Palmira perspėja – tai karminis laikas, teks grąžinti skolas

Nors prasidėjo palankesnis metas, neskubėkite pasinerti į dalykinių reikalų šurmulį, juolab imtis ko nors nauja. Tai pasyvi diena. Pabūkite vieni su savo mintimis, jausmais, atsikvėpkite – nevarginkite savęs bendravimu ar sudėtingų reikalų tvarkymu.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 22, 2017, 7:29 PM

Šiandien problemos spręsis savaime, be ypatingų pastangų, jei imsitės to, kas anksčiau nepavyko, ko nespėjote ar ką pamiršote. Diena netinkama naujų darbų pradžiai – palanku tik imtis ką nors atnaujinti. Tad koncentruokite savo pastangas į tai, kas buvo, kas praeita.

Stenkitės susitaikyti su artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašyti.

Tai tam tikrų vertybių, susijusių su jūsų jausmais, prisirišimu, patikrinimo laikas. Dabar teks kritiškai įvertinti buvusį meilės pasirinkimą, suvokti padarytas klaidas, neįvykdytus įsipareigojimus. Deja, tai karminis laikas, kai tenka grąžinti skolas savo partneriams, asmenims, kuriuos mylite ar mylėjote ir buvote nuvylę.

Tai metas, kai reikia stengtis kuo daugiau duoti savo artimiesiems, šeimai, tiems, kuriuos mylite. Na, o jei šiandien kas nors dings, ką nors pamesite ar būsite apvogti, labai nesielvartaukite – viso labo tokiu nemaloniu būdu tik sumokėjote karminę skolą.

Diena nepalanki piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, pinigams investuoti, bet kokioms sutartims pasirašyti. Taip pat negerai šiandien pyktis, ką nors barti, įžeidinėti. Senovės persai manė, kad šiandien itin blogai yra apgaudinėti savo sutuoktinį.

Gera diena lankyti kapus, melstis už mirusiuosius, sudaryti šeimos genealogijos medį.

Šiandien palanku pradėti sportuoti, mokytis rytų kovos menų. Palanku pirkti sidabrą ar amuletus – totemus iš sidabro.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pasimetusį šunį, pas jus atėjusį, jei savas šuo staugtų, trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus imtis remonto ar kitokių svarbių darbų namuose; patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Smagiausiai jausitės savo namuose – ar galite sau leisti bent dieną niekur neiti ir savo laiką skirti vien namams, artimiesiems, ypač mamai? Ryškiai suvoksite problemas, susijusias su šeima, namais, – tik nepradėkite dramatizuoti. Iki rudens rasite išeitį – viskas išsispręs.

Jautis (04 21–05 21). Jums reikalingas atsakas? Jis – jūsų praeityje. Tad labiau pasigilinkite į tai, kas buvo. Ieškokite savo klaidų, siekite jas atitaisyti – tai tas retas laikas, kai atsiveria vartai į praeitį ir mes galime ją koreguoti.

Dvyniai (05 21–06 22). Nurimkite – bus svarbu kontroliuoti emocijas. Netvarkykite finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų – patirsite nusivylimą nuostolių. Labiau tvardykitės bendraudami su sutuoktiniu – ne laikas išsilieti dėl patirtų nesėkmių. Tai labai pakenks jūsų santykiams ateityje.

Vėžys (06 22–07 22). Jausitės stiprūs, daug galintys, ir taip bus iš tiesų, jei paisysite šeimos valios. Labiau saugokite savo reputaciją – netikęs pasakymas, neapgalvotas veiksmas, ir kils skandalas, pakenksiantis jūsų vardui, įtakai visuomenėje.

Liūtas (07 22–08 23). Labiau įsiklausykite į nuojautas, nepraleiskite pro ausis ir aplinkinių įspėjimo, patarimo. Gali iškilti ar atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, būti pagarsėta kompromituojanti informacija iš jūsų praeities, paaštrėti chroniška liga. Geriau atidėti rytdienai svarbius susitikimus ir darbus.

Mergelė (08 23–09 23). Laukia permainos tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, geru draugu. Kad jos taptų tikrai naudingos, būkite lankstesni ir pakantesni.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepersistenkite gerindami situaciją, mokėkite laiku sustoti. Itin atidūs būkite savo veikloje – šios dienos klaidos gali pakenkti jūsų karjerai. Intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu – venkite ginčų, nepasiduokite provokacijoms.

Skorpionas (10 23–11 23). Pavojingas laikas, nes sunkiai suvoksite, ką darote negerai, ką netikusio kalbate, kas meluoja ar apgaudinėja. Venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į kitų problemas. Galimi nemalonumai per žmones iš toli.

Šaulys (11 23–12 22). Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, net jei jausitės įskaudinti, pažeminti. Neapykanta padarys jus dar labiau pažeidžiamus. Šiandien svarbu visiems atleisti ir labiau pagelbėti artimiesiems, sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – dabar sunkiai suvoksite, kas gerai, o kas blogai. Kita vertus, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atvaizdą. Būtų puiku, jei kuo daugiau laiko galėtumėte skirti savo antrajai pusei.

Vandenis (01 21–02 20). Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami. Labiau pasaugokite sveikatą. Mažiau dėmesio kreipkite smulkmenoms – jos neturi užvaldyti jūsų proto ir gadinti geros nuotaikos.

Žuvys (02 20–03 21). Galite susižavėti avantiūra, deja, šiandien nieko doro iš to neišeis – netinka rizikuoti nei tvarkant reikalus, nei asmeninių santykių srityje. Kai kam galimas susitikimas su asmeniu iš praeities, kadaise mylėtu, tik neskubėkite atnaujinti santykių, jei šiuo metu nesate laisvi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.