Palmira: tai slegiantis metas, atidėkite svarbius reikalus

Slegiantis metas – patartina atidėti svarbius reikalus, susitikimus, rizikingas keliones. Pakaks nesklandumų, net konfliktų, mat jusite įtampą, nerimą, net jei tam nebus jokios priežasties. Na, o jei priežastis bus, nerimausite dar labiau, nei paprastai susidūrę su panašiais sunkumais. Pakaks noro prieštarauti, vienam su visais kovoti, save priešpriešinti kolektyvui, visuomenei...

Palmira Kelertienė<br>lrytas.lt nuotr.
Palmira Kelertienė<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-08 05:30, atnaujinta 2017-05-19 13:38

Netiks pradėti naujų darbų, pasirašyti atsakingų dokumentų ar spręsti kokių nors dilemų. Stigs savitvardos, pakaks neargumentuotų veiksmų. Tai nenuostabu – aplinkybės gali versti tiek jus, tiek aplinkinius priimti sprendimus aklai, neturint pakankamai informacijos. Saugokitės apgaulių bei vagysčių – jos bus įžūlios.

Kategoriškai venkite aiškintis santykius, ypač su partneriais, sutuoktiniu – jūsų nuotaikos greit taps agresyvios ir nevaldomos. Deja, šiandien bus lengva griauti (gali apimti savotiška griovimo euforija), bet nepamirškite, kaip sunku atkurti ar pataisyti tai, kas sunaikinta.

Nemaža traumų, ypač minioje, tikimybė. Tai sunkus metas širdininkams – venkite didelio emocinio, fizinio krūvio. Diena gana pavojinga vaikams.

Didelė įvairių avarijų grėsmė. Atsargiau elkitės su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus ir blogai ką nors valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas iširtų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją; iki kraujo susižeisti – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį tikėtina ne viena smagi akimirka, tačiau įvykiai gali klostytis neprognozuojamai – patartina atsisakyti rizikingų pramogų, pavojingų kelionių, audringų pasilinksminimų.

Avinas (03 21–04 20). Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo bei atsargumo. Tad venkite ginčų su kolegomis, šefu ir savo pavaldiniais. Nerizikuokite kelyje. Gali gesti darbo technika, labai tikėtinos ir gamybinės traumos.

Jautis (04 21–05 20). Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos dalykiniuose reikaluose ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Tik neskubėkite daryti išvadų, kaip ir demonstruoti savo nuomonės, įsitikinimų – perlenksite lazdą. Ir nesivelkite į jokias avantiūras, net dėl kilnaus reikalo.

Dvyniai (05 21–06 21). Klystate, jei manote, jog pagaliau viskas aišku ir žinote išeitį. Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeimos reikalus. Venkite smalsių žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi nemalonumai dėl šeimos narių arba su vandentiekiu, kanalizacija susijusi avarija namie.

Vėžys (06 22–07 22). Įtampa bus stipri, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis padarysite negerų (gal būt ir nepataisomų) dalykų. Šiandien nereikėtų rizikuoti, nervintis, pykti. Pagaliau juk viskas praeina. Tad iš susijaudinimo nepraraskite blaivios nuovokos.

Liūtas (07 23–08 22). Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti, ypač tvarkydami su pinigais, turtu susijusius reikalus. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis.

Mergelė (08 23–09 22). Pavojingas laikas – galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos pavojingus žingsnius. Stenkitės išgirsti aplinkinių, ypač sutuoktinio pretenzijas. Būkite švelnesni, atlaidesni savo vaikams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Būtent dabar galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią nors intrigą, papulti į pavojingą priklausomybę.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite išvysti tai, kas anksčiau nuo jūsų buvo slepiama, – atsivers antra medalio pusė. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkite – skubėdami taisyti dabar pabloginsite reikalą. Permainoms kol kas ne laikas.

Šaulys (11 23–12 21). Šiuo metu esate linkę save apgaudinėti. Tad jokių impulsyvių sprendimų, kitaip patys sau tapsite priešais. Ramiai vykdykite kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite užduotis – jūsų kompetencija gali būti patikrinta. Kad ir kas įvyktų, venkite ginčų su šefu – nereikia nei gintis, nei teisintis jo akivaizdoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Saugokite autoritetą – neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus, pakirs vadovybės pasitikėjimą jumis.

Vandenis (01 20–02 18). Sudėtingas laikas. Neleiskite sau veltis į ginčus, nereaguokite į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado. Nemenka traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite padarinius. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais – vargu ar sutarsite svarbiu klausimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.