Astrologė Skirma Liepienė: kas neturi vertės, palikite pakelėje

Pavasaris – apsišvarinimo ir apsivalymo metas. Astrologės Skirma Liepienė įspėja – jeigu nepaliksite pakelėje to, kas neturi vertės, teks tempti tai kaip sunkų bagažą visus metus. Jūsų dėmesiui – astrologinės prognozės balandžio 12–18 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-04-12 11:35, atnaujinta 2017-05-29 12:44

Avinas (03 21–04 19)

Vis kalbama apie tai, kas galėtų būti, kur galėtumėte vykti ar ką turėti. Tačiau iš tiesų viskas priklauso nuo nuotaikos, situacijų ir atsitiktinumų. Tikėtina, kad dabartinės situacijos – praeitųjų atsikartojimas. Ir jūs žinote, kaip pasielgti teisingai.

Visose sferose, susijusiose su tolimais kraštais, kelionėmis ar mokymusi, iškyla nenumatytų trukdžių, tačiau tai neturi jūsų sulaikyti.

Jautis (04 20–05 20)

Jei istorija išėjo ne itin reikšminga ir ją galima išleisti tik minkštu viršeliu, nesivarginkite, neieškokite jos tęsinio. Geriau tai, kas menkos vertės, palikti pakelėje pavasarį, kad nesitemptų kaip sunkus bagažas per visus metus.

Ir pirmiausia tai lies darbo santykius. Tačiau ta istorija menkavertė, neverta nė sudilusio skatiko, todėl, jei tik bus galimybė, viską užglostykite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Labai nesudėtinga jus išvesti iš kantrybės. Atrodo, kad viskas jau vyksta tūkstantąjį kartą ir aišku, kuo baigsis. Neplanuokite ir nemodeliuokite įvykių į priekį. Gali būti, kad toks jūsų požiūris visai neteisingas. Taip, yra nepasitenkinimas, dirglumas ir nenoras nieko klausyti, keisti savo nuomonės.

Bet gal tai ir yra pats tikriausias moteriškumas? Gal tai ir yra žavesys?

Vėžys (06 21–07 22)

Jei nesate laisvas menininkas, tenka vykdyti nurodymus. Darbe, namie. O taip norisi šiek tiek romantikos, avantiūrizmo, intrigų ir flirto. Norisi nugvelbti svetimą bilietą ir pasinaudoti visais gyvenimo malonumais. Ar taip ir padarysite? Gal ir ne, bet norisi, labai norisi.

Tačiau tam reikia drąsos ir nusivylimo esama padėtimi. O kol nėra taip blogai, gyvenkite svajonėmis, iliuzijomis ir tikėkite, kad vasara bus karšta.

Liūtas (07 23–08 22)

Net tada, kai sekasi, jūs pradedate abejoti savimi. Ir visai be reikalo. Jūsų gyvenime viskas einasi gerai. Aišku, pavasario pradžia dar neleidžia ilsėtis, ne visi supranta, ko jūs norite ir siekiate. O jūsų nuomonę priima labai tiesmukiškai, nepalikdami vietos interpretavimui. Sudėtinga ką nors paaiškinti.

Todėl eikite savo tikslo link, naudokitės laiku, kai galite ne kovoti, o ruoštis toms kovoms.

Mergelė (08 23–09 22)

Kartais padėti kitiems reikia vien todėl, kad ta pagalba reikalinga. Tai ne akcija, misija ar pareiga, atliekama telefono žinute. Tai paprastas žmogiškumas. Gali būti pokalbis, tik kavos puodelis, dėmesys. Iš jūsų nepareikalaus nei finansų, nei daug laiko. Bet pamatykite tą, kuriam jūsų dabar labai reikia.

O gyvenimas jau sudėlios akmenėlius į tuos maišelius, į kuriuos reikia. Ketvirtadienį neskubėkite ir negerkite to, kas labai karšta.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Vėl kuičiamasi praeities skrynioje. Senos pažintys, nauji jausmai. Kam iš nevilties, kam iš neturėjimo ką veikti. Tačiau akcentas turėtų būti visai kitur – bendravime. Todėl dalyvaukite renginiuose, įvairiuose susitikimuose, juokaukite, flirtuokite ir nebijokite būti tokie, kokie norite būti.

Netelpate į visuomenei įprastus rėmus, negalite susitaikyti su apribojimais? Tiesiog nekreipkite į tai dėmesio. Ir tapkite laisvesni.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūs iš tikrųjų tikite, kad dar yra vietos pergalei? Jei tikite, tai siekite jos. Tačiau neperlenkite lazdos. Dabar toks laikas, kai geriau pailsėti, ramiai mėgautis tuo, ką turite, nei siekti to, kas padėta labai aukštai ir net su kopetaitėmis sunkiai pasiekiama.

Bus pasiekiama, bet dar ne dabar. Dabar reikia iš apačios apžiūrėti, kas ir kaip. Kai ateis laikas, žinosite, iš kur tai pasiimti. Įsipareigojimai draugams, verslo partneriams – rimtas žingsnis, bet teisingas.

Šaulys (11 22–12 21)

Noras keliauti neslopsta. Ir nesvarbu, kas valdo Indiją ar Nepalą, jus traukia į Rytus. Kai kas iš tikrųjų susikraus daiktus ir iškeliaus. Kai kam aistrai patenkinti užteks smilkalų aromato ar keleto barškučių. Tačiau savaitė vis tiek dvelks žaliųjų citrinų, vanilės aromatu. Lemties ženklai paženklins Šaulius sėkme.

Apgalvokite visus sprendimus, visus pažadus ir norus. Viskas bus taip, kaip sugalvosite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Įsipareigojimai šeimai, vaikams, pareigos tėvams pradeda slėgti, kad ir kokie šeimyniški būtumėte, kad ir kaip jums malonu būtų saugoti senolių palikimą. Reikia atskirti šias pareigas nuo kasdienio gyvenimo, savos buities ir užsiimti ne tik tuo, kas būtina, bet ir tuo, kas smagu.

Ir jei manote, kad viskas pasikeis savaime, – klystate. Jūs palaikote tradicijas, bet kartu kuriate savąsias.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei nėra problemos, ją dabar susikursite. Jūs puikiai žinote, suprantate, kad vaikydamiesi praeities šešėlius, senas meiles ar išblukusius sentimentus toli nenueisite. Bet vis tiek sugrįžtate ten, kur viską užnešė laiko dulkės.

Bet gal nepasiklysite tarp to, kas buvo ir kas yra dabar. Savaitgalį bus ne tik naujų pramogų, linksmybių, bet ir daugiau darbų. Todėl veiklos užteks, nors pajamos ir bus mažesnės, nei tikitės.

Žuvys (02 19–03 20)

Iš anksto žinote, kaip viskas klostysis. Bandymai viską užglostyti, pasidėti pagalvę, kad kristumėte minkštai, nieko nepakeičia. Todėl nustokite nervintis iš anksto ir tiesiog išgyvenkite nemalonius momentus, nes jų pakeisti negalite.

O kai tai praeis, viskas vėl bus kaip buvę – vėl visi šypsosis, vaidins draugus, mylimuosius ir vers jus tikėti, kad tai, kas nutiko, nėra svarbu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.