Skirma Liepienė: surasti saulėtą vietą pavyks ne visiems

Vasarą dažnas svajoja apie laisvalaikį prie jūros, ramybę, jūros bangų ošimą. Astrologė Skirma Liepienė tikina, kad kitą savaitę visų Zodiako ženklų lauks nauji vėjai. Permainos pasieks net ir tuos, kurie apie jas net pagalvoti negalėjo. 

Astrologė Skirma Liepienė tikina, kad kitą savaitę visų Zodiako ženklų lauks nauji vėjai.<br>123rf nuotr.
Astrologė Skirma Liepienė tikina, kad kitą savaitę visų Zodiako ženklų lauks nauji vėjai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 10, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 19, 2017, 8:36 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Rūpesčiai. Tai, kas vyksta gyvenime, nėra vien įvykių virtinė. Tai – ir galimybių, pasiūlymų, variantų tikimybė. Jei manysite, kad viskas išsispręs savaime, tai ir išsispręs. Bet gal gali viskas klostytis palankiau, patogiau? Raskite savo problemų kertinius akmenis ir pajudinkite juos. Tegul bent vanduo po jais teka, vis kas nors pasikeis. O šeimos problemų geriau neliesti, ten tikrai viskas išsispręs savaime.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kūryba. Romantiškas periodas tęsiasi. Susipažįstama, susidraugaujama su keistais žmonėmis iš tokio socialinio sluoksnio, kurį anksčiau lanku apeidavote. Atrodo, kad pasaulis nusidažė rausvesne spalva ir viskas yra gražu, leistina ir be įsipareigojimų. Turiu jus nuliūdinti, kad tai greitai praeis, o jums gali būti gėda dėl savo poelgių. Tačiau tai puikus laikas kūrybai, muzikai, dailei. Tai laikas, kai pasaulis jums truputį švelnesnis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Norai. Turite suvokti šios savaitės įvykių svarbą. Tai, kas vyksta, nėra atsitiktinumai. Dabar sutikti žmonės nėra atsitiktiniai, viskas turi savo priežastis ir tąsą. Todėl būkite atidūs ne tik imdamiesi naujų įsipareigojimų, žadėdami ar apkalbėdami. Jūsų didieji sumanymai gali būti nieko verti, nes ne visada matote galimybes, pernelyg daug norite ir per mažai dirbate ta linkme.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pavėsis. Surasti saulėtą vietą sekasi ne visiems. O tie, kurie suras, turės už ją kautis. Gali būti, kad visą šią savaitę teks pratūnoti pavėsyje, kur niekas jūsų nematys, tačiau gali išgirsti. Jei turite ką pasakyti, sakykite garsiai. Kitaip jokios naudos iš jūsų idėjų ar nuomonės. Namie gal kiek lengviau, bet ir čia viskas gerai, kol jūs nesiimate iniciatyvos, neverčiate aplinkinių imtis veiklos ar atsakomybės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Audra. Jūs puikiai žinote, kad gyvenimo smėlis ne visada baltas, birus ir šiltas. Labai tikėtina, kad dabar, kai jau atrodo, kad viskas nurimsta ir einasi taip, kaip norėjote, prasideda smėlio audra. Vienintelis patarimas: nustokite spurdėti, bandyti ką nors spręsti, nesiimkite iniciatyvos ten, kur nereikia. Visi juridiniai reikalai sprendžiasi sunkiai, kainuoja daug. Todėl prieš ko nors imdamiesi įvertinkite savo galimybes.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Darbas. Jeigu norite, kad kas nors jūsų gyvenime vyktų, turite ką nors veikti, turėti tikslą, žinoti, ko norite. Tiems, kurie ramiai ir paklusniai sėdi, gyvenimas nieko nepasiūlo. Čia – kaip paukščiui: vabalų yra, bet niekas jų į lizdą nepaduoda. Todėl ieškokite būdų, kaip įgyvendinti savo troškimus. Dirbkite ne vieną dieną, ne kartą per savaitę. Dirbkite kasdien, be atsipūtimų ir atostogų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Mūšiai. Gyvenate prisiminimais pergalių ir žygių, kurie buvo praėjusią savaitę, kai jums sekėsi. Gerai pasirinkta taktika, apgalvota strategija – ir galite jaustis Napoleonu. Visos šios pergalės – labiau buitinio lygmens nei karjeros. Pasidžiaukite, pasigirkite ir imkitės organizuoti naujus mūšius. Artimiausias susirėmimas bus ties valdžios durimis, būkite pasiruošę.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nuotaika. Emocinis fonas lemia viską. Jei liūdna – prastai seksis reikalai, strigs santykiai. Atrodys, kad visur boluoja rūkas ir nieko negali pamatyti, nuveikti. Bet jei pavyks tą rūką išsklaidyti, viskas kaip iš pypkės eisis: ir darbai seksis, ir namuose niekas nesibars, ir laiko sau liks. Todėl pasistenkite į viską žiūrėti giedriau, nekaltinti aplinkos dėl nesėkmių. Imkitės iniciatyvos ten, kur kiti prisibijo.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Veikla. Neplanuokite toli ir daug. Pradėkite nuo nedidelių gyvenimo eskizų. Nebandykite nieko nuveikti spontaniškai, nepasiruošę. Kad darbai sektųsi, reikia nuorodų, plano. Jūs viską galite atlikti puikiai, gal net idealiai, jei neskubėsite ir neskubinsite kitų. Tai, ką jaučiate, kas svarbu, paslėpkite labai giliai.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sėkmė. Laikas geras tiems, kurie jau žino savo gyvenimo kryptį, sudarė tolesnį planą, pagal kurį judės. Šis laikotarpis pasiūlo naujų galimybių, leidžia pamatyti sritis, kuriose galima ne tik pasireikšti, bet ir užimti solidžią poziciją, pelnyti pripažinimą. Bet nieko nebus be jūsų pačių pastangų, darbo ir intensyvaus bendravimo. Naujų ryšių sėdint vienumoje neužsimezga, reikia išeiti pro duris.

VANDENIS (02 21–02 19)

Pripažinimas. Viskas vyksta savo ritmu. Kartais – pilkiau, kartais – linksmiau. Bet viskas klostosi kaip visada: laiko ratas sukasi ir jūsų aplinkoje viskas ramu. Šiek tiek nuobodu, nes rezultatų galima pasiekti tik atkakliai dirbant. Tačiau tai puikus laikas intensyviai dirbti, siekti užsibrėžtų tikslų ir pamažu eiti link tikslo. Kai pasieksite rezultatą, iškovosite gerą padėtį, pripažinimas ateis ilgam. Dėl to verta pasistengti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Draugai ir priešai. Santykių aiškinimasis, paskalų skleidimas – ne jūsų stilius. Bet dabar esate įtraukti į tokią situaciją, kad tenka stoti į kieno nors pusę, ką nors palaikyti, kam nors prieštarauti. Būtų labai šaunu, kad tai nepersimestų į darbo sferą, nes ten ir taip visi urzgia. Jei pavyks išlaikyti taiką, turėsite naujų draugų, naujų priešų ir vis dar tą patį darbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.