Astrologė Skirma Liepienė: braškių vakarėliai, braškių dienos

Trumpam pabėgusi vasara sugrįžo – su šiluma ir kvepiančiomis braškėmis. Ar tai reiškia, kad darbai stumiami į šalį ir prasideda šventės? Kai kuriems Zodiako ženklams – gal ir taip. Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės prognozes birželio 14–20 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2016, 4:26 PM, atnaujinta May 21, 2017, 6:20 PM

Avinas (03 21–04 19)

Mokymasis, naujos informacijos rinkimas tiesiog traukte įtraukia. Imatės organizuoti seminarus, paskaitas ar tiesiog draugų pasisėdėjimus. Jums reikia ko nors, kas atitrauktų mintis nuo vaikų, namų ir kitų svarbių, bet skausmingų temų. Norite paaukoti savo laiką, mylimus žmones, darbą vien tam, kad kam nors būtų geriau. Bet kartais visatai nereikia jūsų aukų – ji turi savo planą.

Jautis (04 20–05 20)

Komforto tema labai glaudžiai susijusi su finansine gerove ir perspektyvomis. Tai ne tik naminių pokalbių, bet ir didžiųjų konfliktų priežastis. Dabar nereikėtų stengtis ko nors keisti – ateis laikas, aplinkybės pačios susiklostys palankiai. Trumpos vasariškos išvykos dar sutrumpėja, vis mažiau laiko lieka pabūti dviese. Norint visada galima rasti laiko meilei, pramogoms ar romantiškai vakarienei.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nors pirmadienį švysteli mintis, kad viskas dabar gali susitvarkyti, trečiadienio popietę ji jus palieka. Labai tikėtina, kad gyvenimas sudėtingas ne tik dėl vaikų ar partnerio. Darbo santykiai įtempti, daugybė klaidų, taisymų ir atsakomybės, kurios niekas neprisiima. Kai emocinė būsena tokia, labai sunku kurti, jaustis laimingam ir ką nors planuoti. Dar kelios dienos, ir savaitgalį bus lengviau.

Vėžys (06 21–07 22)

Braškių vakarėliai, braškių dienos – viskas pakvimpa saldžiosiomis uogomis. Vieniems tai proga pasimatyti su draugais, kitiems – pasislėpti nuo visų virtuvėje. Darbai juda stabiliai, kartais geriau, kartais prasčiau, bet juda. Tačiau didelių perspektyvų ir postūmių nematyti. Artėja akimirka, kai reikės daryti sprendimus. Gal ne dabar, ne šią savaitę, bet minčių kyla visokių. Laiko draugams mažėja, daugiau dėmesio reikia šeimos reikalams.

Liūtas (07 23–08 22)

Svarbiausia – pasitikėjimas savimi, bet jo pradeda trūkti. Priežastys labai paprastos: trūksta dėmesio, vaikų išdaigos kainuoja, o galimybių rizikuoti nebelieka. Gyvenimas tampa nuobodus. Tai – savaitės pradžia. Artėjant savaitgaliui situacija keičiasi, nes atsiranda, kas sugalvoja naujų pramogų, pakviečia jus ir jūs galite sublizgėti. Bet jei niekas nieko neorganizuos, teks patiems imtis iniciatyvos. Tačiau tik ten, kur situaciją valdote jūs.

Mergelė (08 23–09 22)

Kad ir kaip stengtumėtės išlaikyti gyvenimą toje pačioje vietoje, mintys kaip bitės pievoje zuja, neša medų. Ir jūs turite judėti pirmyn, nes koriai pilni idėjų, minčių, kurias reikia įgyvendinti. Yra tikimybė, kad prisitrins koks nors tranas ir teks ne tik sau, bet ir kitiems šį tą atiduoti. Tačiau vis tiek viskas bus puiku, beveik tobula ir su geromis perspektyvomis. Meilės srityje kaip visada: pasimatymus organizuojate patys.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Vienus jūs stebinate, kitiems keliate siaubą. Beveik kaip nerealieji. Nes lengvabūdiškai žiūrite į savo, kaip tėvų, pareigas, net nesvarstydami susikraunate mantą ir vykstate atostogauti ar pramogauti. Surandate tūkstantį priežasčių, kad pakeistumėte savo vadovybės planus. Dabar tikrai nesudarote patikimo žmogaus įvaizdžio. Taip, gali nukentėti jūsų pajamos, pareigos. Bet ar tai jus dabar gali sustabdyti? Greičiausiai ne.

Skorpionas (10 23–11 21)

Dėmesį mylimam žmogui galima parodyti smulkmenomis, visai nebūtinos dovanos ar krepšeliai, pilni trešnių. Bet dovanomis kur kas lengviau. O dėmesio reikia ne tik jūsų mylimiesiems, bet ir jums. Jei nesulauksite, išsireikalausite. Impulsyvumas, kantrybės trūkumas, kai kada net šiurkštumas ir visuomenės normų neatitinkantis elgesys. Vaizdelis nekoks. Nemalonios temos negvildenamos, nukeliamos tolyn.

Šaulys (11 22–12 21)

Planai, kurių neįmanoma įgyvendinti. Daugybė darbų, kuriuos ir vėl reikia kartoti (beveik kaip vejos pjovimas). Situacijos užaštrėja, keičiasi, tačiau pernelyg nenutolsta nuo pradinio taško. Vienais atvejais daug gražių, įdomių akimirkų. Kitais – susierzinimas, nepasitikėjimas ne tik svetimais, bet ir savais. Labai sunku priimti lygiaverčius santykius, tačiau kitas žmogus būtinas, kad suteiktų pasitikėjimo savimi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Darbai yra tik tam, kad dirbtumėte, užsidirbtumėte ir galėtumėte turėti lėšų savo tikslams įgyvendinti. Tai tik priemonė, o ne gyvenimo tikslas. O kartais jūs tai pamirštate. Labai tikėtina, kad jūsų darbus šiuo metu jaukia šeimyniškiai: vienų darbe vaikai trinasi, kiti priversti paankstinti atostogas, o kai kam tenka trumpinti darbo dieną. Tačiau visada yra atsvara – džiaugsmas, kad gali padėti ir būti reikalingas.

Vandenis (01 20–02 18)

Naktys vis dar trumpėja, bet dienomis menkai ką daugiau nuveikiate: atsiranda pramogų, parodų, spektaklių ir išvykų į užmiestį. Reikia pasinaudoti vasaros teikiamais malonumais, suverti žemuoges ant smilgų, debesis paganyti. Kita savaitė pajudins visai kitus vėjus ir laisvo laiko sumažės. Nedideli nesutarimai darbe, antrosios pusės nenoras prisidėti prie laisvo gyvenimo nesujauks sėkmingo periodo.

Žuvys (02 19–03 20)

Pastaruoju metu atrodo, kad visi iš jūsų reikalauja kur kas daugiau, nei jūs galite ar norite. Gali būti, tačiau pripažinkite, kad savas pareigas arba apleidote, arba iš viso jas ignoravote. O tai negalėjo tęstis amžinai. Bet į savaitės pabaigą situacija gerėja, randate kompromisų, perskirstomi darbai, pareigos ir jūs jaučiatės laimėję. Tegul taip ir bus, juo labiau kad yra darbų, kuriuos turite atlikti kuo greičiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.