Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 12 d.

Rytmetys suteiks vilties, kad viską galima pakeisti, perdaryti, kad nėra neišsprendžiamų problemų, neįveikiamų sunkumų! Iš tiesų taip ir bus, jei reikalo imsis moterys, – bent jau pirmoji dienos pusė joms sėkminga. Tai pergalės deivės Nikės laikas.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 19, 2017, 4:28 AM

Iki 14 val. tiktų imtis sunkių, nemalonių darbų, tvarkyti su darbo veikla, remontais susijusius reikalus. Tinkamas metas sveikatai tikrintis. Vėliau – iliuzijų laikas, kai nederėtų imtis nieko atsakingo, svarbaus, nes galite suklysti. Beje, antroji dienos pusė jau nebetinkama nei susitarimams, nei svarbiems dokumentams tvirtinti.

Diena nebus palanki nei švęsti, pramogauti, nei romantiškiems pasimatymams.

Po pietų išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų, apsinuodijimo maistu, svaigalais, traumų tikimybė. Labiau pasisaugokite intrigantų bei aferistų, vagių, sukčių, šiaip besiskundžiančių būtybių (linkę apgaudinėti, sukčiauti šiandien bus itin aktyvūs). Nelaimės tikėtinos ir per apsvaigusius ar emociškai, psichiškai nestabilius asmenis.

Šįryt 8 val. 35 min. Venera įeis į Liūto ženklą ir juo judės iki rugpjūčio 5 d. Kai Venera Liūte, galima aiškiai suvokti ir patirti, kas yra gyvenimo, kūrybos, meilės, vaidybos, pasirodymų ir pramogų, žaidimų džiaugsmas. Palanku ieškoti mecenatų.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu; prastai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), namie kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtina – žalios, rudos, mėlynos, juodos.

Avinas (03 21–04 20). Iki pietų tiktų tvarkyti senus užvilkintus teisinius reikalus. Vėliau ne laikas įsipareigojimams, susitarimams. Nelabai tikėkite ir iš kitų išgirstais pažadais. Nesivelkite į ginčus, ypač su sutuoktiniu – teisių nebus.

Jautis (04 21–05 20). Sudėtingesnius ir rizikingesnius darbus reikėtų spėti atlikti iki pietų. Vėliau darbe galite susidurti su neteisybe – ir nemanykite, kad jums pavyks ką nors įrodyti. Beje, nereikėtų leisti šefui suprasti, jog esate už jį protingesnis, teisingesnis. Atidžiau atlikite užduotis – galite suklysti.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus rytmetys – pajusite sėkmę tiek reikaluose, tiek meilėje. Deja, po 14 val. galite neįvertinti savo realių galimybių ir leistis į finansinę avantiūrą ar tiesiog per smarkiai paišlaidauti.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite abejonėms, liūdesiui, nekaltinkite artimųjų, o ypač motinos dėl nesėkmių. Tiesa, rytas geras buities reikalams tvarkyti. Po 14 val. itin nepalankus metas – susirūpinkite savimi, savo nuotaikomis bei sveikata. Vakare atsargiau vairuokite automobilį.

Liūtas (07 23–08 22). Iki 14 val. palankus metas įvairiems susitikimams. Po 14 val. patartina mažiau kalbėti ir nesiklausyti paikų šnekų. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, pinigus, turtą, būkite atidesni vairuodami.

Mergelė (08 23–09 22). Netinkamas laikas pasirašyti svarbų turto dokumentą, sandorį ar pirkti ką nors vertinga. Po 14 val. kritinis metas, kai reikėtų pasisaugoti pavydo – elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais ar turtu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iš esmės viską matote aiškiai ir sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad ryte tiks tvarkyti painius, užvilkintus reikalus. Po 14 val. nederėtų priimti svarbių sprendimų – jus gali užvaldyti iliuzijos. Ypač vakare reikėtų labiau pasisaugoti traumų, tuomet tikėtini ir neaiškūs galvos skausmai. Venkite svaigalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Verta ilsėtis – nesiimkite spręsti sudėtingų problemų ar dirbti komplikuotų, varginančių darbų: tik sau pakenksite ir reikalą įklampinsite.

Šaulys (11 23–12 21). Net, jei viskas apskaičiuota, rizikuoti nederėtų – šiuo metu likimas permainingas. Po 14 val. sudėtingas laikas – nurimkite ir venkite bendrauti: draugų įtaka gali būti labiau žalinga nei naudinga. Ir būkite atidūs, kad kam nors padėdami neįsiveltumėte į nemalonią istoriją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rytmetys neblogas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Antrąją dienos pusę galimi nesusipratimai darbe. Šefas gali suabejoti jūsų kompetencija, net jei tam nebus rimto pagrindo. Pasistenkite jo vengti – aiškinimasis atsisuks prieš jus.

Vandenis (01 20–02 18). Rytmetys palankus, tad iki 14 val. nepraleiskite progos svarbiam dalykiniam susitikimui. Jei reikia pagalbos, patarimo, pirmoji dienos pusė irgi tam tinkama. Tačiau vėliau neapsigaukite dėl gražių pasiūlymų, žavių pažadų – jie tikriausiai liks neįvykdyti.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite iki pietų sutvarkyti jums rūpimus reikalus, kad vėliau niekas neberūpėtų ir galėtumėte ramiai ilsėtis, pasirūpinti savo sveikata. Būkite itin atidūs maisto kokybei – virškinimas gali sutrikti be aiškios priežasties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.