Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 7 d.

Dvilypis metas, kai esi kupinas pakilių, džiugių nuotaikų, tačiau kažkas slegia, apriboja. Kils noras bendrauti, draugauti, dalytis patirtimi, įspūdžiais. Ir iš tiesų galimi įdomūs susitikimai, galite sužinoti įdomių, reikšmingų dalykų, gauti intriguojamų pasiūlymų. Tinkamas laikas įvairiems susitikimams, susibūrimams, kolektyviniams sprendimams priimti.

„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2016, 9:25 AM, atnaujinta May 19, 2017, 3:53 PM

Vis dėlto diena nėra tinkama svarbiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, juridiniams reikalams tvarkyti. Beje, diena nėra gera ir finansiniams sprendimams priimti, planams kurti – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei manote...

Dominuos nemenka įtampa (moterys tai ypač pajus), tiesa, pyktis, santykius aiškintis, tiek draugiškus, tiek meilės, visiškai netiks – galite netyčia ir išsiskirti. Nepalanki diena romantiškoms pažintims bei pasimatymams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei svetimas šuo lotų prie jūsų durų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis metas, kad tikėtis stebuklų – tuščia. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų bei kitokių stresų.

Jautis (04 21–05 20). Tylėkite – „viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus“. Kad ir kas įvyktų, nepraraskite santūrumo bei sveikos nuovokos susidūrę su jūsų netenkinančiais dalykais (ypač darbe). Kita vertus, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų tinkama, – atsiras sugebančių tuo pasinaudoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Neklausykite paskalų ir nesivelkite į intrigas darbe, saugokitės pataikūnų. Būtų gerai prisiminti ankstesnes gyvenimo pamokas, nepasikliaukite tais, kas jau kartą nuvylė, išdavė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums.

Vėžys (06 22–07 22). Tikras jūsų kilnumo išbandymas: norėsite tiek gero duoti, padaryti, tačiau arba to niekam nereikės, arba neišeis tai, kas paprastai pavyksta. Tai kritinis metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkas įtarimas gali virsti rimta grėsme jūsų santykiams.

Liūtas (07 23–08 22). Jausitės puikiai, tad lengvai pervertinsite savo jėgas. Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei aplinkinių pažadais. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri, ką galite atlikti vieni. Šiandien geriau mažiau planuoti bei viltis. Ir nesivelkite į slaptus meilės nuotykius. Beje, aplinkiniams gali atsiskleisti sena jūsų meilės paslaptis.

Mergelė (08 23–09 22). Gana nesmagiai jausitės. Tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas jums ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir susikursite naujų problemų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko svarbaus nespręskite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti bei elgtis jums nebūdingai. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Netinkamas laikas pirkti modernią techniką

Skorpionas (10 24–11 22).Gali pristigti šaltakraujiškumo bendraujant su kolegomis, su pavaldiniais. Būkite atsargesni, apdairesni dirbdami, kur nors važiuodami, sportuodami. Pasistenkite niekam nesudrumsti ramybės – tylėkite, nes vėliau gailėsitės ištarto žodžio.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite vertinti, juolab ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti – šiandien pirmas įspūdis gali būti klaidingas. Itin apdairiai vairuokite automobilį, nerizikuokite važinėti techniškai netvarkinga mašina.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepasiduokite niekieno įtakai, nekeiskite savo apsisprendimo ar nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, vadovus – jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Dalykiniuose reikaluose būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe.

Vandenis (01 20–02 18). Galite labai kritiškai sureaguoti į savo partnerius ar sutuoktinį, vadovus bei kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – dabar būsite linkę viską perdėti. Beje, galite susidurti su išdavyste, tiek tvarkydami reikalus, tiek asmeniniame gyvenime.

Žuvys (02 19–03 20). Būsite linkę įžiūrėti tai, ką norite matyti, o ne tai, kas iš tiesų yra. Stenkitės būti sau griežtesni, reiklesni, be paliovos viską analizuoti, lyginti – kitaip norai, svajos nuves klystkeliais, apgaus. Tai klaidų, kurias teks taisyti, metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje prasideda intensyviausių karinių pratybų ciklas