Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 9 d.

Reikšminga diena, kai sužinai ypatingų dalykų, kai atsiveria visos durys... Bet tai dvilypis metas, kai sugalvojamas tobulas, sudėtingas reikalas ir suklumpama ties nenumatyta smulkmena.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-09 00:01, atnaujinta 2017-05-26 05:27

Tai geras laikas finansiniams, verslo, teisiniams reikalams tvarkyti, bet jei esate įtaigūs, pasiduodantys draugų įtakai ir jums stinga blaivaus, kritiško, nepriklausomo mokėjimo įvertinti situaciją, geriau į avantiūras nesivelti. Diena palankesnė moterims (tiesa, aktyvioms, energingoms) nei vyrams – jos aiškiau matys tikrą padėtį.

Kad ir kuo šiandien užsiimsite, nedera skubėti, ypač priimant atsakingus sprendimus. Jie ilgai darys įtaką jūsų ateičiai.

Šiandien Jupiteris ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis direktinis judėjimas truks iki 2017 m. vasario 6 d. Dabar taps aktualu visuomenės gyvenimas, bus aktyviau domimasi politika.

Palankus metas plėsti savo veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo vietos ieškojimu ir įsitvirtinimu visuomenėje.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net ką nors iš kitų gyvenimų.

Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Daugiau bendraukite, judėkite, keliaukite, likite dėmesingi tam, ką išgirsite, sužinosite. Beje, atsitiktinumas suteiks laimę, ir tai gali būti netikėtas susitikimas, pažintis, nelauktas skambutis ar žinia. Tinkamas metas ilgalaikiams susitarimams.

Jautis (04 21–05 20). Šios dienos susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti.

Dvyniai (05 21–06 21). Esate sumanūs ir įžvalgūs, gebantys greitai ir teisingai apsispręsti. Siekite savo tikslų, kovokite už savo interesus. Ir nevenkite atviro pokalbio su sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtų, beveik mistiškų sutikimų, netikėtumų, atsitiktinumų metas. Tiesa, šiandien bus labiau reikalingas poilsis ir ramybė, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – užsimiršus kils puikių idėjų. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su verslu.

Liūtas (07 23–08 22). Geros naujienos, vertingi pasiūlymai, naudingi susitikimai. Ir daug netikėtumų. Mažiau planuokite – pagalba ir sėkmė ateis nelauktai, tarsi netyčia!

  Mergelė (08 23–09 22). Nors pakaks šeiminių rūpesčių ar tiesiog norėsis ramybės, romantikos, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas rimtam pokalbiui su šefu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės svarbūs asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų pasiūlymų.

Skorpionas (10 24–11 22). Rizikuoti nereikėtų, kaip ir pervertinti savo galimybių. Tinkamas metas spręsti mokesčių, skolų problemas. Beje, galima ir netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Šaulys (11 23–12 21). Sutuoktinio nuoširdumas ir aplinkinių dėmesys suteiks jėgų, optimizmo. Diena palanki deryboms, konfidencialiems susitarimams. Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir neatsisakykite paviešėti. Tai puiki diena pasirodyti visuomenėje ir priimti svečius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Aktyvus metas, geras įvairiems darbo reikalams tvarkyti, tinkamas ir remonto pradžiai, sveikatai tikrinti. Vakare pasikvieskite svečių – senų draugų ar gerbiamų žmonių, ypač atvykusių iš toli vizitas taps džiugiu bei naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Vandenis (01 20–02 18). Diena sėkminga, bet su viena išlyga – mažiau planuokite, mažiau vilkitės, nes viskas gali išeiti kiek kitaip, nei planuosite. Vis dėlto sulauksite daug simpatijų, malonaus dėmesio, tad pasinaudokite proga pasikalbėti su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai.

Žuvys (02 19–03 20). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, tačiau pasiekimai bus ilgalaikiai. Gerai priimti svarbius žmones savo namuose. Ir pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024