Astrologė Palmira: tai bus karminio atpildo metas

Apgaulingas metas tęsis iki 15 val. 17 min. ir jis nebus tinkamas svarbiems susitikimams, atsakingiems sprendimams priimti, reikšmingiems dokumentams pasirašyti. Tai bus iliuzijų laikas, kai labiau tikima tuo, ko nėra, ir ieškoma išeities ten, kur tik sprandą nusisukti galima. Tad iki pavakarės netinka nieko žadėti, įsipareigoti.

D.Stankaus nuotr.
D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-13 05:30, atnaujinta 2017-05-19 01:47

Šiandien bus itin svarbu ne tik neprarasti ramybės, bet ir nepasiduoti svetimai įtakai – spaudimui tiek dalykiniuose (ypač finansiniuose), tiek širdies reikaluose.

Svarbesniems susitikimams bei susitarimams tinkamas laikas tik po 15 val. 17 min. Vakaras bus geras bičiuliškiems susitikimams bei šeimos šventėms. Beje, pavakarės bei vakaro metas susijęs su pelnytomis dovanomis. Tai bus karminio atpildo metas, kai galėsite pasitikrinti, ką gero (o gal ir blogo) nuveikėte per mėnesį.

Šiandien bus svarbu ką nors dovanoti. Tai labdaros metas, kai reikia duoti, o ne imti. Manoma, kad gerai net ką nors prarasti. Itin palanku dovanoti gėles. Tėvams taip pat derėtų prisiminti pažadus vaikams – tai tėviškų karminių skolų grąžinimo diena.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje, ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės, jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įstrigusiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti gelsvų, baltų, raudonų tonų drabužius, vengtinos tamsios, niūrios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite nesikišti į svetimus reikalus – dabar reikia susitelkti tik į namų, šeimos reikalus. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė ryte. Labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Skeptiškiau vertinkite situaciją, gautus pasiūlymus iki 15 val. 17 min. – atidėkite derybas, susitarimus, įsipareigojimus pavakarei. Ir nepanikuokite, jei nesulauksite šilto atsako iš artimo žmogaus – tai nieko blogo nereiškia.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų bei savo šefo. Vakarą geriausiai praleisti su artimais draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Iki pavakarės gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite atpažinti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, į savo vaikų kalbas – suprasite tai, ką privalote nuveikti savo vaikų labui, kuo galite padėti mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turtinius reikalus. Iki pavakarės venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

Mergelė (08 23–09 22). Jokių avantiūrų, jokios rizikos – galite pralaimėti svarbų reikalą. Net jei ką ir išlošite – tai laikina. Iki pavakarės bus didesnė traumų, automobilių avarijų tikimybė. Stenkitės įsidėmėti dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, – ateityje tai gali praversti, tiesa, tada tai atrodys kitaip nei dabar.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nenorėkite daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Nepirkite vertingų daiktų gerai visko neapgalvoję.

Skorpionas (10 24–11 22). Visiems geras nebūsi – teks kažką viena rinktis. Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – svarbius reikalus derėtų tvarkyti vieniems.

Šaulys (11 23–12 21). Nepalanki diena. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite nemenkai suklysti dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį, neskubėsite – netikėtumai nesugadins nuotakos. Ne laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums kas nors ką pažadės antrą dienos pusę (po 15 val. 17 min.), tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greitai, kaip norėsite.

Vandenis (01 20–02 18). Įtemptas laikas, kai susidaro įspūdis, kad visiems esate skolingi. Pretenzijos, ypač darbe, neišvengiamos – iš jūsų bus nemažai reikalaujama, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Būkite atidesni tėvų, senelių sveikatai.

Žuvys (02 19–03 20). Nebloga diena žmonėms, turintiems patirtį, – po pietų jiems tiktų tvarkyti svarbius reikalus. Jauniems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų (nebent tai išgirstumėte jau vakarop).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.