Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 27 d.

Lengvumo bei malonių netikėtumų metas. Būsime išradingi, netrūks noro kai ką keisti, imtis nauja, tačiau gali stigti praktinės nuovokos, sugebėjimo ne tik kalbėti, bet ir daryti. O štai ką nors atgyvenusio sugriauti, sunaikinti sumanumo pakaks. Ir geriausia, kuo šiandien galima užsiimti, tai ką nors perdaryti, pertvarkyti. Beje, iš esmės teisingai nujausite perspektyvas, tad tiks kurti planus, projektus.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 24, 2017, 3:12 AM

O štai jei teks tartis, derėtis, keistis informacija, turite būti pasiruošę, kad galite susidurti su painiava, kad tikėtinas nesusikalbėjimas... Pasistenkite bendraudami aiškiai ir konkrečiai reikšti mintis, tikrinkite, ar aplinkiniai jus teisingai supranta. Tinka tvirtinti tik gerai parengtus dokumentus, sandorius.

Vis dėlto diena palanki bendrauti, keistis informacija, ypač konfidencialia, megzti pažintis – tiek dalykines, tiek draugiškas ar romantiškas. Patartini didesni fiziniai krūviai – gerai daugiau sportuoti. Kita vertus, bus didesnė traumų (ypač galvos) tikimybė – stigs koordinacijos...

Nepalanku vykti į tolimas keliones. Būkite saikingesni ir vairuodami savo transporto priemonę – reakcija šiandien bus nors ir staigi, bet neteisinga. Atsargiai elkitės ir su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Tinkamas laikas kirptis plaukus, nagus, palankios pirtys.

Šiandien 16 val. 52 min. Marsas, judėdamas atatupstas, grįš į Skorpiono ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 3 d. Tinkamas laikas seniai planuotoms permainoms įgyvendinti. Pakaks ryžto, valios, tvirtumo. Antra vertus, taps aktyvesni asmenys, įpratę kitus išnaudoti tiek morališkai, emociškai, tiek ekonomiškai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė tvarkant meilės ir dalykinius reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: laukia smagus savaitgalis, puikiai tinkamas ir bendrauti, švęsti, ir kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Permainingas metas, kai būtina atida. Nors diena žada džiugių ir naudingų susitikimų, gerų naujienų, tačiau rizikuoti nederėtų. Palankiausia imtis atidėtų, pamirštų dalykų – gilinkitės į praeitį. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė (ypač vakare).

Jautis (04 21–05 20). Nors pakaks šeimyninių rūpesčių, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Stenkitės pasinaudoti palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas pokalbiui su šefu.

Dvyniai (05 21–06 21). Palankus metas, tinkamas susitikimams su užsieniečiais, bendrauti su įtakingais asmenimis. Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai didės, jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės (ne tik dalykinės) pasiūlymų.

Vėžys (06 22–07 22). Nepraleiskite šiandien atsiveriančių gerų progų – nepasitikėjimas likimu, įtarumas kenks... Tad pamirškite nerimą, negeras nuojautas ir kasdienius rūpesčius. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Galima netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Liūtas (07 23–08 22). Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir, beje, neatsisakykite paviešėti – tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenei, svečiams priimti. Sutuoktinio nuoširdumas, aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų bei optimizmo.

Mergelė (08 23–09 22). Problemų daugoka, tad nesistenkite šiuo metu visko aprėpti. Neskubinkite įvykių – savo rūpesčius atidėkite neribotam laikui (geriausia). Vakare kvieskitės svečių – senų draugų vizitas taps džiugiu ir naudingu šeimos gyvenimo įvykiu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį – tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia džiugios permainos, sėkmė ir dalykinėje, ir jausmų sferoje, malonios vaikų suruoštos staigmenos.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisų, tačiau laimėjimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti savaitės pradžiai. Ir pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Šaulys (11 23–12 21). Atsitiktinumas atneš laimę... Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Tai puiki proga su partneriu pakalbėti apie meilę, šeimą – galėsite išsiaiškinti, kokių klaidų darote bendraudami.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Susitikimai, pokalbiai bei veiksmai bus naudingi, o įgyta patirtis ilgam vertinga. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti draugams, artimiesiems, mylimam žmogui.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidesni savo pojūčiams, poreikiams bei aplinkinių patarimams, komplimentams – tai padės išvysti neatrastąją, išskirtinę savo asmenybės dalį. Ši diena Vandeniams siejama su asmeninės charizmos atsivėrimu. Jūsų laukai ne viena pergalė, ne viena džiugi akimirka, tiesa, jei bendraujant pakaks supratingumo, tolerancijos, diplomatiškumo. (Ypač vakare nederėtų aiškintis santykių su antrąja puse.)

Žuvys (02 19–03 20). Pradėkite savaitgalį šiandien! Tai nepaprastų sutikimų, subtilių pokalbių diena, romantiškų fantazijų metas... Aktyviai veiklai netinkamas laikas: šiandien labiau reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – užmarštyje kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pojūtis. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su pinigais, verslu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.