Skirma Liepienė: labai gaila, bet ši savaitė žada staigmenų

Daugiau dėmesio skirkite žmonėms, kurie yra šalia, pasidomėkite, kuo jie gyvena ir ko nori. Tokie pagrindiniai astrologės Skirmos Liepienės patarimai šiai savaitei. Tačiau kai kuriems Zodiako ženklams teks nerimo dozė, mat savaitė žada staigmenų, ir jos nebus iš maloniausių.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 21, 2016, 4:55 PM, atnaujinta May 21, 2017, 2:13 AM

Avinas (03 21–04 19)

Namų, vaikų tema šią savaitę itin ryški. Vieniems tai namų pertvarkymas, ruošimasis trumpiausios nakties linksmybėms, kitiems – vaikų atostogos ir išdaigos. Tačiau viskas turės žaismingumo atspalvį, bus lengvai išsprendžiama.

Ilgasis savaitgalis gali virsti ne tik laisvu, bet ir kupinu pareigų šeimai. Pakeisti jūs nieko negalite, tai lemia aplinkybės, tačiau būkite pasiruošę.

Jautis (04 20–05 20)

Noras nustebinti aplinkinius pradeda prasilenkti su sveiku protu.

Užvaldo keistai didelės idėjos, bandymai pakeisti pasaulį, visiems piršti savo pažiūras ir įsitikinimus. Jei nesugebėsite pažaboti savo ambicijų, įsivelsite į labai didelius nemalonumus.

Nekreipkite dėmesio į tuos, kurie gyvena, valgo ar miega kitaip. Švęskite savas šventes, linksminkitės, pjaukite žolę, merkite gėles ir rūpinkitės namais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Arba teks vaikščioti vandeniu, arba skęsti. Turite padaryti beveik neįmanomus dalykus, susikoncentruoti į vieną vienintelį siekį ir eiti link jo. Visa tai pareikalauja labai daug sveikatos, emocijų ir laiko.

Vainikams plukdyti gali pritrūkti kompanijos, nes kas išvažiuos į pajūrį, kas prie ežero uodus šers, o jums teks likti ten, kur esate. Kelios laisvos dienos leis atsikvėpti nuo pašėlusio ritmo.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai gaila, bet ši savaitė žada staigmenų. Ir greičiausiai jos nebus labai malonios. Tikėtina, kad patys esate kalti. Jūsų noras pataikauti savo silpnybėms baigiasi keistomis situacijomis.

Vieniems tai bus pernelyg didelės išlaidos pramogoms ir komfortui, kiti pinigus išmėtys smulkmenoms, o tretiems gyvenimą sujauks moteris. Nedarykite nieko, dėl ko vėliau gali būti gėda ir nesmagu.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei neturite Jono, gali pasirodyti, kad šventės praeina pro šalį. Nenusiminkite, nes po poros dienų bus Žvejų diena ir tada bus galima vėl švęsti. Labai tikėtina, kad tiems, kurie planuoja tolimas keliones, ypač poilsines, ne itin gerai klosis.

Bet čia jau viskas priklausys nuo jūsų išlepimo ar sugebėjimo prisitaikyti. O tiems, kurie laukia sėkmės ir meilės didelės, teks po papartynus pabraidyti, gal ką nors ras.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors laikas sėkmingas, darbingas ir su perspektyvomis, visata vis mesteli kokį nors akmenėlį į jūsų daržą. Rinkti nelabai yra laiko ir noro, tačiau tie maži nesusipratimai, praradimai ar ginčai verčia sunerimti.

Ir jei švęsite Rasos šventę, greičiausiai ieškosite stebuklingų žolynų, kurie panaikins visus nužiūrėjimus ir užkeikimus. Pasirodo, kad nieko nauja kaip ir nenutinka, tik sutrinka normalus darbo ritmas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nesiknaisiokite po senus sandėliukus, nesidairykite atgal važiuodami. Gyvenimas visada yra priekyje, viskas, kas buvo, jau buvo ir nepasikartos. Ir tai reikia suprasti, kurti naujas tradicijas, ieškoti naujų gražių vietovių ar naujų skonių.

Dažniau paklauskite, ko nori tie, kurie gyvena kartu su jumis. Gal jų norai sutampa arba suderinami su jūsiškiais? Gyvenimas gali būti kur kas spalvingesnis, kai praeitį paliekate praeityje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Finansiniams reikalams spręsti reikia pastangų. Ar tos pastangos duos vaisių, priklausys ne tik nuo jūsų pačių, bet ir nuo žmonių, kurie įtraukti į šią sritį. Mažai tikėtina, jog įvyks kokių nors stebuklų ir jūsų gyvenimas pasikeis vien todėl, kad naktys pradėjo ilgėti.

Tolimos kelionės dėliojasi pagal pirminį planą, tačiau kainuoja daugiau, o komforto sulaukiate mažiau. Tačiau viską atpirks švieži aštuonkojai ar puikios šukutės.

Šaulys (11 22–12 21)

Trumpiausia vasaros naktis gali prailgti, jei didelį laužą kas nors sukurs netoliese. Pasirūpinkite namų saugumu, taip pat nežaiskite svetimais pinigais. Tiems, kurie atostogauja, viskas paprasčiau – pasiginčijo, įrodė savo tiesą ir su šiaurietiškojo ėjimo lazdomis nuėjo per parkelį.

Tie, kurie dirba, visą šurmulį turės iškęsti darbe ir vis tiek padaryti visus darbus. Didesnių nesusipratimų nebus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ginčai namuose pastaruoju metu nestebina nieko. Nesutarimai įsižiebia dėl menkiausios priežasties. Taip bus ir toliau, juo labiau kad atsiranda rimtesnių nesutarimų, kurių pagrindas – finansai, jūsų darbas bei paramos vaikams klausimas.

Tai, kas jums atrodo svarbu ir būtina, antrajai pusei atrodo kaip išlaidavimas ir lepinimas. Telieka išsiaiškinti, kas būtina, o kas ne. Tikėtinos įdomios išvykos su šeima.

Vandenis (01 20–02 18)

Debesys ir gera nuotaika dabar sunkiai suderinama. Todėl jei nelis ir vėjas vaikys debesis, viskas eisis gerai. Tačiau lietingomis dienomis nuotaika bus permaininga ir apniukusi.

Tik įsimylėjusiems ir radusiems paparčio žiedą viskas bus saulėta ir palanku. Tiems, kurie kraustosi ar dažnokai važiuoja į trumpas keliones, gyvenimas padovanos naujų pažinčių, kurios gali virsti ilgalaikiais ryšiais.

Žuvys (02 19–03 20)

Daugiau dėmesio skirkite žmonėms, kurie greta. Neskubėkite smerkti ar nutraukti santykių, išmokite vertinti nuoširdumą, net jei jums atrodo, kad jo nenusipelnėte.

Tokiame fone susipykę žmonės susitaiko, pasiguodžia, užglosto nesusipratimus. Padarykite tai ir jūs. O kad peržydės liepos, nusiminti neverta – bitės jau prinešė puikaus medaus. Kažkas pasibaigia, kad kažkas prasidėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip Ukrainai laimėti karą?