Skirma Liepienė: žydinčioje pievoje galite šleptelėti į balą

Iniciatyvos kupiniems Ugnies ženklams šią savaitę seksis puikiai. Tuo tarpu kai kuriems kitiems ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi. Jūsų dėmesiui - astrologės Skirmos Liepienės prognozės gegužės 10–16 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-05-10 16:16, atnaujinta 2017-05-26 00:57

Avinas (03 21–04 19)

Puiki savaitė, jei žinote, ko norite, mokate prisitaikyti ir patylėti. Gali būti, kad ilgalaikiai planai perkeliami dar toliau, ypač jei tai susiję su draugais. Ieškantiems atsvaros asmeniniame gyvenime niekas nepasikeis: kas išėjo, nepareis, ko nesutikote, tai ir nesutiksite.

Darbo sferoje sekasi puikiai. Gali būti, kad naujieji darbai kiek pakeis pareigas, tai leis papildomai uždirbti.

Jautis (04 20–05 20)

Norisi, kad viskas sugultų taip, kaip jums patogiau: minkštai, lengvai, lyg žydinčioje pievoje. Norisi, bet toje pačioje pievoje šleptelite į nesėkmių balą. Teks išbristi. Todėl darbuokitės galvodami ne tik apie save, bet ir apie kitus.

Mažiau plepėkite, apkalbėkite. Paramos sulauksite iš savų, daug kas priklausys nuo to, kaip prašysite pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Norisi, kad būtų ramu, stabilu ir nors kiek primintų įprastą, ankstesnį gyvenimą. Deja, viskas susidėlioja kitaip. Labai tikėtina, kad tai, su kuo dabar susiduriate, yra ankstesnių jūsų darbų, minčių ar poelgių pasekmės.

Ne veltui sakoma, kad lazda turi du galus. Gaunate tai, ko nusipelnėte. Jei viskas gerai – likimas jus apdovanojo. Jei gyvenimas komplikuojasi – priimkite kartėsius.

Vėžys (06 21–07 22)

Daugybė klausimų ir pasirinkimų, dvejonių, abejonių, įtarimų, tačiau jūs nerasite atsakymo tol, kol jo neieškosite. O kelti dulkes, šmirinėti, žiūrėti ir tikrinti nesinorės, todėl palikite viską savieigai.

Daugiau laiko skirkite pramogoms, pomėgiams. Santykiai su vaikais po truputį keičiasi: vieniems reikia dėmesio, kitiems – aštresnio žodžio. Šeiminiuose konfliktuose likti nuošalyje nepavyks.

Liūtas (07 23–08 22)

Nuostabus laikas, jei esate pasiruošę imtis iniciatyvos, jei turite planų, jei troškimai ir svajos veda tolyn. Viskas, kas pradėta, gali judėti pirmyn net per akmenuotus slenksčius ar šabakštynus, reikia tik drąsos.

Visas dėmesys ten, kur galima save parodyti, atskleisti, įsitvirtinti, visai pamirštamos buitinės ir jausminės gyvenimo briaunos. Kaip tik čia ir galima suklupti, sujaukti planus.

Mergelė (08 23–09 22)

Labai sudėtingas laikas, kai idėjų, planų labai daug, o galimybių jiems įgyvendinti nėra. Neskubėkite, išlaukite. Tikėtina, kad viskas bus taip, kaip planavote, tačiau ne dabar.

Dabartis tinkama tik suplanuotiems, pradėtiems, bet atidėtiems sumanymams įgyvendinti. Nesvarbu, ar tai naujos biuro patalpos, ar santykių aiškinimasis. Viskam ateina savas laikas ir tvarka.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai gaila, kad trokšdami gerų santykių namuose aukojate šiltus ryšius su tėvais. Reikia suderinti ir pareigas tėvams išstumti į pirmą planą, nes tai šiuo metu svarbiausia. Manydami, kad viską suspėsite, klystate, nes laikas ne visada yra jūsų sąjungininkas.

Darbuose nieko nauja, nebent tai, kad prasidedančios atostogos apsunkina įprastą darbų tėkmę, o kai kam jau tenka derinti rudens grafikus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Ieškojimai naujų erdvių savirealizacijai tęsiasi. Šokinėjama nuo vieno prie kito sumanymo, keičiami partneriai, bauginami tie, kuriuos galima įbauginti. Tačiau šis diktatas labiau iš nevilties nei realios valdžios.

Ši savaitė – tarpinis rezultatų aptarimas, kai bandoma suvokti, kas dar nepadaryta, kodėl ir dėl kieno kaltės. Kaltus rasite, bet nuo to nebus geriau. Namuose visi sėdės lyg pelės po šluota.

Šaulys (11 22–12 21)

Situacija priklauso ne tik nuo to, kiek ir kaip sąžiningai dirbate, bet ir nuo žmonių, su kuriais esate susiję darbo santykiais. Vienais atvejais svarbu bendra visuomeninė situacija, kitais – vietinės reikšmės debatai.

Kad ir kaip būtų, jums reikia išlaikyti neutralumą, nesivelti į konfliktus ir bandyti objektyviai įvertinti iškilusius nesutarimus. O kai darbe gerai, namo grįžtama su gera nuotaika ir viskas būna gerai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Daugybė progų save parodyti ir pasirodyti. Kas į svečius, kas už jūrų marių, o kas savam kieme plunksnas kedens. Todėl reikia ne tik puošniam, bet ir išmintingam būti.

Šiuo laikotarpiu sutiksite žmones, kurie pametės gerų idėjų, paskatins užsiimti vienais ar kitais darbais. Drąsos suteiks ir aplinkinių susižavėjimas bei pagyros. Viskas klosis puikiai, jei tikėsite savimi ir kitais.

Vandenis (01 20–02 18)

Negalite skubėti, nes pridarote klaidų, nematote viso vaizdo, patikite tuo, ko nėra. Ir tai griauna pasitikėjimą ne tik savimi, bet ir tais, kurie greta. O kai nepasitikite niekuo, nei dirbti, nei gyventi ramiai negalite.

Todėl visus ginčytinus klausimus, abejotinus sprendimus dar kartą tikrinkite, klauskite kolegų ir artimųjų nuomonės. Nesuklyskite ten, kur nebus galima grįžti atgal.

Žuvys (02 19–03 20)

Viskas klostosi sėkmingai, gana palankiai ir trumpalaikiuose darbuose, ir įgyvendinant ilgalaikius sumanymus. Gal kiek sunkiau sekasi kolektyvinėje veikloje, nes arba visai atsitraukiate į šalį, arba imatės vadovauti.

Esantiems greta jūsų labai sunku. Daug gerų emocijų ir patirties suteikia bendravimas su artimaisiais. Tačiau ir čia jūs bandote pasirodyti ir vadovauti ten, kur nereikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.