Skirma Liepienė: šią savaitę bus viskas surišta viena virvele

Liepos vidurys žada būti ramus. Jei švies saulė, pasimėgaukite jos spinduliais. Jei lis lietus, šokite balose ir mėgaukitės gaiva. Labai svarbu šią savaitę įsiklausyti ne tik į save, bet ir į artimuosius. Skirkite laiko ramiam pokalbiui su seniai matytais draugais, pasimėgaukite vyresnių žmonių draugija. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-07-12 12:55, atnaujinta 2017-05-19 03:16

Avinas (03 21–04 19)

Viskas surišta viena virvele: ir darbai, ir namai, ir net artimiausi draugai. Kol ji ištempta, viskas savo vietose. Bet dabar virvė susipainioja, viskas susipina ir nei ramybės, nei tvarkos nebėra. Gali būti, jog išsipainios savaime: vaikai atvažiuos, draugai rečiau lankys, o darbe viskas eisis ramiai kaip visada.

Tačiau vienas kitas papildomas mazgas – problema savaitės pradžioje vis tiek susimegs.

Jautis (04 20–05 20)

Tai jūs iškeliami toliau nuo namų, jums apribojamas bendravimas, tai esate įstumiami į darbus, o dabar turite padaryti tai, ką pažadėjote. Pirmiausia tai bus susiję su dokumentais, išmokomis bei raštiškomis sutartimis.

Laiko ribos dabar labai ryškios, jų peržengti nevalia. Jei namie visi tai supranta – eisis lengviau, jei ne – atsakomybė tik jūsų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Norint sugauti žuvį, reikia gero jauko. Tas pats jaukas ne visoms žuvims tinka. Kaip ir žmonėms: ne visiems patinka tas pats, prie kiekvieno reikia rasti savitą priėjimą. Ir kaip žinoti, kas patinka? Viską lemia nuoširdumas ir atvirumas – štai kur geriausias jaukas.

Jei žvejosite – kalbėsite, bendrausite kasdien, tikrai pasieksite tai, ko trokštate. Kantrybės prireiks daug. O tie, kuriems tai neįdomu, vasaros dienas leis pamiškėje be jokių svarbių įvykių.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai norisi, kad viskas būtų vienoje vietoje, aišku, konkretu ir nieko nereikėtų slėpti. Šiek tiek neaiškių situacijų yra darbe, negalite laisvai imtis iniciatyvos, kad ir kokias pareigas eitumėte.

Nėra iniciatyvos – nėra papildomų pajamų. Jūsų tai negąsdina, nes esate pripratę prie visokių gyvenimo situacijų, be to, šeima visada parems jūsų sprendimus.

Liūtas (07 23–08 22)

Be polėkio, nykiai, su retomis saulėtomis prošvaistėmis. Turi praeiti šiek tiek laiko, kad viskas vėl nušvistų, rastumėte laimės puodą. Tačiau gali būti ir visai kitas scenarijus, jei jūs norėsite: gali būti daug ir rizikingų nuotykių, gali būti linksma, juokinga ir siautulinga.

Jums tereikia to panorėti ir būti drąsesniems, labiau pašėlusiems. Ar bus iš to pinigų? Aišku, kad ne!

Mergelė (08 23–09 22)

Palankus vėjas išskleidžia bures ir jums telieka mėgautis didžiąja gyvenimo kelione. Labai daug kas priklauso nuo jūsų požiūrio, ryžto sukurti ką nors nepaprasto ar tiesiog suvokimo, koks jūsų gyvenimo tikslas, kokia jūsų paskirtis šioje žemėje.

Tai pamąstymų laikas, kai išsisprendžia daugybė kankinusių klausimų, kai atsiranda aiškumas ir žmonių, kurie eis tolyn kartu su jumis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Darbo klausimai sukelia daugybę diskusijų. Atsiranda naujų galimybių, iššūkių, idėjų, antra vertus, – ir ne tokia rizikinga, pastovi, bet jau pabodusi pozicija. Kas bus toliau, priklausys nuo jūsų pasirinkimo.

Kol nepabandysite ko nors nauja, nesuprasite, ar verta buvo laikytis to, kas sena. Patarimų klausti antrosios pusės net neverta, nes atsakymas bus aiškus – imkitės to, kas verčia tobulėti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Regis, kad dabar prasidėjo labai sėkmingas, geras laikotarpis, kai galite ne tik atostogauti, kurti planus, bet ir pradėti įgyvendinti sumanymus, kuriuos buvote atidėję. Tai nėra susiję su nekilnojamuoju turtu, nebent jis užsienyje – žydinčioje Tenerifės ar Madeiros saloje.

Tiems, kurie savo gyvenimą planuoja čia, tai labiau atsakomybės ir įsipareigojimų, naujų pirkinių metas.

Šaulys (11 22–12 21)

Tam tikros aplinkybės kliudo kūrybingiems protrūkiams, trukdo skirti laiką pomėgiams ir tiesioginiam darbui. Gyvenimas susidaro iš mažų fragmentų, kuriuos reikia labai tvarkingai dėlioti ta tvarka, kuria reikalauja aplinkybės.

Ir to „reikia“ yra kur kas daugiau nei „noriu“. Nepameskite detalių, nenušluokite kaip nereikalingų, net smulkiausių.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Būkite malonesni, meilesni ir švelnesni. Juk ne veltui bites suvilioja saldus nektaras, o ne actas. Gal ir nesinorės būti lipšniems, pataikaujantiems, saldiems, bet dabar to tikrai reikia, jei norite pasiekti tikslą. Nelengva rasti kompromisų, norisi nukirsti, rinktis tik iš dviejų variantų: taip arba ne.

Laimi tas, kurio „galbūt“ gali virsti abejotinu „taip“. Negalite sutarti – išvykite.

Vandenis (01 20–02 18)

Pirmieji žiogų smuikai, melsvas rūkas virš upės sukelia liūdesį, atgena keistų minčių. Tačiau tai panašiau į nuovargį nei į permainas ar rimtus nusivylimus. Saulėtos dienos kur kas linksmesnės nei ūkanotos.

Tai emocinis fonas, o kasdienybėje, darbuose viskas stabiliai, nors ir su nesusipratimais, nuslydimais bei pametimais. Nereaguokite taip audringai, viskas gerai.

Žuvys (02 19–03 20)

Vieniems – tai ilgai laukta, planuota savaitė, kitiems – viena iš daugelio. Tačiau vis tiek kažkas bus, kas privers šį laiką prisiminti dar ilgai. Pirmiausia tai susiję su savęs vertinimu, įdėtų pastangų rezultatu. Tai geras, nors ir aštrus laikas.

Atminkite, kad neįmanoma grįžti laiku. Renkatės kelią, juo einate, jokių grįžimų ir naujų pradžių. Visą laiką tolyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.