Astrologė S.Liepienė: Čiupkite irklus ir irkitės norima kryptimi

Astrologė Skirma Liepienė įsitikinusi, kad ateinanti savaitė bus itin permaininga. Kai kurių Zodiako ženklų laukia tikras karas asmeniniuose santykiuose, o kitiems, panašu, teks gerokai padirbėti. Kad ir kaip bebūtų, viskas priklauso tik nuo jūsų pačių, todėl turėkite kantrybės ir jums pavyks pasiekti norimus tikslus. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Skirma Liepienė.
Skirma Liepienė.
Dvyniai
Dvyniai
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-05-22 05:30, atnaujinta 2017-05-24 18:22

AVINAS (03 21–04 20)

Karas. Namai ir meilė – vis dar karštosios vietos. Tenka kariauti atvirai, imtis partizaninių veiksmų ar ieškoti neutralios zonos. Tikėtina, kad pagrindinė šios įtampos priežastis banali – pinigai. Jei tai iš tiesų pagrindinė karo priežastis, pasirašykite paliaubas su abipusiais įsipareigojimais, konkrečiomis sumomis. Taip pat nereikia palikti vietos įtarinėjimams. Čia jau garbės reikalas.

JAUTIS (04 21–05 21)

Darbai. Veiklos periodas. Turite ne tik norų, bet ir galimybių. Puikus laikas ne tik tęsti darbus, bet ir imtis naujų sumanymų. Aišku, yra tikimybė, kad būsite pernelyg išlaidūs ar skirsite nemenką sumą pinigų nerealioms svajonėms įgyvendinti. Kad ir kaip būtų, žinosite, kas galima, o ką reikia atidėti. Kadangi sekasi dirbti, meilėje greičiausiai nesiseks.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pinigai. Nesvarbu, kas už lango: didmiestis, ežeras, kalnai ar pelkė. Viskas vyksta jūsų asmeniniame gyvenime, tad aplinka, svetimi žmonės šiuo metu negali turėti įtakos. Na, nebent jūsų gyvenimas glaudžiai susijęs su politika ir jos srovėmis. Finansiniai klausimai sprendžiami sunkiai, tačiau tai netrukdo linksmintis, lankyti draugų ar pažiūrėti gero filmo. Viskas priklauso nuo požiūrio.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pastangos. Jei gyvenimo vėjas neišskleidė jūsų laivo burių, patys imkitės veiksmų. Gal rankomis, gal menkais irklais, bet vis tiek irkitės į priekį ir reikiama kryptimi. Neverta laukti, kol kas nors jus pastūmės. Taip gali visas gyvenimas praplaukti pro šalį. Nors nėra jokių garantijų, kad įvykiai klostysis taip, kaip reikia, be pastangų nieko nepasieksite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kova. Netiesa, kad sekasi tik stipriems, gražiems, turtingiems, turintiems ryšių, su stipriais nagais ir aštriais dantimis. Gyvenimas duotas visiems, bet kai kam jis gali būti itin sudėtingas. Todėl arba nemedžiokite svetimuose plotuose, arba kovokite už savo teises. Tikėtina, kad nenorėsite veltis į avantiūras, bet vaikai, šeima ir įsitikinimai savo teisumu yra svarbiausia.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ramybė. Meditacijos formų būna įvairių. Jums reikia vidinės ramybės, atsiriboti nuo darbų, rūpesčių. Ir nesvarbu, kaip tai pasieksite: siuvinėdami, piešdami ar žiūrėdami į lengvai besileidžiančius žiedlapius arbatoje. Svarbus rezultatas. O kai pasieksite šį nušvitimą, kasdieniai rūpesčiai bus žymiai lengviau įveikiami ir nejauks jūsų vidinio pasaulio.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Namų darbai. Daugiau šypsokitės, matykite rožinius debesis ir galvokite tik apie tai, kas dar gera gali nutikti. Ir tai nutiks, sėkmės juosta vingiuos tolyn, nė nesusimesdama į laukimo klostę. Aišku, reikės ir pastangų, bus daug ilgų nuobodžių vakarų, skirtų darbams. Viskas klostysis puikiai, jei atliksite namų darbus. Namuose jausite spaudimą, bet su viskuo pavyks susidoroti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pojūčiai. Kiekviena emocija turi spalvą, kvapą, o gal net ir skonį. Šią gražią dermę sukuria mūsų patirtis. Todėl ne visi žmonės mėgsta žole kvepiantį aliejų ar obuolių prieskonį turinčią kavą. Šią savaitę daugiau dėmesio skirkite ne materialiems dalykams, o jausmams. Ieškokite ryšių tarp to, kas vyksta dabar, ir to, kas buvo praeity. Visa tai supinkite naujais kvapais, skoniais, kad paskui lengviau būtų prisiminti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Laukimas. Kartais gyvenimas viską dėlioja be jūsų. Jam nesvarbūs nei jūsų planai, nei norai. Tiesiog yra taip, o ne kitaip. Todėl neverta ieškoti išeities ten, kur jos nėra, neverta prašyti pagalbos ar paramos, reikia tiesiog palaukti. Tikėtina, kad atsiras nesutarimų su antrąja puse. Pirmiausia – dėl jūsų neveiklumo, vėliau – dėl bendrų dokumentų tvarkymo. Jokie priekaištai ar pasiaiškinimai situacijos nepakeis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Konfliktai. Neabejokite savimi net ir tada, kai sulaukiate priekaištų ir kritikos. Dabar nėra palankus laikas bendrauti, megzti santykius. Tikėtina, kad teks spręsti įsisenėjusius konfliktus ir nesusipratimus. Tai reikia daryti tariantis, o ne įsakinėjant. Visa kita – kaip visada: su laimėjimais, žibėjimais ir gėlėmis. Laukia naujos knygos, įdomūs filmai ir subtilios vakarienės.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dosnumas. Kuo daugiau duodate, tuo daugiau reikalauja. Todėl viską gerai pasverkite, nešvaistykite to, kas brangu jums ir nebūtina kitiems. Turite matyti savo gyvenimo viziją ir eiti pirmyn. Aplinkinių gerovė labai priklauso nuo jūsų nuotaikos ir padėties. Viskas, be ko galite išsiversti, turi būti nustumta į šalį. Savo energiją skirkite naujiems sumanymams.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kelias. Savaitė sėkmingiausia tiems, kas keliauja pajūriu, žvelgia nuo kalvotų šlaitų. Tie, kas atitrūksta nuo kasdienybės, pakeičia gyvenimą iš esmės bent keletui dienų. Kita vertus, tai sukelia įtampą asmeniniuose santykiuose, imama komentuoti tai, apie ką geriau patylėti. Svarbiausia išlikti pakantiems, pasimokyti iš susidariusių situacijų ir neskubėti teisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.