Skirma Liepienė: jums gali pasakyti, kad virstate rykliu

Ką atpūs besibaigiančio pavasario vėjai? Gal naują meilę, gal pinigus, o gal tik viską sujauks? Jūsų dėmesiui - astrologės Skirmos Liepienės prognozės gegužės 24–30 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 24, 2016, 3:15 PM, atnaujinta May 24, 2017, 10:25 AM

Avinas (03 21–04 19)

Atkreipkite dėmesį į tai, ką geriate, valgote, ir nepiktnaudžiaukite kava. Gera kava – dievų gėrimas, prasta – chaoso alsavimas. Tegul bus harmonija ir niekas jums negadins nuotaikos, niekas nevers skubėti, daryti nemalonių sprendimų.

O kai viskas eisis lėtu tempu, spėsite ne tik pasidžiaugti draugais, savo laimėjimais, bet ir rasite laiko maloniems dalykams.

Jautis (04 20–05 20)

Viską sudėti į dėžes, surašyti, kas ir kur, ir persiųsti į ateitį. Nes laiko dabar paprastai namų tvarkai nebelieka. Darbai veja darbus, reikia pasimatyti, susitikti, pakalbėti apie svarbius reikalus.

Pirmiausia įsipareigojimai, sutartys, o tik paskui tvarkymasis, ruošimasis ir pramogos. Namiškiai nebus patenkinti tokia jūsų nuostata, bet neturės pasirinkimo. Balse atsiranda viena kita griežtesnė gaida, bet tai laikina.

Dvyniai (05 21–06 20)

Net jei kas nors ir šnabžda, kad viskas gerai, kad esate mylimi, gerbiami ir lepinami, jūs juk jaučiate, kad kažko trūksta. Niekada neprisipažinsite, kad trūksta labai paprastų, kasdienių stebuklų: gardžių ledų prie marių, netikėtų susitikimų ar tiesiog slaptų namų, kur galima nuklysti.

Tokios mintys aplanko, bet pasistenkite jas nuvyti ir gyventi dabartimi ir tuo, ką turite.

Vėžys (06 21–07 22)

Jei neprisimenate draugų vaikų vardų, gimtadienių, bet puikiai atliekate savo darbą, nebūsite mylimi, bet gerbiami už tai, ką darote. Tai nėra gerų darbų, labdaros ar romantikos savaitė. Viskas daug konkrečiau, aiškiau ir neginčijama.

Jums gali pasakyti, kad virstate rykliu. Nuraminkite, kad ne pačiu plėšriausiu. Bet auksine žuvele, pildančia norus, taip pat nebūsite.

Liūtas (07 23–08 22)

Visų gyvenime yra išplėštų ir pamestų praeities puslapių. Ir pavasarinis vėjas iš kažkur tuos pamestus, gal užslėptus praeities lapus gali atpūsti. Todėl gerai suregzkite pasiteisinimo planą.

Tai nebus malonu ar labai lengva. Bet nepamirškite, kad ir kiti turi nusivylimų ir pralaimėjimų. Vienintelis patarimas: ginčydamiesi nesistenkite įžeisti, priminti senų nuodėmių antrajai pusei.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei nerandate draugų, kurie jus suprastų, keliaukite į Rytus. Dabar toks laikas, kai nesinori jokių drastiškų sprendimų, atsakomybės, kai sekasi viskas. Ir bet koks priešinimasis ar bandymas atimti margą kilimą iš po kojų sukelia nepasitenkinimą.

Bet sprendžiama lengvai, nesureikšminant nei tų žmonių, kurie taip daro, nei jų pažįstamų. Tiksliau sakant – gali net negąsdinti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ne visada pasiseka užlipti ant aukščiausio laiptelio. Bet jei mokate švęsti, priimkite pralaimėjimą kaip pergalę. Laikui bėgant paaiškės, kad viskas susiklostė būtent taip, kaip ir turėjo. Kad nuo viršūnės kas nors nukris ir atsilaisvins trokštama vieta.

Ieškantiems tik paprasto darbo ar mažos trobelės pamiškėje viskas pildysis: prastai mokamas darbas ir pigus būstas atsiras. Todėl norėkite daugiau.

Skorpionas (10 23–11 21)

Triukšminga ir nelabai tvarkinga. Bet juk patys to norėjote, neprieštaravote. Permainos namie tikrai į gerąją pusę: daugiau šilumos, daugiau bendrų interesų. Jau penktadienį suplanuokite taip, kad galėtumėte pabaigti darbus anksčiau ir savaitgalį praleisti ne tik su namiškiais, bet ir su senais draugais.

Pavasario palydėtuvės gali užsitęsti, tačiau būtų labai šaunu, jei šį kartą nevadovautumėte nei draugams, nei pavasariui. Šis savaitgalis suteiks tikrai naujų potyrių.

Šaulys (11 22–12 21)

Ieškokite variantų dabar, neatidėliokite kitiems metams, nesitikėkite, kad kada nors bus geriau, kad dabar tereikia išlaukti. Laukimas nepadės, reikia imtis esminių priemonių. Kartais jos nemalonios, bet būtinos.

Vaikų problemas nustumkite tolyn, spręskite savąsias. Viską dar galima sutvarkyti, sudygsniuoti ir sulopyti, bet reikia veikti tuojau pat, kol dar niekas nepradėjo naršyti po jūsų prisiminimus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kuponas masažui – dovana, šokoladukas – dovana, o dvigubai ilgesnė darbo diena vasarą – bausmė, kad ir kas ką sakytų. Išmokite atskirti tai, kas tikra, o kas ne. Išmokite pasakyti „ne“, kai to tikrai reikia. O norinčių jums padovanoti atsiras tikrai ir greičiausiai tai nutiks ketvirtadienį.

Kad ir kokio dydžio gyvenimo malonumai jūsų lauktų, nepamirškite, jog komplimentai būna ir su paslėpta potekste.

Vandenis (01 20–02 18)

Neįmanoma visko pasiekti, paimti vienu grybšniu. Reikia labiau pasistengti. Ir jei nukreipiate energiją viena linkme, kitoje pusėje lieka tušti plotai. O juose – nepadaryti darbai, neįvykdyti įsipareigojimai. Ir didelis nepasitenkinimas situacija.

Bandykite pirmiausia atlikti tai, kas svarbu, o tik po to tai, kas malonu. Kad ir kokie užsiėmę būtumėte, raskite laiko puodeliui arbatos su draugais.

Žuvys (02 19–03 20)

Nereikia laukti, kol mažos smulkmenos virs didelėmis problemomis. Tas mažas smulkmenas paprasčiausiai sušluokite, atverkite langus ir pravėdinkite namus. Ir viskas, nieko daugiau.

Rimti planai savaitei, bet jie grius, nesipildys, persikels diena iš dienos. Todėl savaitgalis nebus itin malonus, nes reikės baigti tai, kas seniai pradėta, atidėta ar net užmiršta. Tik nepamirškite pasidžiaugti tuo, kas daugiausia sukelia šurmulio namie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.