Astrologė Palmira perspėja: artinasi blogas laikas

Pirmadienis palankus tik iki 14 val. 20 min., kai verta tvarkyti svarbesnius reikalus, imtis sunkesnių užduočių, vėliau blogas laikas – stigs jėgų, optimizmo, geranoriškumo...

P. Kelertienė sako, kad antra dienos pusė nepalanki pramogauti, švęsti.<br>D.Umbraso nuotr.
P. Kelertienė sako, kad antra dienos pusė nepalanki pramogauti, švęsti.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 29, 2017, 5:46 PM

Po pietų apgaulingas laikas, kai lengvai pervertiname savo sugebėjimus, kai geri norai nuveda ne į pačią smagiausią aplinką... Kad ir ką išgirsite, nuspręsite, kad ir kas jums bus pasiūlyta, tai neduos laukiamų ar žadamų rezultatų. Tad nebūkite lengvatikiai (ypač tvarkydami finansinius dalykus nenorėkite rezultatų greitai). Tad po 14 val. 20 min. jokių avantiūrų, jokių kompromisų su sąžine. Deja, tik vėliau suprasite, kad per skubėjimą ar godumą, dėl perdėto panikavimo įklimpote. Nepalanku bus tvirtinti sandorius, sutartis.

Antra dienos pusė nepalanki pramogauti, švęsti.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis iki 15 val. netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, vėliau palankus metas imtis svarbių darbų, tvarkyti piniginius ir turto, teisinius reikalus; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai – balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 21). Svarbesniems susitikimams, kelionėms palankus tik metas iki 14 val. 20 min. Vėliau būkite atidesni su dokumentais, pasisaugokite vagių, nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 21). Iki 14 val. 20 min. tinkamas laikas spręsti pinigines ir turto problemas. Vėliau geriau to nedaryti, jei nenorite, kad jūsų problemos padvigubėtų. Tad jokių neapgalvotų ir skubių veiksmų – nepasikliaukite pirmu įspūdžiu. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais, jų nuomone. Beje, reikėtų saugotis norinčių jus nupirkti, patiems irgi ne laikas mėginti siūlyti pinigus, teikti dovanas, kad pelnytumėte reikalingo asmens palankumą.

Dvyniai (05 21–06 22). Labiau sėkmingas metas iki 14 val. 20 min., kai gausite viską, ko tik norite. Vėliau būtų naudinga atsisakyti bendravimo, ilgiau pabūti vieniems – taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką pasiduosite spaudimui ir priimsite kompromisą.

Vėžys (06 22–07 22). Verta atsiriboti, likti nepriklausomiems nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius – pabloginsite reikalą. Atsargiau vairuokite. Itin atidūs būkite atlikdami kasdienius darbus, taip pat kelyje po 14 val. 20 min.

Liūtas (07 22–08 23). Pirma dienos pusė iki 14 val. 20 min. tinkama susitikimams su įtakingais asmenimis, palanki kreiptis pagalbos, derėtis dėl palankesnių finansinių sąlygų, siūlyti naujus projektus. Vėliau apgaulingas laikas – maža klaida bendraujant (ypač su vadovybe) ar ką nors darbe veikiant gali turėti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Pasaugokite sveikatą, tikėtinos darbo traumos.

Mergelė (08 23–09 23). Geras laikas tvarkyti darbo reikalus, spręsti kilimo karjera klausimą iki 14 val. 20 min. Vėliau, atvirkščiai, pasistenkite išvengti vadovybės dėmesio, sulaukti nepelnytos kritikos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 14 val. 20 min. palankus metas tvarkyti biurokratinius reikalus, tinkamas susitikimams su svarbiais žmonėmis, užsieniečiais. Vėliau geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo.

Skorpionas (10 23–11 23). Iki 14 val. 20 min. tinkamas laikas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus. Vėliau gana nuostolingas metas. Labiau pasaugokite sveikatą, didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų darbe tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Geras metas susitikimams, susitarimams, tvarkyti teisinius reikalus iki 14 val. 20 min. Vėliau derėtų vengti svarbių reikalų, nesivelti su niekuo į ginčus ir stengtis nepažeidinėti taisyklių, įstatymų. Būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu, – galite padaryti žioplų klaidų. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi buitinės technikos gedimai. Tikėtinos traumos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Iki 14 val. 20 min. puikus laikas imtis skubių darbų – viską spėsite. Vėliau nekoks laikas. Vargu ar sugebėsite įvertinti situaciją teisingai. Būkite atidesni darbų kokybei, labiau pasaugokite sveikatą. Deja, optimizmas gali suklaidinti, net pakenkti.

Vandenis (01 21–02 20). Sėkmingas metas tik iki 14 val. 20 min. Vėliau galimi nenumatyti rūpesčiai (ypač per vaikus ar mylimą asmenį), kai bus sunku išlikti santūriems – kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis objektyviai vertinti situacijos, savęs, aplinkinių...

Žuvys (02 20–03 21). Kas pavyks savaime iki 14 val. 20 min., tuo ir pasitenkinkite. Vėliau apribojimų laikas, kai geriau viską atidėti kitai dienai. Tad likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės jums bei aplinkiniams blaiviau pažvelgti į reikalus, neapsirikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.