Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 14 d.

Sudėtingas metas: daug emocijų, sumaišties. Šiandien nieko nauja nepradėkite, nieko atsakinga nespręskite ir būkite pasiruošę, kad netikėtumai sutrikdys dienos eigą. Tai neprognozuojamas laikas, kai viskas vyksta atvirkščiai ir gali pasisekti, jei nieko nebus tikimasi.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-14 00:01, atnaujinta 2017-05-18 23:17

Netikslinga kurti planų, ypač verslo. Beje, išryškės, kas buvo nerealaus jūsų ankstesniuose planuose, kur blogai numatėte darbų apimtį, išlaidas, kur buvo nepamatuotos investicijos. Nepatartina tarpininkauti dėl piniginių, turto reikalų, ypač draugams. Labiau pasisaugokite sukčių – aferistai bus energingi, jiems nestigs sėkmės dumiant akis.

Dažniau gali gesti moderni darbo technika, kompiuteriai. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate su elektros prietaisais. Nepalankus matas pirkti kompiuterius, televizorius, mobiliuosius telefonus, madingus papuošalus ar drabužius.

Šįryt 3 val. 48 min. Merkurijus įėjo į Liūto ženklą ir juo judės iki liepos 30 d. Bendravimas tampa džiaugsmo, įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Auga pasitikėjimas savimi, savo žiniomis, gebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia žavėti aplinkinius savo kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ir prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų pardavimu.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus kelionėms, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, susitikimams su užsieniečiais; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pavojinga diena. Greičiau pavargsite, susirgsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai ar pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Labiau pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis. Nedramatizuokite dėl galimų nesklandumų šeimoje – šiuo metu jie sunkiai išvengiami. Pavyduliavimas gali liūdnai baigtis.

Jautis (04 21–05 20). Kritinis laikas – kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių, nei iš sutuoktinio. Mokėjimas bendrauti, atjausti šiandien itin padės.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, jei prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, jei dirbate kompiuteriu, diena gali pažerti nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis, klientais, ypač venkite ginčų – priešingu atveju brangiai sumokėsite.

Vėžys (06 22–07 22). Nesiaiškinkite meilės santykių – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, tik padės vėliau visiškai susipykti. Mažiau paisykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugai gali įtikinamai peikti jūsų pasirinktą meilės objektą. Ne laikas avantiūroms, net jei atrodys, kad viską numatėte ir parengėte nepriekaištingai.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtinga diena. Pasistenkite mažiau reaguoti į įvairius nesklandumus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidų, planuoti biudžeto – jis nebus realus.

Mergelė (08 23–09 22). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, kitaip tariant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – dar viską reikia patikrinti. Nepatikėkite savo paslapčių draugams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas santykiams su sutuoktiniu aiškintis – gali paaiškėti, kad tik skyrybos jums pagelbės.

Skorpionas (10 24–11 22). Viskas bus gerai! O štai noras padaryti geriau šiandien pražūtingas. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, meile, santuoka.

Šaulys (11 23 – 12 21). Nepasiduokite įkalbinėjimas, ar spaudimui, nors ir galite būti verčiami apsispręsti. Ko gero itin stigs teisingos informacijos bei tikrų garantijų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu bei rizikingo elgesio pramogaujant.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dėl nieko nebūkite tikri, venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę.

Vandenis (01 20–02 18). Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Iš finansinių dalykų nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui. Nederėtų rimtai žiūrėti į meilės prisipažinimus – tai akimirkos nuotaika, nuoširdi, bet laikina.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei labai džiaugtis, nei nuliūsti. Galimos apgaulės per užsieniečius. Nereikėtų tenkinti visų vaikų prašymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas