Palmira: laukia pavojinga diena, pasiruoškite netikėtai suirutei

Sunki, pavojinga diena, kupina nepasitenkinimo, maištingų nuotaikų. Nevertėtų planuoti nieko atsakingo, pradėti tvarkyti svarbių reikalų, tvirtinti sutarčių, sandorių ar kitokių svarbių dokumentų. Venkite avantiūrų – galite būti įtraukti į pavojingą, nuostolingą veiklą, kuri užkirs kelią tolesnei sėkmei.

D.Stankaus nuotr.
D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 18, 2017, 8:46 PM

Būkite pasiruošę netikėtoms kliūtims, planų suirimui. Beje, šiandien paaiškės, ar dabartiniai jūsų sumanymai realūs, – neapgalvoti, blogai parengti sumanymai žlugs. Stenkitės labiau susikoncentruoti į savo problemas (mažiau kiškitės į svetimus reikalus), kuo atidžiau tikrinkite savo darbus (bus didelė atsitiktinių, kvailų, žioplų klaidų tikimybė) ir mažiau kreipkite dėmesio į svetimus trūkumus, klaidas – nekritikuokite kitų.

Galimi įvairūs technikos gedimai, nesusipratimai dėl ryšio technikos nesklandumų. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, rimtų konfliktų tikimybė. Vyrams diena itin sunki – jie bus linkę į kraštutinumus. Moterims, gyvenančioms su agresyviais, pavydžiais vyrais, reikėtų būti itin atsargioms. Labiau reikėtų pasaugoti mažamečius vaikus.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs prieš saulėtekį, jei buvo ryškūs, įsimenami. Vis dėlto dauguma šios nakties sapnų klaidinantys ir į juos nereikėtų kreipti daug dėmesio.

Blogas ženklas: parkristi, jei namie kas nors savaime užsidegtų, pamesti raktus ar juos sulaužyti, jei batų raišteliai susimazgytų.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti krintančią žvaigždę moteriai iš kairės, vyrui – iš dešinės pusės.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sudėtingas, galintis sugriauti savaitgalio planus, tačiau sekmadienis – puikus.

Avinas (03 21–04 20). Nepalanki diena – galimos problemos per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai užsispyrę bendraudami su kolegomis, šefu, taip pat valdininkais, kelių policija.

Jautis (04 21–05 20). Sunkus laikas – būkite atsargūs darbe, kelyje. Kol kas gali tekti atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite – liksite nesuprasti, neįvertinti. Darbe galite nukentėti dėl kolegų ar partnerių žioplumo. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite. Galimi rimti nesusipratimai dėl niekų tarp sutuoktinių.

Vėžys (06 22–07 22). Nesmagi diena – teks pasijaudinti. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei. Stenkitės būti taktiški kolegų atžvilgiu – klysta visi. Išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė darbe ir buityje. Saugokite sveikatą ir venkite bet kokių konfliktų.

Liūtas (07 23–08 22). Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, taip pat bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į kompromituojantį reikalą. Visiškai netinkamas metas meilės pasimatymams, juolab meilės santykiams aiškintis.

Mergelė (08 23–09 22). Gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumą – tuščias darbas, atidėkite tai kitos savaitės pradžiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite tiesmuki, atsargiau vertinkite išgirstus dalykus, neskubėkite reikšti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti – viskas išeis atvirkščiai. Sąžiningai, atidžiai vykdykite savo kasdienes pareigas. Venkite išlaidauti, būkite apdairesni vairuodami automobilį.

Skorpionas (10 24–11 22). Vargu ar šios dienos norai įgyvendinami – nesinerkite iš kailio ko nors siekdami. Sekmadienį kur kas geriau suprasite, ko jums reikia ir kaip tai laimėti. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui, mylimam asmeniui ar vadovui.

Šaulys (11 23–12 21). Atidėkite svarbius sumanymus. Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali ne tik sunaikinti tai, ką esate pasiekę, bet ir užkirsti kelią į sėkmę. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei draugais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepalanki diena – nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti namuose. Saugokite savo turtą bei sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Noras pagerinti situaciją ir dėl to griebtis naujovių, ieškoti nestandartinių sprendimų savo veikloje gali viską sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms, tikėtina išdavystė.

Žuvys (02 19–03 20). Dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi ar bent jau neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu. Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir artimaisiais. Ne laikas maištui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.