Astrologė Skirma Liepienė: gaudykite palankų vėją

Tereikia noro ir drąsos – ir proga visada atsiras. O tada beliks gaudyti palankų vėją. Ar daug jo bus ateinančią savaitę? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės horoskopą.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Avinas
Avinas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 10, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 29, 2017, 8:00 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Drąsa. Visada galima rasti progą pakeisti gyvenimą. Tai priklauso nuo norų ir drąsos. Dabar toks laikas, kai drąsos užtenka, bet trūksta loginio mąstymo. Todėl nenuostabu, kad aplinkiniai trūkčios pečiais klausydami jūsų paistalų, kuriuos vadinate planais. Nebijodami klauskite, klausykitės, bet darykite savaip. Kita vertus, svetima nuomonė gali atkreipti dėmesį į detales, kurias praleidžiate.

JAUTIS (04 21–05 21)

Namai. Puikus laikas tiems, kas svajoja ar kuria šeimą. Viskas sukasi šeimos vertybių tema. Vieni naujus namus bando įsirengti, kitiems norisi permainų senuose. Dažnai kalbama apie vaikus ir katinus, kitaip tariant, apie tai, kas namus daro namais. Tik nereikia pamiršti, kad dar yra darbai ir pareigos. Viskas, kas sukuičia namų tvarką, atima laiką, šiuo metu yra blogis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sąmokslo teorijos. Bandymai įrodyti, kad esate gudresni už kitus, pasmerkti žlugti. Visi gudrūs ir ne kvailesni už jus. Todėl kompromiso ieškojimas yra pats geriausias būdas išlaikyti pozicijas darbe ir konfliktinėse situacijose. Ši savaitė dovanoja daug laisvo laiko, todėl vėl galite kurti sąmokslo teorijas. Nedideli negalavimai gali virsti lėtinėmis ligomis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sprendimai. Jūsų darbams reikia daug laiko ir pastangų, bet rezultatai nedžiugina. Neapgaudinėkite savęs ir nesitikėkite, kad laikui bėgant viskas susitvarkys. Nieko nebus. Sprendimai priimami šiuo metu. Jei norite ką nors keisti, keiskite dabar. Šeiminiame gyvenime galite sulaukti staigmenų. Jos greičiausiai nebus itin džiugios. Kita vertus, visada išlieka galimybė viską sutvarkyti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Gyvenimo druska. Smagu, jei kas nors kitas priima sprendimus. Tik supraskite, kad tai kada nors baigsis ir atsakomybės už šeimą teks imtis jums. Juk būtent jūs privalote priimti sprendimus, suskirstyti darbus. Dėl darbų – ne visada viskas eisis sklandžiai, kliūsite valdžiai, o vėliau įsivelsite į konfliktą su kolega. Na, tai ir yra gyvenimo druska, bet nepersūdykite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planai. Pažadai išdalyti. Vieni apgalvotai, kiti – lengvabūdiškai, bet visus reikės tesėti. Laimė, tam dar turite porą savaičių. Dabar reikia viską suplanuoti, sudėlioti į vietas ir rasti atskaitos tašką, nuo kurio viskas pajudės. Į šį projektą bus įtraukti ir namiškiai, ir draugai. Todėl jūsų skambučiais ar vizitais niekas itin nesidžiaugs. O juk viskas daroma namų labui arba bent jau taip sakoma.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Norai. Reikia palankaus vėjo, kad išskleistų jūsų laivo bures. Pastaruoju metu sunkiai stumiatės pirmyn. Tai aplinkybės ne tos, tai netikėtų kliūčių išnyra. Reikia gerai žinoti, kas, kur ir kada, kad galėtumėte laviruoti. Kylančios problemos ne visada susijusios su aplinkybėmis, dažnai – su jūsų reikalavimais, ambicijomis. Nuspręskite, kas svarbiau, ir pakoreguokite savo norus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tikslas. Drąsiai kopiate gyvenimo laiptais link savo tikslo. Viskas būtų gerai, jei ne noras tempti paskui draugų vagoną. Tai, kas džiugina jus, nebūtinai priimtina kitiems. Taip prarandate bičiulius, pasitikėjimą savimi ir galiausiai jaučiatės apleisti. Leiskite aplinkiniams patiems įveikti savo Alpes. Ar liks laiko darbui šią savaitę? Taip, bet mažai, nes noras atostogauti ar bent suplanuoti atostogas yra pernelyg stiprus.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Laisvė. Svarbiausia – nepaminti savo įsitikinimų, nesipykti su sąžine ir gyventi pagal įprastą tvarką. Gali būti, kad vaikų, tėvų ar kitų giminaičių bėdos drums gyvenimą ir jums. Kita vertus, visi gyvenimo džiaugsmai kyla iš netikėtumų. Jūs vis dar neturite didelės laisvės priimti sprendimus, todėl naudokitės proga – baikite tai, kas užsiliko nuo praėjusių metų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Dokumentai. Be didesnių naujienų, jaučiant namiškių, mokesčių inspektorių ir visų kitų tarnybų spaudimą. Na, bet jei pavyks sutvarkyti dokumentus, pristatyti visas reikalingas pažymas ir raštelius, būsite karalius, turintis tikrąją valdžią ir laisvę. Asmeniniai santykiai pagailės pokyčių: jei buvo aistra, ji vis dar liepsnoja, jei nebuvo ką mylėti, tai ir nebus. Dabar svarbiau dokumentai ir kelionės.

VANDENIS (02 21–02 19)

Kūrybingumas. Palankus laikas tiems, kas nori įgyti naują specialybę, lanko įvairius kursus, seminarus, tobulina įgūdžius. Kūrybingų žmonių gyvenimas įdomesnis nei tų, kurie turi darbdavį ir gauna fiksuotą atlyginimą. Namuose situacija – kaip atspindys veidrodyje: jei gerai darbe, tai blogai namuose, o jei laimingi namuose, tai nieko gera darbe.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pastangos. Reikės įrodyti visiems ir sau, kad esate verti to, ką turite, ką pasiekėte. Niekas jumis neabejoja, bet jums reikia patvirtinimo. Jei reikia, tai sulauksite. Žinoma, yra tikimybė, kad persistengsite, persidirbsite ir nieko nenorėsite. Tokiu atveju laisvalaikiu nepulkite tvarkyti daržo ar valyti langų. Darykite tai, kas malonu. Šiuo metu nėra jokių vėjo malūnų, su kuriais vertėtų kovoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.