Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 5 d.

Antradienis – Mėnulio jaunaties metas, kai verta daugiau planuoti, svajoti, mąstyti apie ateitį nei užsiimti konkrečiais darbais. Bent jau persidirbti šiandien netinka – taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 19, 2017, 9:40 PM

Pamėginkite suprasti, kas jums svarbu, ko reikia, kas tinka, o kas ne. Būtent šiandien pajusite tai, ko jums iš tiesų reikia, kas sveika, o kas žalinga bei ko vertėtų vengti.

Kad ir kuo užsiimsite, dažniau vadovaukitės intuicija. Tokiu būdu jums pavyks sužinoti itin įdomių dalykų, susitikti su reikalingu ar tiesiog ypatingu žmogumi, rasti retos, slaptos informacijos, sužinoti ypatingų paslapčių, ypač susijusių su jūsų profesija. Įsidėmėkite išgirstus patarimus, pamokymus.

Antradienis, beje, nebus tinkamas nei šventėms, nei pramogavimui, nei romantiškiems pasimatymams.

Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus.

Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio.

Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštieną, kiaušinius. Pakelėje sutikti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė, greitai išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis. Jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga. Išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė. Rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė. Paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairį petį, moterims per dešinį, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21- 04 20). Būkite tarp savų, remkitės draugų pagalba. Kelionėms (ypač tolimoms) netinkamas laikas. Bus palankios viešnagės nebent pas artimuosius.

Jautis (04 20- 05 20). Daug nenorėkite, labai neplanuokite, vadovaukitės įkvėpimu ir elkitės ekspromtu, tuomet labiau pasiseks. Neblogai jausis ir įsimylėję – tai nebloga diena romantiškam pasimatymui. Galimos ir netikės romantiškos pažintys, spontaniški įsimylėjimai, kurie pakeis jūsų ateiti netikėta linkme.

Dvyniai (05 21- 06 21). Galite įgyti globėjų, dosnių rėmėjų, atkaklių gerbėjų. Tai geras metas deryboms, įvairiems konfidencialiems susitarimams, susitikimams. Vertėtų dagiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Vėžys (06 22 – 07 22). Džiugių likimo dovanų metas! Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Liūtas (07 23 – 08 22). Pasinaudokite antradienį jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Tiesa, jau vakare praeis noras nuo visų atsiriboti – laukia puikus vakaras!

Mergelė (08 23 – 09 22). Antradienį jums pakaks jėgų bei sėkmės. Plėskite savo galimybių bei įtakų ribas. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, šios dienos – gera proga laimėti simpatijas.

Svarstyklės (09 23 – 10 23). Pats darbymetis. Tai geras metas tvarkyti dalykinius reikalus, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti draugiškas pažintis. Romantiškų nuotaikų gali pristigti, tad pasistenkite, kad artimieji arba mylimas asmuo nepasijustų nuskriausti.

Skorpionas (10 24 – 11 22). Jei jūs negimėte paskutinėmis spalio dienomis, jums tikrai pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Antradienis geras susitikimams su žmonėmis iš toli, pokalbiui su žmonėmis, kurie gali įtakoti jūsų veiklos sėkmę, karjerą. Antradienis puikus ir romantiškam pasimatymui.

Šaulys (11 23 – 12 21). Pasistenkite labiau įvertinti savo iškilumą, magišką trauką bei įtaką aplinkiniams. Verta spręsti sunkiai suvokiamas, įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Labiau palankus bus antradienio vakaras bei trečiadienis – šios dienos susitikimai ir pokalbiai padės išspręsti jums opų klausimą.

Ožiaragis (12 22 – 01 19). Jaučiatės kiek pavargę ir galbūt nebepastebite, jog iš tiesų esate reikalingi, mylimi, vertinami! Deja, dabar labiau linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi jumis ir ne sėkmę, o pralaimėjimus, kažkieno pastabas, priekaištus. Labiau tikėkite savimi, savo sėkme. Laukia romantiška intriga.

Vandenis (01 20 – 02 18). Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje atrasti gyvenimo džiaugsmą. Spręskite mažas, kvailas problemas tam, kad nusiramintumėte, pajudėtumėte iš mirties taško. Būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių, nesklandumų. Tai bus tinkama diena susitvarkyti savo kasdieninius darbus, mintis bei jausmus. Vakaras žada malonią staigmeną.

Žuvys (02 19 – 03 20). Tai romantiška diena, kai netikėtai galite patirti naujus jausmus bei apsispręsti permainai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?