Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 23 d.

Tai aktyvus metas, palankesnis energingoms moterims bei asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą. Būkite šiandien atsargesni su pinigais. Netinka tvarkyti svarbių reikalų ar pradėti naujų darbų. Nepalanku ir nuobodžiauti, dirbti nuobodžių, sunkių darbų.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2016, 12:02 AM, atnaujinta May 24, 2017, 3:13 PM

Šiandien verta gyventi pagal įkvėpimą, daugiau dėmesio skiriant atsipalaidavimui, pramogavimui. Palankūs romantiški pasimatymai. Gali megztis audringi romanai, kurie bus kupini aistros, bet vargu ar ilgai išsilaikys...

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofa; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitoks metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis, kėdė, jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas jums nereikalinga; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovojant su priešais; jei indas sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus kelionėms, tinkamas darbo reikalams tvarkyti, ilgalaikiams susitarimams; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Tinkama diena susitikimams su žmonėmis iš toli. Tiesa, saugokite autoritetą – neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus, pakirs vadovybės pasitikėjimą jumis.

Jautis (04 21–05 20). Sudėtingas laikas. Neleiskite sau veltis į ginčus, mokėkite nereaguoti į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado. Didesnė traumų tikimybė. Tinkamas tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus. Beje, gresia romantiškas nuotykis...

Dvyniai (05 21–06 21). Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite pasekmes. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais – vargu ar sutarsite svarbiu klausimu.

Vėžys (06 22–07 22). Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo bei atsargumo. Tad venkite ginčų su kolegomis, šefu bei savo pavaldiniais. Nerizikuokite prie vairo. Gali greičiau gesti darbo technika, tikėtinos ir gamybinės traumos. Patartina apsilankyti pas gydytoją.

Liūtas (07 23–08 22). Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos dalykiniuose reikaluose ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Tik neskubėkite daryti išvadų, kaip ir reikšti savo nuomonės, įsitikinimų – perlenksite lazdą. Nesivelkite į jokias avantiūras, net dėl kilnaus reikalo.

Mergelė (08 23–09 22). Klystate, jei manote, jog pagaliau viskas aišku ir jūs žinote išeitį. Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeimos reikalus. Venkite smalsių žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunkiai visur spėsite, vis dėlto šiandien nereikėtų rizikuoti, nervintis, pykti. Pagaliau juk viskas praeina. Tad nepraraskite blaivios nuovokos iš susijaudinimo. Ir venkite žadėti ir išlaidauti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti, įsipareigoti, ypač dėl pinigų, turto. Santykių aiškinimasis su antrąja puse meilės aistros neįžiebs.

Šaulys (11 23–12 21). Neblogas laikas pokalbiui su jums svarbiu asmeniu. Kad ir kuo užsiimsite, neperlenkite lazdos – galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Stenkitės išgirsti aplinkinių, o ypač sutuoktinio pretenzijas. Būkite švelnesni, atlaidesni savo vaikams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų spaudžiami. Tai netinkamas metas svarbiems sprendimams priimti. Venkite dabar įsivelti į ginčus – galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė.

Vandenis (01 20–02 18). Galite išvysti tai, kas anksčiau nuo jūsų buvo paslėpta. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Beje, laukia džiugūs netikėtumai.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu esate linkę save apgaudinėti – tad jokių impulsyvių sprendimų, kitaip patys sau tapsite priešais. Ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite savo užduotis – jūsų kompetencija gali būti patikrinta. Tai neblogas laikas pokalbiams su vadovybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.