Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 30 d.

Pirmadienis palankesnis iki 15 val. 32 min., kai reikėtų spėti imtis svarbesnių darbų. Diena bus palanki ką nors perdaryti, kai ko atsisakyti dėl ko nors naujo. Tiesa, pačius svarbiausius reikalus, ypatingus susitikimus, reikšmingus susitarimus, sandorius geriausia būtų atidėti rytdienai.

Pačius svarbiausius reikalus, ypatingus susitikimus, reikšmingus susitarimus, sandorius geriausia būtų atidėti rytdienai.<br>123rf nuotr.
Pačius svarbiausius reikalus, ypatingus susitikimus, reikšmingus susitarimus, sandorius geriausia būtų atidėti rytdienai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 23, 2017, 7:32 PM

Tai bus itin aktyvus metas, kai aplanko praregėjimas ir akimirksniu tampa viskas aišku. Tinka priiminėti žaibiškus sprendimus, veikti ekspromtu. Palanku dirbti su nauja informacija, ko nors mokytis. Gerai tvarkyti namus, taip pat priiminėti svečius.

Šiandien būkite linksmi, pokštaukite, džiaukitės, linksminkitės. Prisiminkite vaikystę, susitikite su senus draugus. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams. Gera diena meilei, romantiškiems pasimatymams.

Tiesa, laikas po 15 val. 32 min. kiek įtemptas, net pavojingas, kai išaugs traumų, avarijų tikimybė. Būkite atidesni kelyje, labiau pasisaugokite sukčių, vagių.

Sapnus iš sekmadienio į pirmadienį reikėtų vertinti atsargiai. Painūs, košmariški sapnai tušti, tačiau, jei jie buvo ryškūs ir iškart po sapno atsibudote, tuomet jie pranašiški. Jei sapnavote katastrofą, regėjote sprogimus – geriausia atidėti būsimą kelionę ar svarbaus sprendimo priėmimą. Jei buvo sunku vaikščioti, vos kojas pavilkote – laukia problemos darbe. Gerai buvo skaidyti – geros permainos tarnyboje, matyti žaidžiančius vaikus – geros permainos namuose, santykiuose su giminaičiais. Puiku buvo regėti grybus – turtas, sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, vaisius, uogas valgyti – šaunios pažintys.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – vienatvė, liūdesys, sagą pamesti – liga, netyčia sulyti – apsaugos praradimas, raktą pamesti ar sulaužyti – finansiniai nuostoliai, artimo žmogaus netektis; juoda, mėlyna spalvos.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei jums pokštą kas iškrėstų – sėkmė, jei aukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; ryškios, šiltos spalvos.

Žvilgsnis į priekį: antradieniui planuokite itin svarbius reikalus, naujų darbų pradžią; palankūs melsvi, sidabriniai tonai, vengtinos spalvos – geltona, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Prisiminkite, kiek džiaugsmo esate patyrę, – tai įkvėps! Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti net rytdienai. O šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien rasite naują būdą atsibodusioms problemoms spręsti. Ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gerą. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite kantresni – šiuo metu greitų pokyčių tikėtis nereikėtų. Būtini kompromisai.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas metas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas tvirtinti sutartis su užsieniečiais. Palanku pasirodyti viešumoje.

Liūtas (07 23–08 22). Ne viskas klostysis, kaip norėtųsi. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai. Bus tinkamas laikas tvarkyti mokesčių reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų nuotaika puiki, ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien svarbu prisiminti pakantumą, atlaidumą, toleranciją bei geras manieras, ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti teisinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės užvilkintų nemalonių darbų. Bus tinkamas metas ir pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik bus svarbu neužsispirti ir be reikalo neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių.

Skorpionas (10 24–11 22). Palanki diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite sėkme. Atidžiau įsiklausykite į partnerių bei sutuoktinio pageidavimus ir draugų patarimus. Labiau pasaugokite vaikus nuo pavakarės.

Šaulys (11 23–12 21). Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose. Vis dėlto diena jums palanki, ir kai kas gero įvyks sprendžiant jums opų klausimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Galima imtis naujų ilgalaikių darbų.

Vandenis (01 20–02 18). Geras laikas sandoriams, piniginiams ir turtiniams reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Ir nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės ar verslo – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jums bus kur kas lengviau patenkinti savo bei šeimos poreikius.

Žuvys (02 19–03 20). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus. Svarbių finansinių sprendimų priėmimą geriau atidėti rytdienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.