atrodo teisinga, ir viskas eisis taip, kaip turi eitis.

Žuvys (02 19–03 20)

Vaivorykštės gale nebūtinai turi būti Aukso puodas. Gali būti, kad vydamiesi svajonę praleidžiate gražiausius gyvenimo momentus, pamirštate gimtadienius, retai lankote tėvus.

Gyvenimo vertybės keičiasi, pasistenkite nesudeginti visų tiltų į praeitį. Net ir tada, jei manote, kad išaugote savo aplinką. Didelių darbų šią savaitę nenuveiksite, svajonės nepričiupsite, todėl grįžkite vieną žingsnį atgal, bet dienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.