Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 6 d.

Kritinis metas – baigiasi Mėnulio mėnuo. Netinka priimti svarbių sprendimų, pradėti naujų darbų, tvarkyti svarbių reikalų. Dera viską užbaigti, atsisakyti to, kas nereikalinga, išsivalyti – ir fiziškai, ir dvasiškai. Tad grąžinkite skolas, išneškite šiukšles, šlamštą ir pasakykite „sudie“ tam asmeniui, kuris virto balastu jūsų gyvenime ar jūsų veikloje.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 26, 2017, 11:34 AM

Patartina mažiau bendrauti, kritiškiau vertinti išgirstą informaciją, ją tikrinti, bet kokioje situacijoje vengti aklo pasitikėjimo. Tendencingumas, sukčiavimas ar tiesiog paprasčiausia painiava gali tapti nesėkmių ar net nuostolių priežastimi. Visiškai netinkamas metas susitarimams, įsipareigojimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti. Tai tuščias, apgaulingas laikas – mažiau vilkitės ir dėl gautų pasiūlymų, užmegztų neva gerų pažinčių – jos nieko gero neduos. Itin atsargiems reikėtų būti tvarkant finansinius dalykus ir jausmų srityje: būkite atidūs – galite pakartoti seną klaidą.

Šiandien patartina ilgiau žiūrėti į ugnį, namuose uždegti žvakę.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik spalvoti ir aiškūs, konkretūs sapnai. Arkliai, šunys – pagalba, apsauga. Paukščiai ir kiti gyvūnai – nelaimės, negera žinia; artimieji – liūdesys, įspėjimas, kad ruošiatės padaryti klaidą. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, aliejumi, jei paukštis jus išteptų – vidinės nešvaros požymis, gėda, neturtas; jei viskas iš rankų kristų, ypač raktai, spyna sugestų, išberti kruopas, grūdus – gresia liga; stiprus vėjas į nugarą – nusigręžiate nuo savo sėkmės; valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – finansinė sėkmė; stiprus vėjas į veidą – sulauksite pagalbos; jei į jus dėmesį atkreiptų gaidys.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus gausiems susibūrimams, susitikimams su senais draugais, giminaičiais, ypatingoms progoms švęsti.

Avinas (03 21–04 20). Netvarkykite jokių finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų – patirsite nusivylimą, nuostolių. Labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu – galite be rimto pagrindo išsilieti dėl dienos nesėkmių, ir tai pakenks jūsų santykiams, kai kam išprovokuos net skyrybas.

Jautis (04 21–05 20). Saugokite savo reputaciją – netikęs pasakymas, neapgalvotas veiksmas, ir kils nemenkas skandalas, pakenksiantis jūsų garbingam vardui, prestižui, įtakai visuomenėje. Didesnė įvairių traumų dirbant, važiuojant tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Gali iškilti ar atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, paaiškėti kompromituojanti informacija iš jūsų praeities, taip pat paaštrėti lėtinės ligos. Venkite bendrauti, daugiau ilsėkitės. Raskite laiko ilgiau pabūti prie tekančio vandens.

Vėžys (06 22–07 22). Galimos negeistinos, netikėtos permainos jūsų reikaluose, bendraujant su artimaisiais, geru draugu. Būkite lankstesni ir pakantesni.

Liūtas (07 22–08 23). Nenorėkite geriau, nei turite. Itin atidūs būkite veikloje: šios dienos klaidos pakenks jūsų karjerai ir kišenei. Beje, intrigantai, pavyduoliai nepraleis progos pasinaudoti jūsų ambicingumu.

Mergelė (08 23–09 22). Sunkiai suvoksite, ką negerai darote, ką netikusio kalbate, kas meluoja ar apgaudinėja. Venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į kitų reikalus (tikėtina, jog vėliau būsite apkaltinti dėl tų pačių problemų). Galimi nemalonumai per užsieniečius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nervinga diena. Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, pažeminti, – neapykanta padarys jus dar labiau pažeidžiamus. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais, taip pat atlikti žadėtus darbus.

Skorpionas (10 24–11 22). Nieko nekritikuokite ir mažiau piktinkitės, venkite susižavėti, ką nors idealizuoti – dabar sunkiai suvoksite, kas iš tiesų gerai, kas blogai. Kita vertus, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Viskas įsisiūbuos nuo smulkmenos – ne taip ištartas žodis, ne ten padėtas daiktas, ir jūsų nuotaika ims gesti. Saugokite savo ramybę ir sveikatą. Sutelkite visas jėgas, kad išvengtumėte klaidų dirbdami, vairuodami automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite susigundyti kokia nors avantiūra – savisaugos jausmas ilsėsis. Šiandien nereikėtų įsimylėti ir rizikuoti dideliais pinigais. Bus svarbu saugiai vairuoti automobilį.

Vandenis (01 20–02 18). Itin aiškiai suvoksite savo vidines problemas – tik nepradėkite dramatizuoti. Tai šiemet (nuo spalio) ims spręstis. Nereikėtų per jėgą spręsti ir finansinių problemų. Netiks aiškintis meilės santykių. Saugiausi jausitės savo namuose – gal galima sau leisti vieną dieną niekur neiti?

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau paisykite aplinkinių, nesigilinkite į naujienas ar gautus pasiūlymus – nė nepajusite, kaip būsite suklaidinti, apgauti. Nederėtų pasirašyti atsakingų dokumentų. Saugokitės vagių ir šmeižikų. Itin atidžiai vairuokite automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.